negozanimavai Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Много интересно как тогава при мен когато бях още на 5.0.1 само при инсталация на приложения от installious се появяваха бели икони, та защо тук да е по различно? Интересното в случая е че в момента както всички и аз имам проблем със cydia, преди малко се опитах да инсталирам уинтърборд и естествено инсталацията стигна до половината след което зацикли, но пък бялата икона на Phone си стана зелена. Цитирай
nikisan4o Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Вчера след джейла успях да инсталирам само installous и нищо друго от сидия. Днес ми дава купища грешки и нищо не мога да инсталирам. Съвети? ПП: Чудя се дали да не ресторна и да джейлна с новия абсент... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alexander Kostadinov Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Сега видях в сайта на Greenpoison че все още не подържа Iphone 4 и Ipad 2. Оправи си инфото ! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 А, ти, вместо да дрънкаш наизуст - попълни си спешничко профила. Аз моя с какво съм го джейлнал според тем? Със ZiPhone? П.П. Гога, белите икони са проблем на А5 уредите, аз и ти сме застраховани(почти ). Като чета какво става нагоре - тая тема ще запълни "Бисери и куриози". 1 Цитирай
Gregg Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 (редактирано) П.П. Гога, белите икони са проблем на А5 уредите, аз и ти сме застраховани(почти ). Като чета какво става нагоре - тая тема ще запълни "Бисери и куриози". Alxx , този досаден проблем с изкачащите бели икони го имах на 5.0.1, но от вчера (дай боже късмет) не се е проявявал. Не е само за А5 Едит: Може да са го оправили на 5.1.1 за А4 Редактирано Май 26, 2012 от Gregg Цитирай
alka6one Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Здравейте колеги! Аз съм от хората, които четат много и трудно се навиват да пипнат нещо сами! Аз съм с Iphone 4 закупен от М-тел ФЗ, IOS 5.0.1 ENTJB, Modem Firmware 04.11.08. Мога ли да го кача на 5.1.1 и да имам Untethered Jailbreak!!! Моля за вашето мнение! Благодаря предварително!!! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Връщаш се в първа страница на темата, четеш и изпълняваш инструкциите от първото мнение. Капиш? Цитирай
davidabg Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 (редактирано) Вчера след джейла успях да инсталирам само installous и нищо друго от сидия. Днес ми дава купища грешки и нищо не мога да инсталирам. Съвети? ПП: Чудя се дали да не ресторна и да джейлна с новия абсент... Sent from my iPhone using Tapatalk Пак си инсталирал Installius.Аз вече от 1 час се мъча да добавя репото на hackulo и дава 100 грешки. Странно, че с другите сорсе няма проблем. ЕДИТ: Инсталира се, но трябва търпение и опити..Явно е натоварено много. Редактирано Май 26, 2012 от davidabg Цитирай
The Shaman Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Цт, тц, тц... Как не можете да разберете от две думи, не ми е ясно! Лошото е, че осрахте и темата, от всякъде! 3 Цитирай
shemesh Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Днес ми се случи нещо странно. След като вчера успешно джейлнах IPad 3 със стария Absinthe 2.0, днес сутринта сторих това и с моят IPhone 4 (GSM) използвах новата версия 2.0.1. Свалих firmware 5.1.1_9B_206 oт сървъра на Apple. Улисан в добавянето на сорсове и т.н. закачих и 4-ката на сапругата ми. Не гледах много но от сървъра на Аpple вече доиде новият 5.1.1_9B_208 и тук Absinthe 2.0.1 казваше, че не поддържа този firmware. Изненадах се максимално. Все още не знаех че има разлика между двата софтуера. Реших проблема с рестор като от DFU и option+restore (Mac) посочих джеилбрекващият се 5.1.1_9B_206. Тук нещата веднага заспаха. Споделям това ако някой има подобен на моят проблем. Не зная дали още става така, но при мен се получи и съм доволен! Подчертавам че проблемът е наличен само за IPhone 4 (GSM)! 2 Цитирай
diamaris Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 При мен беше същата ситуация, за това свалих от форума 5.1.1 и се получи JB. Цитирай
strong94 Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Какъв е шанса джеила да ми се получи ако направя рестор от облака преди джеила? Защото от 2 часа се мъча да го направя този рестор след джеила и не ми се получава. Цитирай
demonaz Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Купих 4с-а от Мтел директно с 5.1, ресторнах си с icloud и цели 2 седмици чакам absinthe 2.0. Update do 5.1.1 директно през телефона и wi-fi. Вчера излезе absinthe 2.0, свързах телефона с кабел към компа и директно бутона jailbreak от Absinthe, страртиран като админ. Инсталира Cydia, всички репота се качват без проблем. Понякога като се качват различни програми от Cydia, примерно MusicBox, UnlimTones, някоя тема се появяват бели икони, след respring всичко се оправя. По-лесен jail не е имало, никога. Ако някой има проблем и не може да се справи, веднага да продава ябълката и да си купи 3110... Извинявам се на всички, че си позволявам да спамя, но се начетох на тъпотии в тема, която не би трябвало да има повече от стартиращо мнение. Поздрави и лека вечер! 3 Цитирай
ka1a Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Имам проблем с обхвата ако мога да го нарека така. Днес сигнал индикатора ми беше забил и не можех да се обаждам или да ме търсят, но се оправи след като включих и изключих айрплейн мод. Идея от какво може да е ? От Сидия съм инсталирал appsync, winterboard и това, което се слага покрай тях, нищо повече. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 И при мен всичко вече е наред на iPhone 4 и iPad 3. Няма бели икони, няма проблеми. Всичко успях да си сложа от сидия - репота, апп-ове. Трябва само малко търпение и да се слагат 1 по 1, не 10 наведнъж. Батерията на телефона определено държи по-добре, не знам защо. Преди бях с 5.1.1 + тетърд. Настройките и апп-овете са същите като преди. Джейлът е добър, но си има дребни проблемчета. До версия 4+ като че ли бяха по-изправни.. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Аз съм на друго мнение. Телефонът работи осезаемо по - добре, в сравнение с 4.3.3 и 5.0/5.0.1. Никакви глич-ове до сега, добре държи батерията и много бързо буутва. Вече съм го накачил със всичко, така че сравнението е пълноценно. 1 Цитирай
vankopz Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Колеги искам да попитам с Iphone 4S съм с 5.1 , 2.0.10 и ако ъпдейтна на 5.1.1 ще ми се промени ли бейзбенда ? Цитирай
testdemo Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 С iPhone 4S ФЗ към Глобул. До сега бях с 5.0.1 с джейл на абсент и всичко си беше ОК. Ресторнах на 5.1.1, джейлнах с новия абсент 2.0.1 и всичко мина добре. Обаче се появи проблема, че сидия неможе нито да добави нов sourxe/repo нито да упдейтне "фабричните". Знам, че има голямо натоварване в момента, но проблема мисля, че не е от там. В работа имам 3-ма колеги с 4-ки с 5.0.1 с джейл и при тях сидия макар и по-бавно си работи. При мен "зависв на едно определвно положение всеки път... Или на "downloading" или на "Done: Package"... И си седи така вечно... Успоредно с моя пробвах телефоните на колегите и при тях няма ядове... Та сега се чудя какво не му е наред на моя "телевизор"... 2 пъти правих чист джейл (без връщане на беккъп и т.н.) и пак същото... Някакви идеи? Цитирай
plam4e Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Знам, че има голямо натоварване в момента... Ти сам даваш отговор на въпроса си. Чакане и търпение, това е...може и 10 мин. да стои така "зависнал"...проблема не е в телевизора ти 1 Цитирай
testdemo Публикувано Май 26, 2012 Публикувано Май 26, 2012 Да де но от общо 4 телефона в работа само при мен е така... Едно и също wifi ползваме... Но като гледам няма някакви по странни оплаквания, значи дано това да е проблема, че не ми се връща на 5.0.1... Батерията си работи пълноценно вече на 5.1.1 ) Цитирай
strong94 Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Аз успях да направя джеил дори и след като ресторнах от iCloud преди това и всичко си работи. Е това че ресторнах не ми помогна особено, но поне научих че за да си запазиш данните от дадено приложение в iCloud и после да си ги върнеш с Рестор то това става само с безплатно или купено приложение, но не и с такова от Инсталуса. Е човек се учи докато е жив (освен ако някой не му го каже или не го прочете) 1 Цитирай
uomoto Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Absinthe 2.0.2 наличен за джейл на новия софтуер за iPhone 4 iOS5.1.1 (iPhone3,1_5.1.1_9B208_Restore). Свалете: Absinthe v2.0.2 MacOSX (10.5, 10.6, 10.7) Absinthe v2.0.2 Windows (XP/Vista/Win7) Absinthe v2.0.2 Linux (x86/x86_64) 2 Цитирай
strong94 Публикувано Май 27, 2012 Публикувано Май 27, 2012 Е "gorgior" голям мислител ме изкара Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.