Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

А прави ли ресет на Сафари ? Пробвай, ако не си.

Също изтрий всички плъгини, не само флаш.

Публикувано

Я да се оплача и аз. Излиза ми прозорец в ляво с реклами и не мога да го махна. Мога само да го минимизирам, но след малко се отваря пак. Ако някой има градивна идея... , ако не, и без това мислех да преинсталирам.

デシスラブ

Публикувано

Да се похваля :) моя проблем се оправи! Ънинсталнаф флаша, махнах и плъгините (само флаш плъгините) и се оправи проблема. Всъщност странното е, че не с еиорави от първия път - тази процедура съм я повторил сигурно 3-4 пъти и днес ей така от свободно време пак го направих и "О, чудо" то взе, че стана :) Благодаря на всички, които помогнаха с идеи и мнения по въпроса :)

Явно трябва да почета малко за Backup и Restore point, че в Mac-а съм още прохождащ.

Публикувано

Междувременно излезе ъпдейт на флаш-а и може това да е решило проблема.

Публикувано

Да, ъпдейта 13.0.0.201 е решил проблема.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Междувременно излезе ъпдейт на флаш-а и може това да е решило проблема.

Последният Flash ъпдейт нанесе повече "щети" отколкото да е оправил нещо...

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Аз съм нова в този форум и се извинявам предварително ако пиша не където трябва.

Нуждая се от помоща Ви в връзка с Safari application on Mac OS X 10.7.5.

След инсталиране на програма PlayerX.dmg Safari не иска да се отваря.The applilcation Safary can't be open./

Опитах да рестартирам .После опитах Application/Utilities/Activity Monitor/Quit proces но след като го направех нищо не се променяше..

Аз махнах програмата PlayerX.dmg от Applications..

Благодаря ви предварително.

Публикувано

Не виждам връзка между двете. Repair permissions опита ли?

Публикувано (редактирано)

Направих го.

Repair Disk Permission on Macintosh HD и направих Screenshot но няма как да ви го изпратя от Лаптопа защото Safary не работи.Може ли да ми изпратите e-mail . за да ви го изпратя по него.Рестартирах го и когато се опитах да отворя Safary ми излезна прозорец Restore Windows когато кликна на Don't restore...започва да се върти кръгчето да зарежда и нищо не става..

Има ли друг Internet Brouser който мога да ползвам на Mac м/увременно и как да си го инсталирам.

Редактирано от Djess88
Публикувано

Изтегли си мозила на друг компютър и я метни с флашка?

Публикувано

Предходен пост не се цитира!

Благодаря много за бързия отговор.

Само да попитам Safarito няма ли шанс да проработи?

mod: uomoto

Публикувано

Запали в сейф мод или както му казват и ресторваш Safari. Виж в Google как да запалиш компа и как се ресторва Safari, елементарно е.

Публикувано

Става :smile: От загасено положение, цъкаш бутона и веднага натискаш и държиш шифт - компът ще мисли повечко, после ще започне да пълни една скала отдолу. Ти не пускай, дръж, докато не видиш лог-ин екрана в сейф мод. Виж в сейф мод бачка ли сафари и с колко плъг-ина е наблъскан? Махни ги най - добре, после ще отсееш от кой се скапва.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Мога ли и аз да попитам нещо ,постоянно като вляза в някой розов сайт или не само ми изкача страница на Mac CLeaner има ли опция как да го премахна това ?

Публикувано

Розовият сайт ли да махнеш? :tooth:

Инсталирай си adblock и няма да ти излизат рекламки (Mac Cleaner включително).

Публикувано

Иха върши чудесна работа ,благодаря много .То не бяха спечели ай пад не беше мак клеанар всякви глупости .Сега е всичко чисто мерси :)

Публикувано

Пиши с двете ръце де, че виж какви ги пишеш :tooth:

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Когато искам да отворя линк, ми се отварят разни сайтове безразборно. Не съм наясно как да премахна този проблем. Никога нищо не съм променяла в Preferences и изобщо не знам какво да правя там. Освен това (без да ми се смеете) но Safari някак "трепка", когато искам да пиша пост във форума например. Нещо не му е добре на това Safari от няколко дни, но не мога да обясня точно какво му стана изведнъж.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Хора, от някоко дни сафарито ми скъсва нервичките!!!

През минута забива.

Скъсах ги от рипорти Apple...

Публикувано

Adblock?

Публикувано

Си.

Ама досега никакви грижи да го ева!

пп. разкрах го и пак забива...шареното колело въртиии и само форс куит.

Публикувано

И аз бях така, даже тормозих Алекс. Намерих в екстенжанс някаква добавка, която не съм слагал. Изтрих я и сега е Okay.

Публикувано

Махнах всички добавки.

Засега държи...ще видим до кога.

Важно е че ги заринах с рипорти хах :biggrin:

Какво ползваме за адблокър?

Публикувано

Още един глас за uBlock, не съм ползвал обаче други за сравнение.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...