Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И за това е писано! В тази тема.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Линка в началото е обновен. Добавих Installous 5.0.4-3.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

От сутринта това ми изписва:qe6aja3y.jpg

Публикувано

Тайланд, Китай и още няколко пекинезки държави, яко са затегнали нета. По спомен, сървърите на хакулос са в Тайланд.

Публикувано

Да спират и Cydia,да ги ........

Да мирясаме най-накрая!

Публикувано

Е не така съвсем с лошо ...

Публикувано

Да мирясаме най-накрая!

То горе-долу и това стана :)

Публикувано

Да мирясаме най-накрая!

Недей така, защото без Cydia, Apple няма какво "ново" да интегрира в следващите iOS версии. ;)

• Харесвам 2
Публикувано

То после и форума ще стане ненужен:(

Няма ли играта на "котка и мишка"аз мигрирам:)

• Харесвам 1
Публикувано

Току що и apptrackr замина. Очакваше се...

Публикувано

Замина преди няколко часа. Хайде да му кажем сбогом и ако има развитие, да пишем тогава :)

За сега добавете репото repo.uhelios.com и инсталирайте Zeusmos. tnx to asko

• Харесвам 3
Публикувано

Ще правим ли тема за Zeusmos. Намери ми 7 ъпдейта, който само 2 са от аппстора, а от пп25 не ми намери нито един от тези 7.

Публикувано

При положение, че няма алтернатива, разбира се, че ще трябва да се коментира. ( въпреки че съм фен на pp25)...

Публикувано

Странното което забелязвам е, че за 4 от програмите за който ми казва за ъпдейти, няма линкове за сваляне. За същите нито пп25, нито аппстор знаят че имат ъпдейт.

Публикувано

Жената като видяла, че Installoaus не работи си помислила, че е обичайния проблем с invalid IPA и решила да го махне и да го сложи пак (на нейния iPad 3 4G). Е да- ама не! Не видяла, че проблема е в самото hackulo и сега няма как да й го кача за да го ползва поне като инсталатор, пускайки Ipad-a в AIRplane mode. Естествено никъде няма вече Installous 5.0.4-3 поне за да й го сложа през iFunBox. Какво да Ви кажа, куха............ (не влагам никаква нотка на дискриминация, и да ме извинява Кака!!!). Сложих й Zeusmos, но нещо не е доволна и почва да ме вбесява. Моля Ви колеги ако някой го има, нека ми го прати на niksan76@gmail.com

Естествено аз го имах, но онзи ден разчиствах компа и го изтрих.

Публикувано

installous-а можеш да го намериш в други сорсове,но няма да работи пак! Този път мисля ,че руснаците ще отвърнат на удара. Бъдете търпеливи! :please:

• Харесвам 1
Публикувано

Нищо ново.

Публикувано

@niksan76

Ползвай Installous 4 - сега го пробвах - за инсталиране бачка.

Публикувано

Тея линкове за hackulo, ми е интересно колко пъти ще бъдат пуснати?! Installous, ли е единствения начин за инсталиране?!

Мисля, че темата е за изпращане в историята! Приложението вече го няма. Xsellize, го "гепиха" и се казва ipastore.

Публикувано

Понеже вече няма какво да крашва - темата отива в историята. В удобен момент, някой от нас ще качи линкове с деб файл на инсталъс за тези, които си мислят че им трябва.

• Харесвам 1
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Installous 5 + dependencies:

appsync50plus-1.0.deb.tiff Работи и под 6.х.х

ldone-0.2.deb.tiff Необходим е за работата на апсинк 1.0 под всички версии, първо той се инсталира!

hresources-1.3.1.deb.tiff

sourcegui-1.2.deb.tiff

weeloader_1.1-1.deb.tiff

Инсталъс 5 е на външен линк, по обясними причини:

Свали

Сваляте и махате тиф открая.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...