Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Дано най-после излезнат от графата "домакински отбор".

• Отговори 2,6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Asen_77

335

• BulgarianSS

259

• hidalgo

217

• asen4o0

196

Публикувано

:tooth: :tooth: :tooth:

ДК към БФС първоначално публикува на официалния сайт на централата решение, с което уведомява, че налага глоба на Левски в размер на 2000 лева, а обосновката бе: "За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия". Наказанието хвърли в смут всички на "Герена", тъй като при визитата на Левски в Пловдив, където игра с местния Ботев, на трибуните нямаше фенове на гостите от София.

Освен това ДК първоначално глоби Ботев с 5000 лв., а ЦСКА - с 2 000 лв.

Малко по-късно от централата се коригираха, че всъщност наложената глоба на Левски се отнася за ЦСКА и така червените трябва да платят не 2, а 4 хил. лева.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=439036

Публикувано

От много години са доказали от БФС, че нещата там са повече от смешни. Ще продължават да ни забавляват и тази година.

Интересно е защо не коментират и наказание на Минев. Гари Родригес е наказан за 1 мач заради удар при спряна игра - напълно заслужено. Интересното в случая е, че Минев сам се похвали след мача как е изиграл Гари като го е провокирал, а и се вижда на видео от мача как му посяга с глава преди постъпката на Гари. Ако в този момент Родригес се беше свлякъл на земята, то тогава изиграния щеше да бъде Минев. Но както той сам каза в интервюто, момчето е младо и се поддава на провокации.

Публикувано

Toва е част от играта,не виждам основание да наказват Минев!

Публикувано

Супер мач на Лудогорец до момента. Дано така играят този път до края на мача

Публикувано

Браво на Ботев и Лудогорец. Въпреки, че вторите ги бях отписал след ужасяващата игра в Словакия. Дано имаме повече мигове за радост в тези тежки времена.

Наздраве на всички фенове и #оставка!

Публикувано

Браво и за Берое. Равен на най-силния от трите като гост.

Публикувано

Повторението на финала е доста интересно. Силно се надявам Борусия да задържат преднината си.

п.с. такъв линк до сега не бях виждал :)

SopCast+VLC.png Программы SopCast+VLC vopros.gif Руководство по настройке 18000 kbps НТВ+ Футбол HD Русский 16:9 (Full HD)

Публикувано

Браво на руснаците за линка :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Публикувано

Дано има още повод за подобно шоу.

qe2u7u2y.jpg

Публикувано

Още първото полувреме 1 за Вас ;)

Публикувано

Ако махнем отбора на ЦСКА може и да е така. ;)

Публикувано

Без да обиждам никой от феновете на ЦСКА, просто момчетата се събраха съвсем скоро. До миналата седмица не си знаеха имената и си подвикваха. Като погледаш малко забелязваш, че не успяват и да си подадат като хората. Просто за пореден път се прави "селекция на пожар" и не може да очакваш сработване за толкова малко време.

Публикувано

Съгласен съм на 1000% с теб. Но не ми се вярва още 1вото полувреме да е 1 мача. Стойчо е стара лисица, ще ги поостави да се наиграят и ще дойде неговия шанс. Надявам се. :)

Публикувано

Дойде ама защо трябва да е в 83' а не от 1вата, а ми играят некви анонимници!

Публикувано

Дай да погледнем от другата страна-равен с/у носителя на купата на България и Суперкупата!

Публикувано

И това е така, идеята ми беше защо не играе от самото начало, а играят некви миндили. Е за това ме е яд.

Публикувано

Винаги всяка година първите кръгове са с изненади. След 2-3 кръга нещата ще си влезнат в релси.

Публикувано

За Левски,може би,но за ЦСКА тази година,всяка точка си е успех!

Публикувано

За всички. Първия софийски отбор в класирането след изиграването на 2-та кръга е ЦСКА и са на 8-мо място. Остави Левски ... и там е трагедия в момента... ЦСКА събраха не лош отбор, просто им трябва време за сработване. И колкото и смешно да звучи - за "зеро лева" ;)

Наш`те дървета дето плащаме сума и пари за тях са просто умопомръчително зле. Остави всичко ами ги и чакаме да се съгласят да дойдат в Левски ...

Публикувано

Освен да чакаме...другите отбори,като се уморят на полусезона,ние да сме се "сработили".

Публикувано

И да сме напреднали с подготовката за сезон 2013/2014 :D:D:D.

Това се отнася и за двата столични гРАНДА.

Публикувано

Браво на Лудогорец ....успех утре и на Ботев !!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...