Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

”France Football”: Катар си купи Мондиал 2022

Сн.: EPA/БГНЕС

13:15 | 29 януари 2013

Катар е спечелил домакинството на Мондиал 2022 с раздаване на подкупи на членовете на Изпълкома на ФИФА, разкрива в свое разследване списание "France Football".

Катар успя да си спечели правото на домакинство за Световното първенство по футбол през 2022 година, след гласуване през 2010 година. Конкурентни страни бяха САЩ, Южна Корея, Япония и Австралия.

Разследването на "France Football" разкри, че гласовете на президента на Африканската футболна конфедерация (CAF) Иса Аяту и Жака Анума са били купени за по 1,5 милиона долара. През 2010 година Катар е "спонсорирал" конгреса на CAF, като е дал сумата от 1,25 милиона долара, за да предразположи африканските членове на Изпълкома на ФИФА към своята кандидатура.

В Европа, тогавашният президент на Франция Никола Саркози е помолил президента на УЕФА Мишел Платини, който се е готвел да даде гласа си за САЩ, да подкрепи Катар по геополитически причини.

Според "France Football", Платини и Саркози са се срещнали с емира на Катар Шейх Тамим бин Хамад бин Халифа Ал Танипрез 2010 година, за да обсъдят инвестициите на Катар във френския футбол.

През 2010 година компанията Qatar Investment Authority придобива 70% от ПСЖ.

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

Еми имат пари що па да не си купят? Кой не купува/подкупва на днешно време? За тях е излязла информация иначе...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Така като гледам на фифа и уефа кампанията за fair play е същата като на БТВ

Публикувано

Нека купуват. Няма друга държава която да предложи стадион на подобно място ;)

photo_verybig_324773.jpg

Публикувано

Спор няма - яко е! Но!!! Начинът по който са "избрани", опорочава понятията "уефа", "фифа" и спорта въобще. Всичко е бизнес и на запад няма корупция!!! Кварталния да пукне, метамерав!!! :tooth:

Публикувано

Кажете някоя програмка през, която може да се гледат мачове на живо. Преди време бях ползвал една, но я бях затрил и сега не се сещам как се казваше.

Публикувано

Най-добрата. Sopcast. Можеш да гледаш дори и на телефона и понеже е пиър то пиър с малко нет можеш да направиш чудеса

Публикувано

Дейвид Бекъм ще играе в ПСЖ

Бившият английски национал Дейвид Бекъм, който официално бе представен като футболист на френския Пари Сен Жермен, обяви че ще играе за парижани без заплата. Договорът на ветерана с ПСЖ е за срок от пет месеца. Той официално бе представен на специална пресконференция малко след 18 часа българско време.

„Една от причините да дойда в Пари Сен Жермен, е че решихме да направим нещо уникално. Няма да получавам никаква заплата. Моите възнаграждения ще отиват за благотворителност, подпомагайки местните деца. Това е нещо, което мисля, че до този момент не е правено и ние сме горди“, коментира Бекъм.

Източник: gong.bg

Публикувано

ОФИЦИАЛНО: Манолев е футболист на Фулъм и съотборник на Бербо!

в 21:12

Българският национал Станислав Манолев вече официално е футболист на английския Фулъм, обявиха от лондонския клуб. Договорът на бранителя е за до края на сезона, като в него е заложена клауза за удължаването му с още две години.

В официалната си новина, от Фулъм правят кратко представяне на българина, като впечатление прави, че годините на Манолев са сгрешени. В момента Манолев е на 27 години, докато в материала се съобщава, че роденият в Благоевград футболист е с две години по-възрастен.

„29-годишният десен бранител, който идва под наем от тима на ПСВ Айндховен, е български национал, който е представял страната си 29 пъти.“

„Манолев преминава в Литекс Ловеч от Пирин 1922 през 2005 година. В Литекс прекарва три години и помага на своя тим да спечели Купата на България през 2008, отбелязвайки единствения гол във финала, както и да запази трофея година по-късно.“

"През 2009 година преминава в отбора на ПСВ Айндховен. За холандския си тим записва 76 мача, а през миналия сезон вдига купата на Холандия след победа с 3:0 във финала срещу Хераклес“, се казва в материала публикуван в официалния сайт на „котиджърс“.

Във Фулъм Манолев ще бъде съотборник с бившия национал Димитър Бербатов, който защитава цветовете на лондончани от този сезон.

Публикувано

Определено голяма стъпка напред за Манолев! Премиършип е най-доброто първенство в света. А и Фулъм може да се окаже трамплин за нещо по-голямо..

Относно програма за гледане на мачове и аз ползвам Sopcast. Качеството е най-добро в сравнение с алтернативите, но малко по-бавничко зарежда като че ли.. От сравнително скоро има и версия за Маc. Иначе много популярна е и PPStream.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Браво на Саутхямптън. Ето ви една причина, защо висшата лига е толкова интереса. Един отбор с много страст и липса на какви да е звезди показа супер футбол.

Публикувано

Много ми е странно за днешната среща между Реал и Юнайтед, букмейкърите дават страшно предимство на домакините, при положение че са в дупка. Ставките са 1,57 за 1, 4,75 за Х и 5.50 за 2. Юнайтед имат калпава защита, но все си мисля, че могат да извъртят някаква изненада, повече клоня към Х, като 2-ката също не е изключена. Какви са вашите предвиждания?

Публикувано

Мисля,че тук Реал нямат право на грешка(колкото и да не ги харесвам)!

Публикувано

И на мен ми се виждат големи ставките за Юнайтед , но щом дават да се възползваме,иначе според мен ще бъде равностоен мач !!! И двата отбора имат силни фигури,които ще дадат всичко от себе си да минат напред в турнира !!!

Публикувано

Аз още преди мача си мислех, че ще е 1, но сега малко се съмнявам да е така, въпреки че съмза Реал.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

А на мен ми се вижда че германчето свири тенденциозно. Пресилен жълт на ван перси. Всяко побутване - нарушение за Реал

Публикувано

То оставаше друго да кажеш, еек ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...