londongunner Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 (редактирано) Айде бе, може да не е от същото IP, но пак ще има. Искаш ли да сложим бас ? Редактирано Септември 10, 2015 от londongunner 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Да, londongunner го спря. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Спрях го да , защото гледаме определен кръг хора и повече от година , никой не е пуснал листата публично , а сега за 2 дни сървъра се чуди какво става от заявки. Ако си беше държал листата за теб нямаше да спре, сега никой няма да гледа. 1 Цитирай
mirror Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Живи и здрави, пак ще си го направиш и този път ще го споделиш само на правилните хора. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Тцтцтцтц добре че victor11 не иска да ме чуе ... Цитирай
magistrate Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Прав е човека да я спре! Що някой не предложи да го почерпи поне... Безплатен обяд няма! Ама е трудно за разбиране. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 10, 2015 Публикувано Септември 10, 2015 Гънър, направи една пейпал сметка на принцип донейшън и който кихва редовно да получава достъп. Видяло се е, че друг начин няма. Този, който търси безплатния обяд, и веднъж няма да почерпи, така че този вариант ми се струва подходящ. Въпросът на тая тема, тия линкове, програми и схеми е гледането да е удобно. Аз ги ползвам да гледам 1-2 мача седмично и нищо друго. Но явно има хора, които се оливат и режат кабелната като има на аванта... С това не визирам никой персонално. Просто по написаното дотук се разбира, че сървърът бая се е натоварил след 'лийка' вчера, а всички сме наясно с БГ манталитета и бързото разпространяване на подобни благинки. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 (редактирано) Няма как да има paypal, машината може да обработи до 30 заявки едновременно, след това става мазало. Затова бяхме затворена група от горе-долу толкова потребители. Всички стриймове вървяха без никаква компресия , някои от по 20Мбита, по-малко потребители повече качество, но явно не става... А човека дал листата на mirror да забрави от тук нататък за нейното ползване .... Редактирано Септември 11, 2015 от londongunner Цитирай
mirror Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Човекът просто нямаше представа, че съм копирал url-то . Каква техника и софтуер са нужни за създаването на IPTV? Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Имал сърце,споделил я!Не ти се споделя,стискаш за себе си!Незнам някой да е умрял,като не е гледал точно този плейлист!Надявам се и занапред да е така!Не е нужно обяснения.Спираш го и толкоз! 4 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Смятам въпроса за приключен. Дали стискам за себе си , сигурно когато са вложени някакви средства и всичко е строго определено като правила ,за да са доволни и да гледат нормално , стискам.... 3 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Каква техника и софтуер са нужни за създаването на IPTV? Слагаш две платки Sky Star или други подобни платки с по два тунера, бодеш ги в един сървър, избираш си четири транспондера и стриймваш. Проблемът с повечето потребители ще си остане. Ако сте в локална мрежа, тогава може да се пусне стрийм по мултикаст и ако си с правилните суичове ще го ползвате доста народ без никакви ядове. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
turganay Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Не вярвам днешно време, някой да пести 15 лв. на месец за да се надява на този стрийм, какво толкова е станало, пуснете си кабеларката и гледайте. 1 Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Удобно е за хора, които са в движение. Аз не тръгвам без ATV в багажа Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Баба Гана Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Здравейте, Виждам, че някои хора наистина изпитват огромно желние да гледат ТВ. Имам добър познат, който дава срещу минимално заплащене голям брой ТВ-канали, без значение от кой сателит(в обхвата на БГ), предполагам че броят им е хиляди. Единственото условие за сега е, телевизора да е "smart" и да е "Samsung", или "LG". Както сами се досещате сигнала идва по IP. Цитирай
johnnybravo Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Хотелските филипси също поддържат IPTV, дори нямат нужда от инсталирането на допълнителен софтуер. Цитирай
Wayward Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Очаквам скоро mirror да бъде изправен пред народен съд за огромното прегрешение.Като гледам какви драми стават,явно Apple пак са на правилен път с твърдението, че сме в златните години на твлевизията 1 Цитирай
baronbg Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 По въпроса с IPTV също мога да съдействам. Срещу заплащане на месечна такса получавате юзернейм и парола, като стрийма може да се сложи както каза колегата, на Самсунг и LG със SSIPTV, както и на телефон и айпад с IPTV. Сега са 704 канала. Ползвам го няколко месеца и няма проблеми засега. Който се интересува на ЛС. И аз съм само потребител, но няма ограничение. Сега го слагам на АТВ. 2 Цитирай
emco83 Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 (редактирано) Гога, искат да сринат операторите. Сега сериозно, Виваком предлагат към 90 канала за 17.80 лв IPTV, а някои плащат по 15 лева за 600-700+ канали. Естествено, втория вариант има доста по-екслузивни канали, но се гледа по черния начин. Там има кака, която пее. Редактирано Септември 11, 2015 от emco83 Цитирай
magistrate Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 Върти сучи, накрая пак се стига до това, че нищо не е безплатно! Преди време отворих приказка да се съберат някакви средства та да може приложението което victor11 поддържа да продължи да работи, и само дето не бях убит и разпънат на кръст. Затова, хората се събират, правят и си гледат, щото всеки иска без да плаща, на аванта. И са прави. Така,че приятен ден и до следващия "изтекъл" плейлист. Останете си със здраве! Цитирай
profusion Публикувано Септември 11, 2015 Публикувано Септември 11, 2015 (редактирано) Ако някой има инфо къде срещу някакво не голямо заплащане мога да гледам японски телевизии (на компютър) ще съм много благодарен? Редактирано Септември 11, 2015 от profusion Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 16, 2015 Публикувано Септември 16, 2015 На iOS9, когато се опитате да отворите Russian TV (инсталирана през сафари), ще ви изкара съобщение, че не може да стартира, понеже е Untrusted developer. Отивате в settings-general-profile-KaiDaXin Plastic... и избирате trust, след което приложението вече ще може да се отваря. Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 16, 2015 Публикувано Септември 16, 2015 (редактирано) А може и да си сложите оригиналното от апп стора в/у това и пак ще работи . На пипнатото май му изтичаше сертификата на 18.12 .2015 Редактирано Септември 16, 2015 от kawabiker Цитирай
gosta Публикувано Октомври 5, 2015 Публикувано Октомври 5, 2015 На 9.0.2 пак нямам достъп до файловата система и не мога да заменя плей листата. Линка на дивалито не работи . Инсталирах през Сафари ама.... Ползвам ай експлорър, че фънбокса не ми върви нещо на Капитана. Идеи някъкви? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Октомври 5, 2015 Публикувано Октомври 5, 2015 (редактирано) Всичко си бачка с ElCapitan и iExplorer! Разрешил ли си профила в Settings/General/Profile и при мен е KaiDaXin Plastic........ ,влизаш вътре и му даваш Enable! И всичко ще работи. Редактирано Октомври 5, 2015 от KurtiMakarov Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.