mitkoiphone Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Сега си гледах настройките по у-вото ми за разделяне на интернет с тв-то и няма никакви ограничения по скорост или там каквото е. В момента тегля с 27кб, а друг път се е случвало и с 1мб. Кофти работа, но мисля че е от сървъри ли, знам ли и аз .... нямам обеснение
The Shaman Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Ето от същия линк, но съм доста далече от рутера.
mitkoiphone Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 Реших да пробвам същия файл като твоя и ето резултата. Беше и по-добре накрая, но не успях да го хвана Обаче акo искаш пробвай ... CamScanner Pro да видим там как ще е
Sladichuk® Публикувано Януари 2, 2012 Публикувано Януари 2, 2012 И сега какво - оплакахте се, стана ви ясно, че няма проблем с Installous, обаче дай да превърнем темата в любимата мъжка игра - по " мерене" ( тоя път- по докопване до крак сървър), а? 1
DreamcatcheR Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Как да кача аппсинк за иОС 5 без да слагам субстрата? Пробвах през ifile, изтеглих деб-а от http://Cydia.hackulo.us/ (пробвах с appsync50 (1.0.2) и appsync50plus (2.2)) Все дава error в ifile, че не намира dependencies, т.е. mobile substrate.
Veselin Minchev Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Инсталирай го заедно с instal0us 4. Тук е описано, как става http://bgiphone.com/topic/13161-installous-проблеми-и-крашове/page__st__210
The Shaman Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Не му трябва субстрата и installous! Ето ти .deb, инсталирай го през компютър: http://cydia.hackulo.us/appsync50-1.0.2.deb
Veselin Minchev Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Нямах предвид да го инсталирва от Cydia, а ръчно с пакета, който Кольо е добавил е шапката на темата.
Alxx® Публикувано Януари 17, 2012 Публикувано Януари 17, 2012 Dreamcatcher - ползваш опцията с аутоинстал(като мен) или през терминал: dpkg forceinstall... 1
DreamcatcheR Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Благодаря. Appsync-a се сложи, пак изкарваше някакви грешки, но синхронизацията с туньо работи. Инсталуса обаче не ми се качи - той не изкара грешки при инсталация (и го сложих накрая), но иконата му не се показва..
DreamcatcheR Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 (редактирано) Всъщност, седях от вчера в темата и не бях пускал рефреш, така че мнението на alxx не го бях видял. Инсталирах го по тоя начин инсталуса и след рестарт се появи иконата. Единственият недостатък е, че постоянно в Сидия ми пищи за ъпдейт и каквото и да искам да инсталирам от там или да махна, ще ми качи субстрата.. Редактирано Януари 18, 2012 от DreamcatcheR
The Shaman Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Бати и субстрата бе хора! Качвайте го и това е. Не се мре от него. 1
orbitalen Публикувано Януари 18, 2012 Публикувано Януари 18, 2012 Снощи инсталирах deb-овете от архива в първия пост (аз също нямам субстрат за момента), само че ръчно през конзолата (което не би трябвало да има значение) и след рестарт всичко си тръгна нормално. Преди рестарт я нямаше иконата на Installous-а, но след рестарт си се появи. Както е написано в първия пост, Installous се инсталира последен. Аз първо инсталирах hresources, после sourcegui, appsync50-1.0.2 и накрая Installous.
davidabg Публикувано Януари 19, 2012 Публикувано Януари 19, 2012 Аз проблем със скоростта имам с filedude почти в 100% от случаите. Първо са нужни 5-10 сек. докато тегленето започне. След това сваля с 10-30-кб/сек и насича все едно връзката ми с интернет прекъсва на всеки 5 сек. Въобще - зор. С fileape няма проблеми. Тръгва винаги от раз. Но този нов робот направо къса всички нерви.. Да вземат да пуснат пак paid subscriptions или нещо от сорта, да си платим и да ни се махне тая гадост.. И аз имам абсолютно същия проблем.. Много бавна скорост, никога не съм стигал и до 500 кб./с, от който и да е сайт - filedude, file ape и т.н.
testdemo Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 (редактирано) След успешен джейл на 4s (5.0.1) под Win, възникна следния проблем с Instalous: Избирам си някакво приложение (без значение), и като се опитам да го сваля ми излиза следния надпис: Click download to the file to your /var/mobile/Library/Downloads folder. Warning: If this file already exist in the Downloads folder, it will be overwritten. Не е болка за умиране, но така на всяко приложение след като го сваля трябва да позлвам iFile за да преместя инсталационния файл (.ipa) в папката "Download" на Instalous и чак след това да го инсталирам през Instalous. Иначе казано, след като сваля дадено приложение не ми излиза в под менюто 'Downloads' в Instalous както по принцип става и от там да си го инсталирам след като успешно се свали. Врътката да копирам всеки .ipa файл от /var/mobile/Library/Downloads в /var/mobile/Documents/Installous/Downloads е много дразнеща... Някакви идеи от какво може да се е получило така? В началото след първите 5-6 приложения всичко си беше ОК, и от един момент нататък се бъгна... Направих чист рестор, наново jail, но уви не се оправи... EDIT:// Оправих проблема... цялата работа беше в това, че съм инсталирал някакъв Download Plugin за Safari, който явно променя 'пътеката', където се свалят приложенията... Ако някой има същия проблем да маха сякакви Download плъгини за Safari и да Re-Install Installous и всичко ще е наред. Редактирано Януари 23, 2012 от testdemo
Gregg Публикувано Януари 23, 2012 Публикувано Януари 23, 2012 ??? Аз немога да разбера защо си създаваш такава занимавка. Натискаш си в самата програма Settings, правиш тези две настройки като на снимката и си спестяваш занимавката която правиш
p1rvi Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 (редактирано) Здравейте имам проблем със синхронизацията на свалените от Install0us апликаций с iTunes. Cнощи джейлнах 4S с 5.0.1. Направих оторизация на компютъра, преинсталирах install0us заедно с AppSync и отново не иска да прехвърли приложенията в iTunes. Иначе не ги изтрива от iPhone-a. Може ли да ми помогнете? Редактирано Февруари 1, 2012 от Veselin Minchev редакция на текста, заради лош правопис.
The Shaman Публикувано Февруари 1, 2012 Публикувано Февруари 1, 2012 С десен бутон върху името на телефона и Transfer Purshased
p1rvi Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 (редактирано) Не става. Остават на iPhone, но не се качват в iTunes. Oще преди да пиша за проблема го бях пробвал. Не ми идва на акъла къде греша. Редактирано Февруари 2, 2012 от Veselin Minchev правипис
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 При мен качва само ъпдейтите!Ако е ново приложение направо го изтрива от телефона?!Новия тюнс нещо хитрее!
uomoto Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Доста хора имат същия проблем... Другия вариант е да се прехвърлят ipa файловете ръчно в либрарито на тюнса....
Grievous Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 То като ще е така, по-добре да се теглят от apptrackr и да се запазват в една папчица на компютъра. Аз така правя и съм го казвал не веднъж. Хем по-бързо, хем и не чезнат, макар че на мен винаги като кача нещо ново ми дава Transfer.
gogi6 Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 И при мен винаги дава Transfer,но ги изтрива!
uomoto Публикувано Февруари 2, 2012 Публикувано Февруари 2, 2012 Това не зависи от тюнса, защото миналата година имах такъв проблем, но не помня коя версия беше - 4.2.1 най-вероятно. Когато дадох трансфер ме попита дали искам да изтрия приложенията, които не са в телефона. Аз избрах "Не" и му зададох повече да не пита! Ако сте избрали "Да" и повече да не пита от там може да идва проблема. Може и да греша, но имам такъв спомен... п.п. и се наложи да избера многократно трансфер, докато не се качиха всички приложения изтеглени през installous...
Recommended Posts