iPhoneman Публикувано Април 10, 2014 Публикувано Април 10, 2014 А прави ли ресет на Сафари ? Пробвай, ако не си. Също изтрий всички плъгини, не само флаш. Цитирай
baronbg Публикувано Април 11, 2014 Публикувано Април 11, 2014 Я да се оплача и аз. Излиза ми прозорец в ляво с реклами и не мога да го махна. Мога само да го минимизирам, но след малко се отваря пак. Ако някой има градивна идея... , ако не, и без това мислех да преинсталирам. デシスラブ Цитирай
G.Zidarov Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Да се похваля моя проблем се оправи! Ънинсталнаф флаша, махнах и плъгините (само флаш плъгините) и се оправи проблема. Всъщност странното е, че не с еиорави от първия път - тази процедура съм я повторил сигурно 3-4 пъти и днес ей така от свободно време пак го направих и "О, чудо" то взе, че стана Благодаря на всички, които помогнаха с идеи и мнения по въпроса Явно трябва да почета малко за Backup и Restore point, че в Mac-а съм още прохождащ. Цитирай
Alxx® Публикувано Април 17, 2014 Публикувано Април 17, 2014 Междувременно излезе ъпдейт на флаш-а и може това да е решило проблема. Цитирай
G.Zidarov Публикувано Април 18, 2014 Публикувано Април 18, 2014 Да, ъпдейта 13.0.0.201 е решил проблема. Цитирай
bboyg Публикувано Май 15, 2014 Публикувано Май 15, 2014 Междувременно излезе ъпдейт на флаш-а и може това да е решило проблема. Последният Flash ъпдейт нанесе повече "щети" отколкото да е оправил нещо... Цитирай
Djess88 Публикувано Юни 21, 2014 Публикувано Юни 21, 2014 Здравейте, Аз съм нова в този форум и се извинявам предварително ако пиша не където трябва. Нуждая се от помоща Ви в връзка с Safari application on Mac OS X 10.7.5. След инсталиране на програма PlayerX.dmg Safari не иска да се отваря.The applilcation Safary can't be open./ Опитах да рестартирам .После опитах Application/Utilities/Activity Monitor/Quit proces но след като го направех нищо не се променяше.. Аз махнах програмата PlayerX.dmg от Applications.. Благодаря ви предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 21, 2014 Публикувано Юни 21, 2014 Не виждам връзка между двете. Repair permissions опита ли? Цитирай
Djess88 Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 (редактирано) Направих го. Repair Disk Permission on Macintosh HD и направих Screenshot но няма как да ви го изпратя от Лаптопа защото Safary не работи.Може ли да ми изпратите e-mail . за да ви го изпратя по него.Рестартирах го и когато се опитах да отворя Safary ми излезна прозорец Restore Windows когато кликна на Don't restore...започва да се върти кръгчето да зарежда и нищо не става.. Има ли друг Internet Brouser който мога да ползвам на Mac м/увременно и как да си го инсталирам. Редактирано Юни 22, 2014 от Djess88 Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Изтегли си мозила на друг компютър и я метни с флашка? Цитирай
Djess88 Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Предходен пост не се цитира! Благодаря много за бързия отговор. Само да попитам Safarito няма ли шанс да проработи? mod: uomoto Цитирай
iPhoneman Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Запали в сейф мод или както му казват и ресторваш Safari. Виж в Google как да запалиш компа и как се ресторва Safari, елементарно е. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 22, 2014 Публикувано Юни 22, 2014 Става От загасено положение, цъкаш бутона и веднага натискаш и държиш шифт - компът ще мисли повечко, после ще започне да пълни една скала отдолу. Ти не пускай, дръж, докато не видиш лог-ин екрана в сейф мод. Виж в сейф мод бачка ли сафари и с колко плъг-ина е наблъскан? Махни ги най - добре, после ще отсееш от кой се скапва. Цитирай
ivaivalito Публикувано Август 5, 2014 Публикувано Август 5, 2014 Мога ли и аз да попитам нещо ,постоянно като вляза в някой розов сайт или не само ми изкача страница на Mac CLeaner има ли опция как да го премахна това ? Цитирай
mariankata Публикувано Август 5, 2014 Публикувано Август 5, 2014 Розовият сайт ли да махнеш? Инсталирай си adblock и няма да ти излизат рекламки (Mac Cleaner включително). Цитирай
ivaivalito Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Иха върши чудесна работа ,благодаря много .То не бяха спечели ай пад не беше мак клеанар всякви глупости .Сега е всичко чисто мерси Цитирай
The Shaman Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Пиши с двете ръце де, че виж какви ги пишеш 3 Цитирай
elle Публикувано Март 27, 2015 Публикувано Март 27, 2015 Когато искам да отворя линк, ми се отварят разни сайтове безразборно. Не съм наясно как да премахна този проблем. Никога нищо не съм променяла в Preferences и изобщо не знам какво да правя там. Освен това (без да ми се смеете) но Safari някак "трепка", когато искам да пиша пост във форума например. Нещо не му е добре на това Safari от няколко дни, но не мога да обясня точно какво му стана изведнъж. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Хора, от някоко дни сафарито ми скъсва нервичките!!! През минута забива. Скъсах ги от рипорти Apple... Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Си. Ама досега никакви грижи да го ева! пп. разкрах го и пак забива...шареното колело въртиии и само форс куит. Цитирай
baronbg Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 И аз бях така, даже тормозих Алекс. Намерих в екстенжанс някаква добавка, която не съм слагал. Изтрих я и сега е Okay. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Махнах всички добавки. Засега държи...ще видим до кога. Важно е че ги заринах с рипорти хах Какво ползваме за адблокър? Цитирай
killer4o Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Аз ползвам https://www.ublock.org и съм доволен. 1 Цитирай
rooibos Публикувано Юни 16, 2015 Публикувано Юни 16, 2015 Още един глас за uBlock, не съм ползвал обаче други за сравнение. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.