Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Untethered Jailbreak чрез Greenpois0n Absinthe за iOS 5.1.1[Мac&Win]

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Да пробвам , но къде да го намеря ? :( Доста съм бос

Редактирано от Boris Dinev
Публикувано

Борка, иди първо в раздела за начинаещи и прочети там един куп теми.

Повечето неща ще ти се изяснят и е добре да го направиш.

Публикувано

Къде си тръгнал тогава? Restore се намира в iTunes. Чист такъв се прави в DFU режим. Сега питай какво е това и ще ти взема думата.

Публикувано

Не ъпдейтвайте OTA! Там е проблема! Само през iTunes! На мен iPad-a ми беше ъпдейтнат именно ОТА преди седмица и ето защо не щеше да се джейлне..

Публикувано

2x new iPad 4G - OK.

2x iPhone 4S - OK.

Всичко от първият път.

iPad-ите с OTA Update, iPhone-ите с iTunes.

Cydia - без грешки (само някакво файлче - upgrade), малко по-бавно зарежда.

Install0us - OK.

Както виждаш, Мариан друго разправя. При теб се е умазало нещо.

Публикувано

Не мога да си простя,че се подведох по тази безмислена еуфория!Винаги изчаквам 1-2 дни като излезе нов джейл,но този път не!И за какво!Грешки в добавяне на сорсове(съвсем нормално),грешки при инсталиране от Cydia!!!И как няма,като всеки се е луднал!Направо ми идва да си ударя главата в стената!И всеки,който види иконата Cidia бърза да казва .че всичко е ок!Баси овцата съм!

Публикувано

Вие пък все едно не го знаете - след всеки джейл как се работи със Cydia.

Аз съм на шест, само където не ми работи Safari Upload Enabler-а, но тичам да пиша съпорт. :)

Публикувано

Гогиш, аз обаче не съм овца и като казвам, че всичко ми е ОК, значи е така ;)

Публикувано

Аз се сърдя на себе си!Знам много добре, кой не бърза да дава оценки без да е пробвал!Не съм искал да те обидя!Яд ме е,защото сега всичко е натоварено и постоянно грешки дава!Все пак iphone е масовка вече и трябва да се съобразяваме с това!

Публикувано

Така при мен нещо не става..

1-во. не мога да се логна към админския акаунд.Ето снимка какво ми изписва:

erorr.jpg

Като дам да се инсталира с моя акаунд, който се води, че е админски, а не на опция която пише Administrator зарежда до 30-40% и Windowsa затваря програмата:

iphonefv.jpg

Моля, помагайте!

Публикувано

Има ли нещо подобно на Rocky Racoon Untether само че за 5.1, защото гледам това е само за 5.1.1, а сега не мога да ъпдейтна, защото не съм в България, и пиша от телефона?

Публикувано

Има ли нещо подобно на Rocky Racoon Untether само че за 5.1, защото гледам това е само за 5.1.1, а сега не мога да ъпдейтна, защото не съм в България, и пиша от телефона?

Не.

вече има и Absinthe 2,0,1 !!!???

https://sites.google...redirects=0&d=1

Мдааа. Лепнали са една единица, но никъде не се споменават промени.

Публикувано

На XP някой подкара ли го?!?

Опитвам да разгадая случая на колегата горе...

Публикувано

Преди час правих джейл на Iphone 4s на един приятел. Неговият компютър е с Windows xp нямаше никакъв проблем. Единственият недостатък, е че малко по-бавно става разархивирането на файловете. Иначе джейла мина много гладко.

Възможно е да се е бъгнал windows xp, или да има защитна стена включена. Аз това го решавам, чрез преинсталация на Windows. По принцип защитната стена на Windows винаги я изключвам, защото ми създава проблеми с интернет.

Редактирано от zdravko hristov

Chronic Dev-Team has just released Absinthe 2.0.1 in order to fix a few minor bugs, we have updated links.

Не се споменава какви бъгове точно са оправени и дали се налага на хората, които са джейлнали вече с предишната версия да трябва да го правят отново с 2.0.1. Да се надяваме бъговете да са в самата инсталация, а не в самия джейл.

Едит: Отстранени са бъгове в самата инсталация:

But by the time Apple users who decided to jailbreak their devices using Absinthe 2.0 but they faced some problems and errors while jailbreaking. So just a few moments ago a new versions of Absinthe is out which fix these errors and comes with a better performance.. So I advice you all my dear users to download this new version which will makes a great difference..

Редактирано от Lyudmil
Публикувано

Възможно е да се е бъгнал windows xp, или да има защитна стена включена. Аз това го решавам, чрез преинсталация на Windows. По принцип защитната стена на Windows винаги я изключвам, защото ми създава проблеми с интернет.

Не е от защитната стена и моята винаги е офф.Сега ще пробвам на друг комп.

Публикувано

Net Framework имаш ли инсталиран?

Стартираш ли Absinthe като администратор?

Публикувано

Стартирам го като Администратор и имам Net Framework 4

Публикувано

Трябва ти 2.0. Би трябвало и с 4 да става, но плюе грешки. Админският акаунт без парола ли ти е? Ако да - сложи някаква.

Един от бъговете под мак беше че не ще да се затвори по нормалния начин, а само с форс куит. Сега ще видя новата...

П.П. Да ПОМОЛЯ да спестите похвалите за успешен джейл, а само да описвате изчерпателно наличните проблеми и решения(ако има)?!

Публикувано

Здравейте и честито. Направих JB на iPhone 4 преди това чист ресторе на 5.1.1 всичко мина Ок с Absinthe 2.0. Но с iPad 3 Wi Fi греда, чист restore на 5.1.1 и Absinthe 2.0 и 2.0.1 стигат до waiting to reboot и нищо нества като затвора Absinthe и опитам пак ми дава някъв error 5 и трябва ресторе на ново, но нищо пак стига то дам и не се reboot-ва. Някой с подобен проблем

Публикувано

Тегли фърмуера за пад-а наново.

Публикувано

Трябва ти 2.0. Би трябвало и с 4 да става, но плюе грешки. Админският акаунт без парола ли ти е? Ако да - сложи някаква.

Един от бъговете под мак беше че не ще да се затвори по нормалния начин, а само с форс куит. Сега ще видя новата...

П.П. Да ПОМОЛЯ да спестите похвалите за успешен джейл, а само да описвате изчерпателно наличните проблеми и решения(ако има)?!

Не става.Пак същото.Отчаях са и полудявам, как само при мен не става :swear:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...