Razer Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 При 1 чавка... съобщението е изпратено... и вероятно, ако Пуш-а на отсрещната страна е наред му се е показало на екрана. При 2 чавки... отсрещната страна е пуснал програмата, но и да не е погледнал в вашия чат а в някой друг то програмата пак приема съобщението и показва 2 чавки след като се е свалило на телефона му. Но при повечето случаи отсрещната страна влиза за да прочете съобщението ви. Цитирай
Severus Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 Не мога да не се съглася с техническото описание дадено от производителя. Или простичко да го кажем: 1 чавка - успешно изпратено 2 чавки - успешно прието /пък дали го е прочел, божа работа ;)/ Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 Така е. Племенницата е с блекбери и има What's up(чрез него си комуникираме), при нея е същото - на две чавки е получено, а дали е прочетено... Цитирай
Severus Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 Сега с iOS5 може да ги настроиш да ти се "цвъкат" едно под друго на локскрийн екрана, което определено ще е удобство за чатърите Цитирай
Grievous Публикувано Юни 12, 2011 Публикувано Юни 12, 2011 Мда, сега е така с LockInfo и не ми се налага да влизам в програмата да прочета написаното. Ето затова понякога не се виждат двете "чавки", а в същото време четем. Цитирай
Razer Публикувано Юни 14, 2011 Публикувано Юни 14, 2011 Еми ако се изхитрим и напишем многоточие в началото от порядъка на 1-2 реда и после съобщението... ще четеш ма нанайси Цитирай
kIiko0 Публикувано Юни 22, 2011 Публикувано Юни 22, 2011 Аз имам проблем. С последната версия съм от "Инстала" + вкючен Push. Проблема ми е, че не излиза на lockscreena, когато някой ми пише, а само когато влезна в програмата.. Има ли начин да се оправи това? Цитирай
Grievous Публикувано Юни 22, 2011 Публикувано Юни 22, 2011 Да не си слагал LockInfo, Popup Blocker, или подобна блокираща изкачащите балончета? Цитирай
kIiko0 Публикувано Юни 22, 2011 Публикувано Юни 22, 2011 Не, миналия ден го ресторнах и нямам много неща инсталирани. Иначе преди се занимавах с LockInfo, но направих чист рестор. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Юни 22, 2011 Публикувано Юни 22, 2011 В WhatsApp : Settings ->Chat Settings -> Show Preview -> On Цитирай
kIiko0 Публикувано Юни 23, 2011 Публикувано Юни 23, 2011 Всичко ми е на On. Мисля, че е нещо от самия телефон, защото и за Facebook notifications са ми пуснати, но нищо не изкача на LockScreena. Цитирай
mirage Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Бихте ли ми казали какъв може да е проблемът- не ми изпраща активационен код...Пробвах вариантите с обаждането на номер откъдето да ми продиктуват кода, но не мога да установя връзка. Какво да направя за да получа този код? С Viber нямах никакви грижи с подобната там процедура... Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Понякога им се сриват сървърите и се бави - търпение... Цитирай
mirage Публикувано Юли 5, 2011 Публикувано Юли 5, 2011 Много благодаря! При следващ опит се получи и стана! Цитирай
BANNN Публикувано Август 4, 2011 Автор Публикувано Август 4, 2011 През WiFi не иска да се кънектне при мен. През мобилния нет няма грижи. Някой с подобен проблем? При изключване на опцията Firewall същата файда. Цитирай
pavkata566 Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 И при мен е така, от няколко дена нестава през Wi-fi, но пък през 3G-то няма проблеми. Цитирай
Grievous Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 Аз пък съм от няколко дена само на WiFi (Мтел ме клъцна ) и нямам никакви проблеми с връзката. Цитирай
johnnybravo Публикувано Август 4, 2011 Публикувано Август 4, 2011 И аз нямам никакви проблеми, но приложението ми е платено а телефона ми е без JailBreak Цитирай
BANNN Публикувано Август 4, 2011 Автор Публикувано Август 4, 2011 И моето е платено! П.П. Проблема е отстранен! Просто WiFi не беше раздало IP на Static. Цитирай
pavkata566 Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 Значи да си напиша IP адреса в Static раздела на мрежата, така ли? Цитирай
BANNN Публикувано Август 5, 2011 Автор Публикувано Август 5, 2011 Поне при мен така се реши проблема но ще се занимая с рутера да видя, защо не го раздава автоматично. Цитирай
pavkata566 Публикувано Август 5, 2011 Публикувано Август 5, 2011 Написах ръчно IP адреса, но пък не иска да го запази, всеки път като излезна от настройките IP адреса се трие от полето Цитирай
Grievous Публикувано Септември 8, 2011 Публикувано Септември 8, 2011 За съжаление последната версия 2.6.5 за iPhone не работи на iOS 3.1. Ние работим по решаването на този въпрос. 2 Цитирай
BANNN Публикувано Октомври 2, 2011 Автор Публикувано Октомври 2, 2011 След рестор на ФО iPhone4 с FW 4.3.5 без джейл WhatsAppотново не искаше да се кънектне през WiFi, а само през мобилния интернет. Ето решението!!! Добавяте 8.8.8.8,8.8.4.4 на DNS в мрежата която сте се свързали и край с проблемите! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 2, 2011 Публикувано Октомври 2, 2011 Така е, но ако не са пипани DNS-ите в самия рутър На Goce му отказа Wi-fi нет-а въобще и решението беше същото. Вероятно причината е някъде в iOS, по принцип - той е с 4.3.1... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.