iHustle Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Айде айде...и цесекарите ги помним за 50тата годишнина какъв празник си спретнаха със символичен резултат И дано в Испания шампион да стане Атлетико Мадрид. Те ми се струват най-малките ревльовци от топ отборите в ла лига, добъри са, а и ще е хубаво да видим Барселона и Реал М без титлата....май отдавна не се е случвало. Да слезнат малко на земята. Цитирай
John Digweed Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Ел Класико от неделя! Реал не изиграха най-силния си мач и в части бяха надиграни но водиха в резултата! Картон + дузпата решиха мача! Циганина добре го изигра от засада. Съдята- без коментар. Севиля - Реал Мадрид 2:1 Не гледах мача, но се ос*а*а Реал.! Реал ако удари Борусия ще вземе ШЛ. П.П Така мисля 1 Цитирай
arm11 Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Не виждам само как ще минат през Байерн, но и второ място в Шампионска лига не е зле Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 Никак - Байерн ще си вземат шампионската без ядове. Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 27, 2014 Публикувано Март 27, 2014 (редактирано) Съмнявам се. Само времето ще покаже. Ундиано Майенко ще е съдията на финала за Купата на краля. Поздравления на феновете на Барселона! Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 28, 2014 от asen4o0 Цитирай
John Digweed Публикувано Март 30, 2014 Публикувано Март 30, 2014 Реал 1:2 Севиля, заслужена победа за Севиля, Реал не играха! Трудно ще е с/у Б.Д. А на финал с/у Б.М не се знае какво ще стане Но има още време, ще видим какво ще поднесе жребия за полуфинал Ех тез Барселона.... Еспаниол 0:1 Барселона от снощи. Дузпа 77мн и червен в 83 (имаше), за да няма кво да стане А Меси е Най-дубрия (в дузпите имам предвид) Реал М. 5:0 Валекано.. от снощи. Цитирай
arm11 Публикувано Март 30, 2014 Публикувано Март 30, 2014 Меси да е дубър, дубър, колко па е дубър... Цитирай
SpAwN Публикувано Март 30, 2014 Публикувано Март 30, 2014 (редактирано) Най- дубрият...)) Редактирано Март 30, 2014 от SpAwN Цитирай
asen4o0 Публикувано Март 30, 2014 Публикувано Март 30, 2014 Имало дузпа, колко да е имало? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Март 30, 2014 Публикувано Март 30, 2014 Стига-всички разбрахме,че ако сбърка съдията в полза на Барселона е купен. А когато е в полза на Реал-просто всеки прави грешки... Смешно е вече... Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Май ще се стигне до мадридски финал, а? Цитирай
eek Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Не се лъжете от резултатите. Атлетико вкараха щастлив гол а Реал се изправиха срещу осакатен отбор. 1 Цитирай
asen4o0 Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Айде сега, осакатен бил, съдията им попречил и не знам какво още. Винаги като Реал бие голям отбор, той бил осакатен, бил не знам какъв си. Да, вярно е, само 4-ма футболисти на Борусия от полуфинала миналата година играха, обаче никой не обърна внимание че играха и 4-ма от отбора на Реал миналата година, който също беше осакатен тогава (без дясно крило, ляв бек и дефанзивен халф, който буквално не игра). Също, никой не каза, че отбора на Реал от първия мач с Барселона този сезон беше осакатен. Алонсо беше контузен, Рамос игра като дефанзивен халф и т.н. Какво значение има, че Атлетико са имали повече късмет от Барселона в мача?! Челси така спечелиха Шампионска лига преди две години. Цитирай
The Shaman Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 По як мач не бях гледал скоро! Осакатен или не, взеха го. Барса и Ман да го ду*ат!! 1 Цитирай
eek Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Казвам само, че Борусия не са това което бяха година по рано. Отбора е доста слаб. Реванша си е реванш, но не се лъжете от резултата. И специално за Асенчо отбора на Дортмунд от мача година по-рано завършил 4:1 и този от вчера. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
hidalgo Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Едно е ясно - мадридски финал няма да има! Цитирай
John Digweed Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 Реал без много усилия взе мача. Без Ди Мария и Марсело. Но нещо ме претеснява реванша в Вестфален.. Осакатен, куц, еднорък... "Плохому танцору, яйца мешают.! " Ман са ясни, Атлетико имат много добра защита, Барселона имат Пинто на вратата, няма да се учудя ако си направи автогол Челси не мисля че ще се справят с ПСЖ! 1 Цитирай
Grievous Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 И как са ясни "Ман"? Много приятели ми казаха, че първия мач ще е 0:5. 2 Цитирай
John Digweed Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 И аз си мислих така. Но не ми се вижда реално Ман. Ю. (сегашната форма с която се представят" да отстрани Б.Мю Чесно ако трябва да кажа, предпочитам Ман. Ю на полуфинал вместо Мюнхен 1 Цитирай
eek Публикувано Април 3, 2014 Публикувано Април 3, 2014 А защо сте сигурни че ще сте точно с този отбор? Не трябва ли да има жребии на 11 април? Барса Реал би бил интересен полуфинал Цитирай
Asen_77 Публикувано Април 4, 2014 Публикувано Април 4, 2014 (редактирано) ФИФА въвежда видеоповторения на Мондиала ФИФА официално обяви, че на Мондиал 2014 в Бразилия ще бъде използвано видеоповторението. По информация на Ню Йорк Таймс, в настоящия момент на всички стадиони приемащи мачове от предстоящото първенство, се монтира необходимото оборудване. По 7 камери ще са разположени около вратарското поле, а още 14 по периметъра на терена и стадиона. След като топката пресече голлинията, в рамките на няколко секунди, главният съдия и помощниците му получават информация за това. Системата е наречена GoalControl-4D. Тя беше използвана и на турнира за Купата на Конфедерациите през 2013 година, а също така се използва в тениса, хандбала и хокея. Източник: gong.bg Редактирано Април 4, 2014 от Asen_77 4 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.