aserrr Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Сега го пробвах. И при мен е така. Даже си и насича (iPhone 5 iOS 8.4). Нета си е перфектен през WiFi. Цитирай
gogi6 Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Кой канал насича?Аз каквото и да пусна тръгва на секундата Цитирай
aserrr Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 (редактирано) Ами например HBO. Сега пробвах пак. Даже след третия опит вече не го отваря. Редактирано Юли 24, 2015 от aserrr Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 HBO не тръгва и при мен, нo с oстаналите прoблем нямам. Вървят си гладкo! Цитирай
linkinpark79 Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 При мен нищо не тръгва Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
magistrate Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 (редактирано) Здравейте. Няма да се обръщам отделно към всеки писал относно идеята за набиране на средства сързана с приложението на Victor11. Само искам да поясня наколко неща. Приложението не работи в момента, и предполагам всички знаете защо. Приложението работи добре за да се създава друго. И не на последно място,но все пак. Не мисля, че когато става дума за доброволни, пак казвам, доброволни дарения, някой трябва да иска разрешение. Не предлагам нищо лошо и не задължавам никого с нищо. Просто реших да помогна с нещо и ще го направя. Който иска да даде нещо за отделеното време на Victor11 и всички спомогнали за това приложение, който нe иска, да го гледа, ако разбира се работи. Аз лично съм заделил сума и ще намеря начин да я дам на Victor11 пък той да прецени как и за какво ще я ползва. Уважавам мнението на всички Ви и свободата да го споделяте, такова каквото е. Ще сложа линка до тази неделя и мисля, че ще има доста хора, които харесват приложението. Няколко човека вече изявиха желание. Поздрави и хубав уикенд на всички! Редактирано Юли 24, 2015 от magistrate Цитирай
magistrate Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 (редактирано) Не е нужно да съм някой или да ме познават всички за да искам да дам. И не съм искал да ми даваш нищо на мен. Явно не си разбрал идеята. А не е нужно който и да било да съобщава нещо за да стане ясно, че приложението не работи заради надхвърлен лимит, което е свързано със средства. Отново повтарям, не искам нищо от никой. Става дума за доброволни дарения за вече съществуващото приложение. Не разбирам нападките, но въпреки всичко ще довърша каквото съм обещал. А който иска, ще види колко и къде са отишли събраните средства. P.S. Явно някой нещо някъде е купил и платил за да можем да гледаме, това, че Victor11 не е искал не означава че не му трябват за по-добро качество или по-голям лимит. Просто е човек с достойнство и не иска да се моли. То е ясно, че има нужда от средства, просто трябва да се съберат. И отново, не виждам защо някой трябва да ме познава или да се явявам познат на някой за да дам за идеята да го има това приложение. Няколко пъти в предни постове се казва, че средства са нужни, но нищо не се прави. Редактирано Юли 24, 2015 от magistrate Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Защото на непознат никой не би дал пари може би? Разбирам, че целта ти може би е благородна, но не можеш да се явяваш представител на друг човек, особено когато става въпрос за набиране на средства. След като човекът не е дал собствен PayPal, няма как ти да създадеш такъв в негова полза, най-малкото няма как да гарантираш какво ще се случи с набраната сума и не можеш да задължиш колегите да ти се доверят. Остави Виктор сам да поеме инициативата, ясно е че ще срещне подкрепа, няма нужда трето лице да посредничи, както и няма нужда да пълним темата с излишни приказки. Ако той даде данни, за превод, нещата ще се случат, ако не - може само да му изпратиш това, което си сметнал за необходимо, но не може да се провъзгласиш за касиер от името на всички. Мисля, че това е достатъчно ясно обяснение и по-нататъшни дискусии по този въпрос не са желателни. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай
magistrate Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 (редактирано) Разбира се, че е така. Но никой не разбра или не пожела да разбере, че не се представям за някой, който е представител на някого. Идеята е по-скоро провокативна, да се разбере, че има нужда от средства, а също така и че Viktor11 няма сам да поиска, защото е под достойнството му, според мен. Затова, ако не се промени нещо, приложението ще работи докато има лимит, и след това ще чакаме до следващия път. @dessyteneva аз също не Ви познавам, но това не ми пречи да имам доверие на Вас, Victor11 или съфорумниците за всичко казано и създадено. Така че, просто ще направя каквото съм решил с единствената цел да помогна. Благодаря! Редактирано Юли 24, 2015 от magistrate Цитирай
magistrate Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 @gorgior Подкрепям, и съм наясно, че не става с по 10 лв, но на всеки му е приятно да гледа работещото приложение където и когато си поиска. Безплатен начин няма, все някой е платил за нещо, макар и малко. Затова, нека помогнем! Цитирай
bobiikonomov Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Изглежда добре, не знам как са се преборили с меркантилните БТВ които не дават никъде да се стриймва безплатно тяхната Тв освен ан техния сайт. Странно при мен много канали зареждат видео само за 30сек. С БТВ имат проблеми, и преговарят. Това с зареждането за 30 секунди действително се явява от време на време, и аз не знам от какво е, ще питам и ще пиша. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Ще ви помоля да туширате страстите, адаша ще си говори с victor11 и ще измислят как да стане. 1 Цитирай
victor11 Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Услугата вече е налична тестово за у-вата с джейл, да видим какъв трафик ще се генерира. По-нататък ще добавя още сървъри, да се разпредели тежестта. Тези без джейл ще почакат още малко, да минат тестовете и да тръгнат спрените сървъри. Относно събирането на средства за гарантирана услуга @gorgior е напълно прав. Аз не смятам да налагам подобен вариант принудително. Ако вие, потребителите, взаимно стигнете до някакво разумно, удовлетворяващо всички ви и най-вече наистина работещо решение, то може спокойно да се реализира. 7 Цитирай
magistrate Публикувано Юли 24, 2015 Публикувано Юли 24, 2015 Средства са нужни, това е ясно. Но както се разбра, явно не всеки иска да даде. Приемете вариант, тези, които се познавате и си имате доверие, пък ние никому неизвестните ще направим каквото можем! Аз лично, искам да дам, завявам го тук и сега. Кажете ми как и на кого да ги пратя. Благодаря на всички Ви! 2 Цитирай
victor11 Публикувано Юли 25, 2015 Публикувано Юли 25, 2015 Вече работи и за устройствата без джейл. 10 Цитирай
Mkarchev Публикувано Юли 26, 2015 Публикувано Юли 26, 2015 Доста отдавна съм заговорил за дарения,но Виктор11 не реагира.Ще бъда много доволен да му благодаря по електронен път 1 Цитирай
victor11 Публикувано Юли 26, 2015 Публикувано Юли 26, 2015 За мен и обикновеното "благодаря" е повече от достатъчно. Особено ценно ми е то, изразено от хората зад граница, на които приложенията най-вече вършат работа. Ползвайте ги и им се радвайте докато работят. Едно дарение няма да помогне много нито на мен, нито за развитието на приложенията. Ако се стигне до необходимост от платен вариант, ще го обсъдим и реализираме заедно, така че да е удобен и приемлив за всички. 20 Цитирай
Aveliky Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 victor11 искам да те помоля да направиш един PayPal акаунт. Ако все още нямаш да знаеш, че никак не е трудоемко и бързо става. Ти доста време поддържаш нещо, което е ценно и заслужава уважение от хората които го ползват. Дай им възможност да могат не само Благодаря да ти казват, но и да спомогнат за по нататъчна поддръжка(финансово). Всичко е много просто, правиш акаунт и го постваш тук, хората които могат и искат даряват. 11 Цитирай
magistrate Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Искам само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на Aveliky. На victor11 ще благодаря пак. Чакам... 1 Цитирай
victor11 Публикувано Юли 28, 2015 Публикувано Юли 28, 2015 Всеки, който прецени и желае, може да подкрепи поддръжката на приложенията с PayPal превод на този мейл: antongal at hotmail.com. Тук е мястото и аз да благодаря на всички потребители, спомогнали независимо по какъв начин, за положителната оценка - тя е стимул нещата да се случват. Специални благодарности на Kosta8704 за постоянната подкрепа и принос - без неговото постоянно "ръчкане" в добрия смисъл на думата, приложенията нямаше да са това, което са. 11 Цитирай
Tarashev Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 На джейлнато ми работи, на чистото - не. Има ли някъкъв трик. В чужбина съм в момента. Цитирай
victor11 Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Трикът е да си обновиш архива. Джейлнатото се актуализира автоматично, затова ти работи. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Писах някъде, нo да пиша и тук. При мен и с джейл не рабoтеше, дoкатo не гo преинсталирах. Цитирай
Tarashev Публикувано Юли 29, 2015 Публикувано Юли 29, 2015 Като се прибера го ъп-вам и още 1 работа ... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.