Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

... ще се пръсна заради прецакнята с iOS8.3 и Russian TV... дано разработчиците на iExplorer или iFunbox се раздвижат по- бързо!

Публикувано

Връщането на 8.2 е само временно решение. Ако за в бъдеще няма достъп до файловете, вариантът без джейлбрейк ще се наложи да отпадне.

Публикувано

OS X 10.10.3, iExplorer 3.7.3.0

post-8-0-67375300-1429817520_thumb.png

Вече пипа по папките, но не виждам всички програми.

post-8-0-52469000-1429817658_thumb.png

Публикувано

Виждат се само тези, които поддържат iTunes File Sharing, и достъпът е ограничен до Documents. Единственият вариант за пълноценен достъп е за приложения, качени с enterprise или друг dev сертификат.

Публикувано

Вчера като направих ъпдейта на Russian TV, заменям файловете в Caches и като пусна програмата пак си остават руските канали, а съм с 8.1.2 джейлнат.

Публикувано

Ъпдейта ти е ненужен!Инсталирай си приложението на victor11!

Публикувано

@gogi6 Кое точно е приложението на victor11

Публикувано

Потърси в тази тема.

Публикувано

В тази тема е приложението за джейлнати устройства на victor11, мнение 126 на 4-та страница ако нещо не се бъркам.

Публикувано (редактирано)

Оригиналната Russian TV 1.8 вече се поддържа за тези, които могат да я качат. Има един дребен страничен (д)ефект, за отстраняването на който, също както за автоматичните обновявания на каналите, ще е нужен джейлбрейк - програмният справочник (EPG) не се изтегля автоматично, а само ръчно от бутона 'Download TV Guide'.

Редактирано от victor11
Публикувано

Имам проблем с версия 1.7 от няколко дена. Много често ми крашва на телефона без джейл съм на 8.3. Случи се няколко пъти и на айпада със същата версия на програмата, но той е на 8.2 с джейл. Мога ли да направя нещо пет секунди след стартиране крашва.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Опитай да стартираш някой от първите канали веднага след стартиране на приложението.

Публикувано

Същата работа. Сега на таблета работи, но на телефона няма шанс. Май е нещо свързано със свалянето на програмата.

Исках да кажа сваляне на съдържанието на телевизиите. Пробвах няколко пъти да я стартирам да пусна и канал рестартирах и телефона и след още няколко опита да пусна канал се закрепи и работи. Слагал съм е след чиста инсталация и само смених файловете, телефона е ъпдейтнат след това до 8,3.

Явно е нещо от мен щом при вас работи добре.

Редактирано от turieca
Публикувано

Засега се закрепи няма да я пипна докато няма как да си сменя файловете, че я ползвам много.

Понеже не виждам руския канал, по който ще излъчваат мейуедър- пакиао дали някой знае къде другаде може да се гледа?

Може да го пусна, ако се намерят достатъчно желаещи, тъй като мачът е в много неудобен час - в неделя, в 6 ч. сутринта по московско време.

Edit: Имате го. Няма да го добавям като нов канал заради тези на iOS 8.3. За мача ще бъде на мястото на Д. Веле.

Редактирано от victor11
Публикувано

Благодаря и от мен на Виктор.

Публикувано

Здравейте. Ползвам често приложенията в телефона и пада си, основно за да гледам спорт. Благодаря на Victor за поддръжката. Въпроса ми е: Дали този вариант с Russian/Ukrainian го има за андроид? Не намерих точно тези, а само някакви подобни в маркет-а.

Публикувано

Не няма го за андроид

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

искам за пореден път да благодаря на victor11 за поддръжката за това, че намери разрешение на проблема с 8,3 и че russian tv пак си бачка и е най- якото приложение за телевизия!!! :)

Публикувано

А какво е решението за 8.3?

Публикувано

Пост 126

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...