Lyudmil Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 davidabg пробвай на друг компютър, явно на твоя нещо се е омазало и ще е супер трудно да разбереш кое точно. Цитирай
davidabg Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 . Пробвах и на Windows 7, пак същото.Имам чувството, че е нещо от телефона.. Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Тогава как качи от 4.3.2 до 5.1.1 през FOTA или през iTunes? Цитирай
davidabg Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 През iTunes, дадох рестор и то ме попита дали да качи новата версия, дадох "Да" и то изтегли 5.1.1 и го инсталира. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Я, намери фърмуера в компа, изтрий го, вкарай тела в дфу и наново. Цитирай
Lyudmil Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Ок, пробвай сега да вкараш телефона в DFU, свали от тук 5.1.1 в iTunes задръж Shift и цъкни Restore, избери сваления фирмуеър и го остави да се ресторне. След това като ти разпознае телефона избери "Set up as new", на следващия прозорец махни всички отметки (целта ти е да не върне какъвто и да е бекъп преди джейла), а в телефона като те пита дали да се свърже с iCloud избери "Don't connect to iCloud". Като свършиш с настройката пусни Absinthe 2.0.1 и пробвай да джейлнеш, успех. Цитирай
davidabg Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Хора, решението било много просто.Ресторнах го пак и стана от ряз. Искам да благодаря много на всички помогнали, особено на Pe6o666. БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО!!! Цитирай
The Shaman Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Саше, при мен и без форс ставаше. Цитирай
Tarashev Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Да споделя един експеримент...Поискаха ми да хакна 3Gs с 5.0.1 (9А405). Реших да пробвам направо новия Absinthe (първият вариант 2.0.0). Изпердаших го директно - без рестор и угризения :-). Всичко мина безгрижно и за нормално време. Единствено Активатора крашва, но мисля, че и при други се беше получило така. Всичко друго е пушка. Наложи се да стартирам иконата на Абсент от телефона, както беше при предишната версия и това добави Сидия към наличните.. (Направено под Уиндоус ХР.) Който желае, може да опита и с други устройства - не вярвам да е голяма загуба на време, дори и да не се получи! Винаги остава варианта за рестор до по-горна версия на чисто и Абсента наново. Цитирай
iPhone user Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Мога ли да сложа втората версия в/у първата на JB или отново рестор? Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Е, това пък защо??? Златно правило: щом работи, НЕ ГО БАРАЙ, да не го "предобриш" 4 Цитирай
algor Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Адаш, аз примерно ще го перна след малко втори път заради бялата икона на Апстор-а. Нека си работи иначе, не ми пречи. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Може, пробвай. Аз викам да пробваш iWipe cache или на ръка... При мен само сидиа влачи, заради претоварения сървър, иначе всичко е чук, даже iBooks бачка. Едит: я, пробвай друго - ако си бекъпвал преди джб, върни го да видим какво ще стане? Би трябвало да ти оправи спрингборда Цитирай
mn_19 Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Здравейте. Имам iPhone 4s 5.0.1 джейлбрейкнат.. Искам да ви попитам дали първо трябва да направя рестор и тогава да покача на 5.1.1? И чак след това да правя джейл на 5.1.1? И дали ако от 5.0.1. директно покача на 5.1.1, телефона ще се заключи? Благодаря предварително Цитирай
iPhone user Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Ако всичко в профила ти е вярно написано няма да се заключи устройството. И да рестор с 5.1.1. Успех! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Мхм, терминал бачка, айфайл също. Това ми беше. @pod2g ще намаже една десетарка Викам, да не се скръндзите?! Цитирай
mn_19 Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Ако всичко в профила ти е вярно написано няма да се заключи устройството. И да рестор с 5.1.1. Успех! Значи сега от iTunes да направя рестор и след това да покача на 5.1.1., нали така? Благодаря ти! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Я, младежо, заеми се да прочетеш: Нов съм, сега на къде? Така, както виждам, ще пропищиш след малко: "ама тука една грешка..." Цитирай
andro89 Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Вече съм на 100% сигурен, че белите икони се появяват от Instalous и то се появяват след като изтегля някакво приложение. Забелязах го още на 4S, когато правих jealbreak на версия 5.01, сега на Ипада вече съм убеден. П.С. След като го дейнсталирах веднага ми се махна бялата икона! Имаите впредвид, че може да не е точно от Instalous, а от някоя програма, която се инсталира с него. Аз ще карам само с AppSync 5+ Цитирай
negozanimavai Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Аз отдавна разбрах че проблема е в Installious, въпроса е че сега след като ъпнах до 5.1.1 и джейлнах, веднага след това Phone ми стана бял... тоест бяла икона. Сега решението е да сложа installious, да инсталирам нещо от него и след като иконата ми Phone се оправи да деинсталирам, вече инсталираното приложение, след което повече никога да не инсталирам нищо от там! Цитирай
Kostadin Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Здравейте излиза ми грешка която не мога да преодолея...щом тръгна да правя рестор на iphone 4 ios 5.1 тегли софта но щом тръгне да го инсталира ми излиза грешка 3194 телефона е в ДФУ мод как ли не пробвах и не става...искам да ъпдейтна на 5.1.1 но все греди!Някой да сподели мнение?Мерси Цитирай
mishocs Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 (редактирано) Оправи си host file-a “ . Изтрий всичко с apple окончание !!! намира се : windows : C:\Windows\System32\ drivers\etc\hosts. Mac : /private/etc/hosts отваря се с Notepad Вкарай телефона в DFU с някой от инструментите и опитай не може да не става,ако не опитай на друго PC Пиши на Лични да няма Off Редактирано Май 26, 2012 от mishocs 1 Цитирай
Kostadin Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 (редактирано) Изтрих това което каза рестартирах пц-то и пак същата грешка... Редактирано Май 26, 2012 от Kostadin Цитирай
Alexander Kostadinov Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 На мен ми излиза това " Sorry, the attached divice is not uspported " С Iphone 4 съм IOS 5.1.1 Цитирай
Grievous Публикувано Май 26, 2012 Автор Публикувано Май 26, 2012 Проблема с белите икони не е от Installous, избийте си го от главата. Винаги го инсталирам последен, а дотогава след респринг (не винаги) се появяват. Вчера например Video побеля, а на Settings се смени с тази на Game Center. Installous не беше инсталиран. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.