pacispain Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Аз съм в Испания и изпращам на сестра ми в България смс- си без проблем много добро приложение. Цитирай
yanisslav Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Ами в чужбина не съм пробвал, говоря само за България. Други с проблем за липса на кредити има ли? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Айде сега да не ревнете?! Колкото толкова. Нали е без пари. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Ами стана ми интересно, че досега никога не съм пробвала безплатни СМС–и, и качих приложението да пробвам, обаче още с инсталацията ми показва минусов кредит.... Цитирай
Razer Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 И при мен стана с минусов кредит.. От 2 седмици я ползвам и няма ядове... а сега изведнъж ми показа миносов а би трябвало да са 7 кредита за днеска! Но, ако найстина с регистриране на приложението като дадеш 8 долара и ти дават 500 кредита си е направо оферта Кога ще ги нацъкаш 500 СМС-а незнам... Цитирай
BANNN Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 При мен стана същия номер. Но махнах Global.AQ PRO и инсталирах lite версията и тя ми даде нови 7 кредита! До тук добре но те нали са за един ден ! Е намерих и цаката! Инсталирате UDID-Faker от Cydia, стартирате го и намирате Global.AQ xxx и цъкате на Влизате след това в програмата и задавате нова парола (може и същата с която сте били) след което ще получите Mail за потвърждение! Хубавото в случая е, че който е закупил PRO версията може да си възвърне 500-те кредита. Не съм пробвал метода на кракнатата версията, но невиждам проблем да не стане. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Тази врътка не стана при кракната Pro версия. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 7, 2010 Публикувано Януари 7, 2010 Както казах несъм пробвал на кракнатата версия, но на lite версията е безупречна. Цитирай
HelLKaiseR Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Днес се пробвах да напиша първия си СМС, но ми изписва, че съм стигнал лимита. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 Ми запиши си Lite версията и няма да има проблем! Цитирай
Emoldinho Публикувано Януари 23, 2010 Публикувано Януари 23, 2010 не става да се смени номера...мн гадно ако ставаше да си го направиш от твоя номер ще ше да е добре Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 25, 2010 Публикувано Януари 25, 2010 А някой да има проблем с регването или логването? От 2 дни по никакъв начин не мога нито да се регистрирам след преинсталация (въобще не излиза съответен екран, само казва, че е открило джейл, и няма коректно да работи пуша), нито да се логна, и то с нито една от версиите на програмата... Цитирай
tonygti Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 Пробвай само с Lite версията, кракнатата дава минусов кредит. Опитай по начина на GPower, чрез програмката UDID-Faker. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 Тонка,бе,чети какво съм написала– и с 3–те версии ми го прави тоя номер, и с Lite, и със Standart (която между другото в момента е в промоция и е безплатна, с кредит 50 СМС–а), и с Pro версията... Пробвах и на 2G, и на 3GS-a, само на 3G–то ми остана старата качена, и не я махам да пробвам, че и там ще замине.... Цитирай
tonygti Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 Току що си качих Standard версията, но не успях да вляза с регистрацията, която имам от Lite версията. При логването нали се изисква e-mail адрес и парола? После пробвах да се регна наново със същата поща (от старата регистрация) и стана без проблем, но ми се иска да ползвам старата регистрация, за да ми се запази номера. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 Не се разбираме с теб нещо май.... аз ти казвам, че въобще не ми отваря прозорец за регване.. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 Аз това го разбрах, но се чудех при мен защо става така... Цитирай
Sladichuk® Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 И поразкажи за Standart версията, плюсове има ли, наистина ли са 50 кредитите, как е? Цитирай
tonygti Публикувано Януари 26, 2010 Публикувано Януари 26, 2010 Да, има 50 кредита, иначе като дизайн и екстри е същата като останалите. Ще изпратя няколко смс-а после, да видим утре ще станат ли пак 50. Цитирай
John Digweed Публикувано Февруари 17, 2010 Автор Публикувано Февруари 17, 2010 Global.AQ Standard (SMS and free encrypted instant messaging) 2.0.2 Цитирай
tonygti Публикувано Февруари 18, 2010 Публикувано Февруари 18, 2010 Забелязвам, че lite версията вече я няма в App Store. Който я качил, качил, това беше. Standart версията ти дава един еднократно 50 смс-а и това. Добре, че си запазих lite версията на компа. Ако на някой му потрябва да свирка... 1 Цитирай
ruciano Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 (редактирано) GlobalAQ lite Редактирано Февруари 19, 2010 от Grievous Цитирай
za6o Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 GlobalAQ lite Май не става по този начин. След като го свалих и се опитах да го инсталирам ми казва че не съм ауторизирал компютъра си (а го направих поне 5 пъти). И като цъкна два пъти на приложението ми изкача опция за ауторизация, но с твоят майл попълнен и отдолу празно поле за парола т.е. иска да въведа твоята парола за Айтюнс-а. Цитирай
ruciano Публикувано Февруари 23, 2010 Публикувано Февруари 23, 2010 Не съм и предположил че може да се получи така! Моля някой друг да пробва и ако наистина е така, нека някой модератор да изтрие поста с линковете, за да не заблуждаваме потребителите! Извинявам се, ако наистина се е получило такова объркване! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.