Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Айде бе, може да не е от същото IP, но пак ще има.

Искаш ли да сложим бас ?

Редактирано от londongunner
Публикувано

Да, londongunner го спря.

Публикувано

Спрях го да , защото гледаме определен кръг хора и повече от година , никой не е пуснал листата публично , а сега за 2 дни сървъра се чуди какво става от заявки. Ако си беше държал листата за теб нямаше да спре, сега никой няма да гледа.

Публикувано

Живи и здрави, пак ще си го направиш и този път ще го споделиш само на правилните хора.

Публикувано

Тцтцтцтц добре че victor11 не иска да ме чуе ...

Публикувано

Прав е човека да я спре! Що някой не предложи да го почерпи поне...

Безплатен обяд няма! Ама е трудно за разбиране.

Публикувано

Гънър, направи една пейпал сметка на принцип донейшън и който кихва редовно да получава достъп. Видяло се е, че друг начин няма. Този, който търси безплатния обяд, и веднъж няма да почерпи, така че този вариант ми се струва подходящ.

Въпросът на тая тема, тия линкове, програми и схеми е гледането да е удобно. Аз ги ползвам да гледам 1-2 мача седмично и нищо друго. Но явно има хора, които се оливат и режат кабелната като има на аванта... С това не визирам никой персонално. Просто по написаното дотук се разбира, че сървърът бая се е натоварил след 'лийка' вчера, а всички сме наясно с БГ манталитета и бързото разпространяване на подобни благинки.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Няма как да има paypal, машината може да обработи до 30 заявки едновременно, след това става мазало. Затова бяхме затворена група от горе-долу толкова потребители. Всички стриймове вървяха без никаква компресия , някои от по 20Мбита, по-малко потребители повече качество, но явно не става... А човека дал листата на mirror да забрави от тук нататък за нейното ползване ....

Редактирано от londongunner
Публикувано

Човекът просто нямаше представа, че съм копирал url-то :).

Каква техника и софтуер са нужни за създаването на IPTV?

Публикувано

Имал сърце,споделил я!Не ти се споделя,стискаш за себе си!Незнам някой да е умрял,като не е гледал точно този плейлист!Надявам се и занапред да е така!Не е нужно обяснения.Спираш го и толкоз!

Публикувано

Смятам въпроса за приключен. Дали стискам за себе си , сигурно когато са вложени някакви средства и всичко е строго определено като правила ,за да са доволни и да гледат нормално , стискам....

Публикувано

Каква техника и софтуер са нужни за създаването на IPTV?

Слагаш две платки Sky Star или други подобни платки с по два тунера, бодеш ги в един сървър, избираш си четири транспондера и стриймваш. Проблемът с повечето потребители ще си остане.

Ако сте в локална мрежа, тогава може да се пусне стрийм по мултикаст и ако си с правилните суичове ще го ползвате доста народ без никакви ядове.

Публикувано

Не вярвам днешно време, някой да пести 15 лв. на месец за да се надява на този стрийм, какво толкова е станало, пуснете си кабеларката и гледайте.

Публикувано

Удобно е за хора, които са в движение. Аз не тръгвам без ATV в багажа :)

Публикувано

Здравейте,

Виждам, че някои хора наистина изпитват огромно желние да гледат ТВ. Имам добър познат, който дава срещу минимално заплащене голям брой ТВ-канали, без значение от кой сателит(в обхвата на БГ), предполагам че броят им е хиляди. Единственото условие за сега е, телевизора да е "smart" и да е "Samsung", или "LG". Както сами се досещате сигнала идва по IP.

Публикувано

Хотелските филипси също поддържат IPTV, дори нямат нужда от инсталирането на допълнителен софтуер.

Публикувано

Очаквам скоро mirror да бъде изправен пред народен съд за огромното прегрешение.Като гледам какви драми стават,явно Apple пак са на правилен път с твърдението, че сме в златните години на твлевизията

Публикувано

По въпроса с IPTV също мога да съдействам. Срещу заплащане на месечна такса получавате юзернейм и парола, като стрийма може да се сложи както каза колегата, на Самсунг и LG със SSIPTV, както и на телефон и айпад с IPTV. Сега са 704 канала.

Ползвам го няколко месеца и няма проблеми засега. Който се интересува на ЛС.

И аз съм само потребител, но няма ограничение.

Сега го слагам на АТВ.

Гога, искат да сринат операторите. :tooth:

Сега сериозно, Виваком предлагат към 90 канала за 17.80 лв IPTV, а някои плащат по 15 лева за 600-700+ канали. ;)

Естествено, втория вариант има доста по-екслузивни канали, но се гледа по черния начин. Там има кака, която пее.

Редактирано от emco83
Публикувано

Върти сучи, накрая пак се стига до това, че нищо не е безплатно! Преди време отворих приказка да се съберат някакви средства та да може приложението което victor11 поддържа да продължи да работи, и само дето не бях убит и разпънат на кръст.

Затова, хората се събират, правят и си гледат, щото всеки иска без да плаща, на аванта. И са прави.

Така,че приятен ден и до следващия "изтекъл" плейлист. :)

Останете си със здраве!

Ако някой има инфо къде срещу някакво не голямо заплащане мога да гледам японски телевизии (на компютър) ще съм много благодарен?

Редактирано от profusion
Публикувано

На iOS9, когато се опитате да отворите Russian TV (инсталирана през сафари), ще ви изкара съобщение, че не може да стартира, понеже е Untrusted developer.

Отивате в settings-general-profile-KaiDaXin Plastic... и избирате trust, след което приложението вече ще може да се отваря.

А може и да си сложите оригиналното от апп стора в/у това и пак ще работи . На пипнатото май му изтичаше сертификата на 18.12 .2015

Редактирано от kawabiker
  • 3 седмици по-късно...
Публикувано

На 9.0.2 пак нямам достъп до файловата система и не мога да заменя плей листата. Линка на дивалито не работи . Инсталирах през Сафари ама.... Ползвам ай експлорър, че фънбокса не ми върви нещо на Капитана. Идеи някъкви?

Всичко си бачка с ElCapitan и iExplorer!

Разрешил ли си профила в Settings/General/Profile и при мен е KaiDaXin Plastic........ ,влизаш вътре и му даваш Enable!

И всичко ще работи.

Редактирано от KurtiMakarov

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...