Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

WhatsApp Messenger

Recommended Posts

Публикувано

При 1 чавка... съобщението е изпратено... и вероятно, ако Пуш-а на отсрещната страна е наред му се е показало на екрана.

При 2 чавки... отсрещната страна е пуснал програмата, но и да не е погледнал в вашия чат а в някой друг то програмата пак приема съобщението и показва 2 чавки след като се е свалило на телефона му. Но при повечето случаи отсрещната страна влиза за да прочете съобщението ви.

Публикувано

Не мога да не се съглася с техническото описание дадено от производителя.

Или простичко да го кажем:

1 чавка - успешно изпратено

2 чавки - успешно прието /пък дали го е прочел, божа работа ;)/

Публикувано

Така е. Племенницата е с блекбери и има What's up(чрез него си комуникираме), при нея е същото - на две чавки е получено, а дали е прочетено... :D

Публикувано

Сега с iOS5 може да ги настроиш да ти се "цвъкат" едно под друго на локскрийн екрана, което определено ще е удобство за чатърите ;)

Публикувано

Мда, сега е така с LockInfo и не ми се налага да влизам в програмата да прочета написаното. Ето затова понякога не се виждат двете "чавки", а в същото време четем. ;)

70d5416905add05d.PNG

Публикувано

Еми ако се изхитрим и напишем многоточие в началото от порядъка на 1-2 реда и после съобщението... ще четеш ма нанайси :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Аз имам проблем. С последната версия съм от "Инстала" + вкючен Push. Проблема ми е, че не излиза на lockscreena, когато някой ми пише, а само когато влезна в програмата.. Има ли начин да се оправи това?

Публикувано

Да не си слагал LockInfo, Popup Blocker, или подобна блокираща изкачащите балончета?

Публикувано

Не, миналия ден го ресторнах и нямам много неща инсталирани. Иначе преди се занимавах с LockInfo, но направих чист рестор.

Публикувано

В WhatsApp : Settings ->Chat Settings -> Show Preview -> On

Публикувано

Всичко ми е на On. Мисля, че е нещо от самия телефон, защото и за Facebook notifications са ми пуснати, но нищо не изкача на LockScreena.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Бихте ли ми казали какъв може да е проблемът- не ми изпраща активационен код...Пробвах вариантите с обаждането на номер откъдето да ми продиктуват кода, но не мога да установя връзка. Какво да направя за да получа този код? С Viber нямах никакви грижи с подобната там процедура...

Публикувано

Понякога им се сриват сървърите и се бави - търпение...

Публикувано

Много благодаря!

При следващ опит се получи и стана!

• 5 седмици по-късно...
Публикувано

През WiFi не иска да се кънектне при мен. През мобилния нет няма грижи. Някой с подобен проблем? При изключване на опцията Firewall същата файда.

Публикувано

И при мен е така, от няколко дена нестава през Wi-fi, но пък през 3G-то няма проблеми. :blink:

Публикувано

Аз пък съм от няколко дена само на WiFi (Мтел ме клъцна :)) и нямам никакви проблеми с връзката.

Публикувано

И аз нямам никакви проблеми, но приложението ми е платено а телефона ми е без JailBreak :)

Публикувано

И моето е платено!

П.П. Проблема е отстранен! Просто WiFi не беше раздало IP на Static.

a8c96fbf9960c2e9.PNG

Публикувано

Значи да си напиша IP адреса в Static раздела на мрежата, така ли?

Публикувано

Поне при мен така се реши проблема но ще се занимая с рутера да видя, защо не го раздава автоматично.

Публикувано

Написах ръчно IP адреса, но пък не иска да го запази, всеки път като излезна от настройките IP адреса се трие от полето

• 1 месец по-късно...
Публикувано
За съжаление последната версия 2.6.5 за iPhone не работи на iOS 3.1. Ние работим по решаването на този въпрос.
  • 4 седмици по-късно...
Публикувано

След рестор на ФО iPhone4 с FW 4.3.5 без джейл WhatsAppотново не искаше да се кънектне през WiFi, а само през мобилния интернет. Ето решението!!!

Добавяте 8.8.8.8,8.8.4.4 на DNS в мрежата която сте се свързали и край с проблемите!

bba6b6db6badfe41.PNG

Публикувано

Така е, но ако не са пипани DNS-ите в самия рутър ;) На Goce му отказа Wi-fi нет-а въобще и решението беше същото. Вероятно причината е някъде в iOS, по принцип - той е с 4.3.1...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...