slaf Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 И аз наблюдавам същото, даже понякога си пали сам екрана спорадично. Батерията си прави каквото иска. дано излезе 5.2 скоро Цитирай
Dracos Публикувано Май 21, 2012 Публикувано Май 21, 2012 И за капак на всичко в събота пробвах да downgrade-на и вече не подписваха 5.1.0. Направо *** капан. Цитирай
Grievous Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Вчера се метнах на 5.1.1 и забелязах нещо доста дразнещо. Спирам 3G, рестартирам телефона и като влезна в Network 3G е пуснато. Как стават тия неща и само при мен ли са? Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Да и аз това го констатирах вчера покрай проблемите с 3G мрежата на М-тел, бях изключил 3G-то и дори не съм правил рестарт, след известно време забелязах, че ми изписва 3G и в настройките беше на ON без да съм правил каквото и да е. Цитирай
SpAwN Публикувано Май 22, 2012 Публикувано Май 22, 2012 Така си е това още от 5.1.. Досаден бъг, но се свиква след рестарт да се превключва наново. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 23, 2012 Публикувано Май 23, 2012 Коле, и при мен беше така на 5.1 още. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 23, 2012 Публикувано Май 23, 2012 При мен този проблем не се появява. Сега си играх като луд,така и не ми се активира 3G-то. Освен да е нещо от Мтел? Цитирай
Apostolov Публикувано Май 23, 2012 Публикувано Май 23, 2012 Губи си при мен понякога настройките за 3G към Мтел... Цитирай
kawabiker Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 Някой слагал ли е OTA на джейлнат телефон и ако да , какви бъгни стават ? Цитирай
N1k0lA Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 Не можеш да направиш OTA Update на джейлнато ус-во.Дава грешка като започне инсталацията. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 На мен изобщо не ми се появяваше в software update като минавах от 5.1 на 5.1.1, иначе и аз исках да пробвам Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 Не се получава-изпробвано е и дава грешка. Цитирай
slice Публикувано Май 24, 2012 Публикувано Май 24, 2012 И при Глобул го има проблема с автоматичното пускане на 3G-то след рестарт още от 5.1, явно проблема не е само в Mтел. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 И при Вива, но от както съм на 5.1.1, аз нямам проблем с това. Цитирай
algor Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 Седмица си стана, откакто съм с 5.1.1. Днес за първи път ми направи проблема с изчезването на мрежата и неможенето на айфона да се върже отново към нея. Няколко месеца бях с 5.0.1 и бях забравил за този проблем - и в подземния гараж влизах и излизах и при пътуване и на места, където е лошо покритието на Глобул - без грижи се връзваше и не съм го проверявал дори. Няколко часа съм си бил без активен телефон и се чудя защо няма и едно позвъняване, но не се усетих да го погледна... Някой друг да му се е появил този проблем? Едит: забравих да спомена, че съм с джейл. Цитирай
drjivago Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 (редактирано) На мен към Ментел в Петък. Рестартирах и нищо. Сам се оправи впоследствие Телефона е без джейл в момента Редактирано Юни 2, 2012 от drjivago Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 Адаш, казал съм ти че чепа е в мрежата на грабул. Ползвай го със спрян нет, да видиш дали ще прекъсне. В гаража няма 3г вероятно и когато прекъсне връзката - бейзбандът крашва. На едж мрежа знаеш - три-четири прекъсвания и ноу сървис. Цитирай
algor Публикувано Юни 2, 2012 Публикувано Юни 2, 2012 Не съм го отричал това и за миг, братко. Но е факт, че с 5.0.1 няколко месеца нямах нито едно губене на мрежа, без значение къде съм се завирал. Цитирай
Kontrero Публикувано Юни 4, 2012 Публикувано Юни 4, 2012 BTW само да споделя че и аз имах тоя проблем и с 3GS и на 4-та и съм с ГлоБул, зет ми ползва 3GS-а и засега е нямал нито един signal краш, проблема идва от ГлоБул и те го знаят но не го казват публично, а от друга страна аз съм нямал такъв проблем вече от няколко месеца такаче мисля че проблема е фикс-нат Цитирай
Gregg Публикувано Юни 4, 2012 Публикувано Юни 4, 2012 Ето на 31-ви късно вечерта няма подземен гараж, няма планини и подобни препятствия. Ичезва мрежата, няма никой известно време (може би 10-15 мин.).. Рестат, Респринг..картата е пробвах и на друг телефон същия номер. Мрежата си дойде сама. Това е на Ментел 1 Цитирай
algor Публикувано Юни 6, 2012 Публикувано Юни 6, 2012 Мдам, няма връзка с Глобул, Мтел, губене на обхват поради липсата му или просто ей така. Онзи ден за сефте от година и половина (откакто го има), 4-ката на жена ми и тя изгуби обхват. Изминалите 2-3 дни моя започна и старите номера - стои си чинно на масата, обхвата показва пълен до горе и аз получавам СМС, че имам пропуснато повикване, а търсилия ме е получил СМС, че моя телефон е вече включен. Това над 30-40 пъти... Аман! Ще се връщам май на 5.0.1, където нямах грам проблем и грижа... Цитирай
baronbg Публикувано Юни 6, 2012 Публикувано Юни 6, 2012 Хайде и аз да се включа. В петък на обяд в центъра на града, на едно кафе, телефона ми губи обхват. Взимам на жена ми 4-ката и разменям картите. Моята карта тръгва от раз на нейния, както и нейната на моя. Връщам ги обратно в техните телефони, на жена ми тръгва от раз, моя "No service" отново. Процедурата я повторих няколко пъти, ефекта е един и същ. Последва разговор с оператора и смяна на сим картата, след което тръгна веднага. Необходими уточнения: 1. Моя телефон - 4S- 5.1.1 с джейл и оригинален микро сим. 2. Телефона на жена ми - 4- 5.1.1 без джейл рязана сим карта. Твърде вероятно е и самите чипове да не работят коректно със съответните телефони (това все пак е само мое мнение) Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 6, 2012 Публикувано Юни 6, 2012 Възможно е. Аз сменях картата защото в слушалката имаше ужасен шум. Също така постоянно губеше обхват и дропваше разговорите. Това на 5.0.1 Сега на 5.1.1 смея да твърдя че нямам проблеми. Ако се появят, ще си затрия поста Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.