gogi6 Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 И защо Just boot?Гледам с 5.0.1 си?! Цитирай
mishocs Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 AirBlue File Sharing - ми го прави и на мен веднъж -хванах му цаката . Спирам го от Settings след прехвърлянето - и не ми дава ядове после Другия вариант е както казва Шамана, аз имах проблем с една wifi карта на едно HP постоянно го правеше поне 1 -2 пъти на ден ,показваше сигнал ма Нет нямаше ,докато не се ресетнеше лаптопа,смених карта и сега е ОК Цитирай
Grievous Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Би ли казал как го спираш от Settings, защото там Bluetooth си е изключен? Да не би да има друг начин и ние да не знаем? Цитирай
kosmom Публикувано Април 16, 2012 Публикувано Април 16, 2012 Проблема идва от AirBlue File Sharing,същото се получава и при мен след инсталиране на кракната версия. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 И кво правим в крайна сметка ? Или махаме кракнатата версия на Блушеринга или всеки път рестарт след като прехвърляме нещо. Ясно, изясни се и тази ми болежка. Цитирай
mishocs Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 (редактирано) Да има Settings-AirBlue - Segure Simple Pairing - Enable =ON /OFF При мен,жена ми и един приятел работи -може да съм късметлия? п.п Когато пускате AirBlue -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО спирайте WI-Fi, после го пускате за да нямате проблеми . Извинявам се че забравих да го спомена Редактирано Април 17, 2012 от mishocs Цитирай
zdravko hristov Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 Искаш да кажеш, че тази опция в settings при изпращане трябва да се включва, след което трябва да се изключи. Питам защото, и аз имах проблем следствие, което ми се наложи рестарт. Цитирай
simba4 Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 (редактирано) Това е от програмата приказвах със създателя и който ми каза че проблема ще е фикснат в следващата версия. Редактирано Април 17, 2012 от simba4 Цитирай
mishocs Публикувано Април 17, 2012 Публикувано Април 17, 2012 http://www.jailbreakqa.com/questions/98140/cydia-tweak Ето тук е описан проблема ,за сега ще гасим wifi , и ще го пускаме до като пращаме, и ще чакаме фикс,поне няма да ресетваме )) Цитирай
jordan00 Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Здравейте на всички, във сряда инсталирах AirBlue и всички допълнителни програми към нея и програмата работи супер, докато на следващия ден се усетих, че никой не ми звъни: тръгнах да набирам но постоянно си набира, като дам End call си остава такак както е, отворя ли пак Phone още набира? Обхвата ми е пълен, но немога да получавам смс-и, повиквания и аз обратно ! Някой да знае нещо по въпроса ? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Изобщо я махай тая програма. И аз имах мерак, сложих я, но до там. Даже мисля че когато я имах имах и проблем с батерията. Цитирай
jordan00 Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 (редактирано) Като я махна пак си остава проблема ? Как да махна и другите програми, които се инсталираха с нея, като не ми се появяват в сидия или ако се появят те са системни и главни програми и трият всичко ? Редактирано Април 20, 2012 от jordan00 Цитирай
Grievous Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Нещата се омазаха с тази версия от biteyourapple. Подлъгах се по коментарите ви, че е по-добра от тази в insanelyi, но не. Лошото е, че обнових шапката с версията от първото репо, но това ще трае до тази вечер, когато отново ще сложа тази от insanelyi. Качил съм двете на два различни телефона. С тази от biteyourapple има проблеми с WiFi-то описан по-горе. С другата всичко работи на шест. Засега не теглете архива в шапката! П.С. Линка е оправен. 1 Цитирай
mishocs Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Аз нямам проблем от biteyourapple , може заради друго приложение което имате да крашва Цитирай
Alxx® Публикувано Април 20, 2012 Публикувано Април 20, 2012 Като я махна пак си остава проблема ? Как да махна и другите програми, които се инсталираха с нея, като не ми се появяват в сидия или ако се появят те са системни и главни програми и трият всичко ? Преинсталирай си субстрата. Цитирай
to6eto_be Публикувано Април 21, 2012 Публикувано Април 21, 2012 Нещо не се получава,няма никаква индикация след като натисна send with bluetooth.Нищо не излиза след това. Цитирай
jojoxxbgxx Публикувано Май 16, 2012 Публикувано Май 16, 2012 (редактирано) Не цитирай преходно мнение! И при мен е така!! Редактирано Май 16, 2012 от Grievous Цитирай
asen4o0 Публикувано Май 18, 2012 Публикувано Май 18, 2012 А ъпдейтнахте ли от Cydia? При мен така се оправи. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Юни 7, 2012 Публикувано Юни 7, 2012 Ако на някой не му работи коректно Аirblue sharing може да пробва следното: 1. Свалете си от шапката архива на Аirblue sharing, след което го разархивирайте в указана от вас директория на компютъра 2. След, което с ifunbox инсталирайте всеки един от deb файловете, като Airblue sharing инсталирате последен. 3. След всеки инсталиран файл правите respring/reboot 4. Отивате в сидя и инсталирате Airblue sharing plug-in от http://ihacksrepo.com/ 5. Хубаво е след инсталацията на Аirblue sharing plug-in отново да направите respring, или reboot. От сидия е възможно да ви даде update на Air blue stack, Activator, Mobile Substrate направете ги. Ако сте ги направили добре. Ако имате сдвоени от преди устройства ги премахнете, и ги сдвоете наново. Пробвах Airblue sharing със следните устройства: Nokia C7, HTC Desire, защото за момента само такива имах под ръка. Утре ще пробвам със Sony Ericsson Xperia. За съжаление интернета трябва да е спрян, когато ползвате Аirblue sharing. Възможно е понякога поради честата му употреба да забие, ако се случи това направете reboot. В момента го пробвам отново с HTC desire. Проблем на моменти се явява изпращане на файлове от HTC към Iphone. С два еднакви htc го пробвам при единия става от първия път, а при другия дава грешка. Не мога да си обесня причината. Цитирай
londongunner Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 zdravko Може да уточниш в мнението си ,че става въпрос само за хакнатата версия , с платената няма никакви проблеми. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Юни 8, 2012 Публикувано Юни 8, 2012 Естественно, че става дума за хакната версия на Airblue sharing. На платената версия не се инсталират plug-in за да работи. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Юли 9, 2012 Публикувано Юли 9, 2012 Airblue sharing 0.9.95 Show transfers in Notification Center Add a “Enable Receiving” in the browser Bug fixes Цитирай
londongunner Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 Някой пробвал ли е м/у iOS става ли трансфер , защото пробвам сега м/у 3 различни 4s и не става всички са с платени версии!? Цитирай
asen4o0 Публикувано Юли 19, 2012 Публикувано Юли 19, 2012 При мен стана от 4 на 3GS и обратно. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.