genie Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Какви идеи? На предната страница я има програмата. Цък Бях точно с тази версия,но изразходвах всичките 500смс-а!Сега какво ли не пробвах но въпреки всичко не мога да си направя нова регистрация с нови 500 кредита?!-за това става въпрос!Моля ако някой е успял да го направи нека дподели как!Благодаря! Цитирай
The Shaman Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Леле... С телефони съм от може би 15 години и едва ли имам за това време и наполовина смс-си Цитирай
Grievous Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Качвай mjoy и свиркай. Аз останах само с тази, като не бях изразходил 500-те SMS. Цитирай
emco83 Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 (редактирано) GlobalAQ lite, standard и pro НЕ работят на много телефони даже и с UDID faker. Единствено решение засега е restore. Освен това нови регистрации в момента не се приемат. В техната facebook страница казват, че скоро време трябва да излизат нови версии (2.1) с нови добавки като: Delivery report, Landscape режим, nicknames и поддръжка с iPad. Редактирано Април 25, 2010 от emco83 Цитирай
genie Публикувано Април 30, 2010 Публикувано Април 30, 2010 В Appstore излезе новата версия на програмата -2.1.Пробвах да кача Lite-версията,но при стартиране ми казва,че в устройството е инсталиран mobilesubstrate и ако искам да ползвам Global AQ,ще трябва да го махна?! Цитирай
The Shaman Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 Ако е така наистина, кофти за смс-аджиите ползващи Mobilesubstrate Цитирай
tonygti Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 Вече е спряна поддръжката на старата версия. Сега вече е кофтиии... без Mobilesubstrate или без GlobalAQ lite, голяма дилема... Цитирай
tonygti Публикувано Май 12, 2010 Публикувано Май 12, 2010 Ти не четеш ли? Имам предвид lite версията, която е безплатна. Pro версията още си работи, но едва ли ще е за дълго... Цитирай
zokata Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 Здравейте! Виждам,че за пореден път е изтрита част от темата, но това си е мнение и рбота оределени хора! Моят въпрос към взимащите участие и интерисуващи се хора от тази тема и главно самото приложение е,дали ако си закупя новата про версия,ще имам същият проблем с мобиле събстреит който излиза при инсталиране лайт варианта. ... И ако да...,каква е вероятноста тогава да се появи скоро излекувана? Цитирай
tonygti Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 neol23 ти как прецени, че въобще ще има нова версия и още повече, че тя ще работи с mobile substrate? mobile substrate е за джейлнати телефони, а няма как официално приложение да се съобразява с това дали един телефон е джейлнат или не. Нали целта им е да си продават приложението, а не хората да качват кракнато такова. Цитирай
apomarinov Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Хора незнам какъв е проблема, аз имам сумати добавки в субстратето и даже съм ги омазал, последно инсталирах програмата отдавна и все още си работи идеално И си има пейзажен режим. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Май 24, 2010 Публикувано Май 24, 2010 Искате ли да спрете със спама дотук. Или искате да продължите, и темата да заприлича на онази за ОС4... Обаче с всички последствия.... Цитирай
emco83 Публикувано Юни 1, 2010 Публикувано Юни 1, 2010 Дано и други приложения станат несъвестими с Mobilesubstrate, AppSync, така че кракерите да започват да кракват по друг начин. Засега за едно приложение (Global.AQ), никой не си прави труда. Цитирай
emco83 Публикувано Юни 1, 2010 Публикувано Юни 1, 2010 Кой говори за най-новата версия? 2.1 версия си е вече поне един месец, но никой не я краква. Цитирай
John Digweed Публикувано Юни 17, 2010 Автор Публикувано Юни 17, 2010 (редактирано) Global.AQ Standard 2.1.3 Не трябва да имате инсталирано MobileSubstrate (за джейлнати телефони) Тази верся е със 50 безплатни смс-а. What's new in Version 2.1.3- speed improvements- signup allows to specify nickname to display on push messages- improved reliability- minor bugfixes- fix for Copy & Paste from old messages Редактирано Юни 17, 2010 от john_digweed Цитирай
cvalio Публикувано Юни 17, 2010 Публикувано Юни 17, 2010 Global.AQ Standard 2.1.3Трябва да имате инсталирано MobileSubstrate (за джейлнати телефони) Съвсем откровенно ми казва: "Internal Error Sory, this application is not compatible with 'MobileSubstrate'. Please uninstall it first." ПП: Ipad 3G FW 3.2 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Юни 17, 2010 Автор Публикувано Юни 17, 2010 (редактирано) Моя грешка cvalio For users of jailbreaks: This app does run on jailbroken iPhones only without MobileSubstrate. Редактирано Юни 17, 2010 от john_digweed 1 Цитирай
genie Публикувано Ноември 24, 2010 Публикувано Ноември 24, 2010 Здравейте!На iPhone 4,iOS 4.1,jailbroken, инсталирах версия на Global AQ pro.Работеше без проблем (с начален лимит от 500смс-а).Преди няколко дни обаче при стартиране ми излиза един балон със съобщение "An internal error occured!Please contact support!" и програмата реално не работи.Някакви идеи? Цитирай
genie Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Незнам дали сте обърнали внимание,но hey wire не доставя смс-и до пренесен номер?!Което е малко кофти.Затова ползвах GobalAQ Цитирай
genie Публикувано Ноември 25, 2010 Публикувано Ноември 25, 2010 Да,това имам предвид под "пренесен номер". Цитирай
tonygti Публикувано Ноември 27, 2010 Публикувано Ноември 27, 2010 Вярно, че са спряли поддръжката... изгоряха ми над 300 смс-а :D П.П. Free версията още ли изисква да нямаш mobilesubstrate? Цитирай
Nixing Публикувано Декември 22, 2010 Публикувано Декември 22, 2010 Global.AQ Pro (2.1.5) What is new in Version 2.1.5- Fix a crash. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Цитирай
John Digweed Публикувано Декември 24, 2010 Автор Публикувано Декември 24, 2010 Global.AQ Standard 2.1.5 This app is designed for both iPhone and iPad. What's new in Version 2.1.5fix a crash Цитирай
tonygti Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Lite версията си тръгна, разреши ми да се регистрирам, но нямам никакви кредити за деня. Преди на 3.x даваше по 7 на ден. Някой, който е на 4.x ползва ли я? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.