tonygti Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Искаш ли да ти кажа защо? Защото mjoy вчера например, като вляза в сайта нямаше реклами и естествено не мога да си набавя кредит. На 3GS-а пък, като пусна HeyWire и ми дава Authorizing, мисли, мисли и после изписва "SORRY! HeyWire is unable to authorize this device. Please check your Internet connection and try again." (имам интернет) Textfree единствено ми работи на 3GS-а, но тя не ме кефи особено. Ползвам я основно да говоря с един приятел в USA. Кажи друга програма, щото аз не се сещам или пък как да оправя проблема с HeyWire. Цитирай
kaioian Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 За HeyWire мога да ти кажа че трябва да ти е пуснат push-а и да бачка, аз преди имах подобен проблем и качих Push Doctor и ми позволи да се регистрирам. Пробвай и ти и би трябвало да бачка. Успех! Цитирай
tonygti Публикувано Януари 30, 2011 Публикувано Януари 30, 2011 Пуснат ми е push-a. На 2G-то работи без проблем, но на 3GS-а не тръгва... Цитирай
iI4oNi Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 Преди 2-3 седмици сложих новата 2.1.5 lite версия която работи със Субстрата, пратих СМС на себе си и чак днес го получих Явно се е отпушила и вече си праща нормално Цитирай
iI4oNi Публикувано Май 2, 2011 Публикувано Май 2, 2011 На Мтел, но пращах и на Глобул тогава и всичките се доставиха днес на куп Цитирай
emco83 Публикувано Май 3, 2011 Публикувано Май 3, 2011 Вчера изпратих 2 съобщения до Македония и веднага ги получиха. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.