Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Трябва да имате инсталиран OpenSSH от Cydia и да ви е включен в BossPrefs/SBSettings.

инсталиран и включен, грешката която дава е:network error: Software caused connection abort

• Отговори 75
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• marinius3

13

• mariankata

10

• EPOS

6

• bronc

4

Топ автори в тази тема

Публикувано

4. Натискате iTunnel , маркирате Use Tunnel (ако искате SSH през WiFi - маркирате

тука на снимката се вижда едно IP (192.168.....). Някъде бъркам тука май...кое IP трябва да напиша?

не ми се връзва iphone, дава ми грешла :)

Публикувано
Трябва да имате инсталиран OpenSSH от Cydia и да ви е включен в BossPrefs/SBSettings.

инсталиран и включен, грешката която дава е:network error: Software caused connection abort

И при мен е така.А и другото нещо е, че когато дам на Device Settings,не ми разрешава да оставя WiFi IP кутийката празна и като дам Save и излиза съобщение,че има непопълнена информация.Пробвах да напиша IP-то от тунела (127.0.0.1), но без никакъв резултат .... :helpsos:

Публикувано
Сравнително нов и много лесен начин , който решава моя проблем за SSH без Wifi .

Какво ви трябва :

1. Сваляме iPhone Tunnel Suite ( Тук ) и Инсталираме .

.

iPhone Tunnel Suite се инсталира на телефона ли?

Публикувано
Сравнително нов и много лесен начин , който решава моя проблем за SSH без Wifi .

Какво ви трябва :

1. Сваляме iPhone Tunnel Suite ( Тук ) и Инсталираме .

.

iPhone Tunnel Suite се инсталира на телефона ли?

На компютъра :)

Публикувано

И при мен е така.А и другото нещо е, че когато дам на Device Settings,не ми разрешава да оставя WiFi IP кутийката празна и като дам Save и излиза съобщение,че има непопълнена информация.Пробвах да напиша IP-то от тунела (127.0.0.1), но без никакъв резултат .... :helpsos:

Колеги,получи се перфектно по следния начин:Инсталация на iTunel suit 2.7 на компютъра има го в този сайт ,но не знам как да го посоча,къде е.На тази версия си има качен WinSCP и не се занимавате с нищо повече по компа.,

освен да попълните коректно необходимите данни в iTunel suitкакто са показани на поста от където сте го изтеглили/за голямо съжаление не знам още как да ви посоча поста ,но ще си го намерите/След това си инсталирайте на телефона от Sydia-OpenSSH.След което влезте в BossPrefs-Горе десен бутон-config-и влизате в конфигурейшън,където пишете на show SSH-I-тоест включвате.Натискате горен десен бутон Add,което ви връща в началната страница и там също включвате SSH.На падащото меню,на което са ви качени иконите на Уайърлеса,3джи и блутуутатрябва да ви се е появила иконкаSSH.Ако не се е появила натиснете бутона от същото меню Респринг и изчакайте .При мен така стана.Извинете ме за профанското обяснение но още съм съвсем суров в тази материя!

Публикувано

Извинявайте а бихте ли ми посочили точно на прозореца как се здават правата на файловете и ,защото са зададени с букви пък тук в сайта ги давате в цифри!Или пък да ми кажете,как да го правя с iFile-бещах,че ще ви досаждам :redface: !

Публикувано

С WinSCP права се задават:

десен бутон върху папката/файла и Properties. Там си ги слагаш на 777/775/755... (на колкото ти е нужно).

С iFile права се задават:

цъкаш стрелкичката срещу всяка папка/файл, на които искаш да задаваш права и нагласяш на 777/775/755... (на колкото ти е нужно).

Публикувано

Marianka ,а имаш ли представа защо при нас не се получава връзката,след като правим всичко описано...?Мерси

Публикувано
С WinSCP права се задават:

десен бутон върху папката/файла и Properties. Там си ги слагаш на 777/775/755... (на колкото ти е нужно).

С iFile права се задават:

цъкаш стрелкичката срещу всяка папка/файл, на които искаш да задаваш права и нагласяш на 777/775/755... (на колкото ти е нужно).

Като цъкна стрелката в iFile излизат един куп неща ,катоName Attributes:Size,Type Ownership: Owner,Group

Access Premissions :User,Group,World

Last Modification:Date,Time

Къде точно се пишат правата?

Публикувано
Marianka ,а имаш ли представа защо при нас не се получава връзката,след като правим всичко описано...?Мерси

Ако правите всичко както е описано, не виждам защо да не се получава връзката (незнам firewall дали пречи на връзката).

Проверете отново дали изпълнявате всичко както трябва (ама всички следете и гледайте внимателно, не само ти :) ).

@ marinius3,

при iFile слагай на Permissions да е:

Read/Write/execute, което е равно на 777 (или каквото ти е нужно).

Не съм на компютър в момента и не мога да ти покажа с картинка.

Публикувано

Мноооого ти благодаря !Урокът беше перфектен!За сега лека нощ!Да си жив и здрав!

Публикувано

Извини ме ,че те занимавам от ново !Въпросът е:През бутона Terminal на iPhone_Tunnel_suit_2.7 ли мога да влизам и пиша в терминала?И след като се напише ужния текст там какво се прави-затваря се терминала ли?

Публикувано

работи ли на OS 3.0 , защото докато си бях с 2.2 нямах проблем , update и не връзва ... :confused:

Публикувано
И аз вече съм на FW 3.0 и не работи!!!

И аз имам същите наблюдения :) каквото и да се опитвам да направя не тръгва на 3.0 :)

Публикувано

Tunnel Suite ли?

For those who have been wondering why you can't ssh into your 3.0 phone via iTunnel Suite 2.7 since you upgraded itunes, here is the fix..

1- Goto C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel and rename iTunesMobileDevice.dll to iTunesMobileDevice.dll_Original.

2- Copy iTunesMobileDevice.dll from C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin to C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel

It works now.

Аз го оправих по дру начин но не мога да намеря къде беше. Пробвайте така или с iFunbox

Публикувано

Тази програма използва winSCP за влизане в телефона и е на принципа на ifun box и total commander. Хубавото е, че използва usb-то и съответно трансферът е по-бърз.

Ето как да накарате iphone tunnel-a да работи под 3.0

1- Отидете в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel и преименувайте iTunesMobileDevice.dll на iTunesMobileDevice.dll_Original.

2- Копирайте iTunesMobileDevice.dll от C:Program FilesCommon FilesAppleMobile Device Supportbin в C:Program FilesiPhone Tunnel Suite 2.7 BETAiTunnel

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
Трябва да имате инсталиран OpenSSH от Cydia и да ви е включен в BossPrefs/SBSettings.[/quote

Има ли начин да се командва OpenSSH при FW 3.0 без BossPrefs и SBSetings?????????

И ако няма такъв да деинстална ли Open SSH?????????

• 1 месец по-късно...
Публикувано (редактирано)

iPhone Tunnel Suite 3.0

Свали

Редактирано от mupo
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

C:Program FilesiPhone Tunnel Suitebin

Влизаш там, има един файл с разширение *.it, триеш го и си ти!

Публикувано

при iFile слагай на Permissions да е:

Read/Write/execute, което е равно на 777 (или каквото ти е нужно).

Не съм на компютър в момента и не мога да ти покажа с картинка.

И при трите: User, Group и World ли тябва да сложа Read/Write/execute за да е с прави 777 или само при User и Group?

Публикувано

Бях я забравил тази тема. Мерси!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...