orbitalen Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 (редактирано) Ами зависи кое колко е важно за теб. Според мен картите са голям хит и съм много доволен от тях (ще видим дали като си я сложа ще продължа да бъда де ). Другите неща са малки, но нужни добавки. Не беше революционно или нещо такова, но все пак смятам, че е достатъчно за major release. Новото Pro е уникално - със спецификациите на high-end 15" модела, че даже и отгоре (ретина, ссд) на същата цена. Това, което не разбирам е кой би си взел high-end non retina 15" MBP. Както виждам от профила ти си с iPhone 4, а както можеш да видиш по-нагоре, картите няма да са нещо кой знае колко по-различно сега за iPhone 4, спорямо текущите - няма да поддържат новите екстри. А що се отнася до макбуците, low-end with retina е $2200 (демек с по-слабия процесор, с по-малък хард и по-малко рам за видеото), докато за $2200 алтернативата е high-end without retina, но с 2,6Ghz процесор и 1GB рам за видеото. За да вземеш с по-мощния процесор и ретина дисплей цената отива на $2800. Тук ги има цените вече. Редактирано Юни 11, 2012 от orbitalen Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 В профила ми пише, че имам и iPad 3rd gen, така че на него ще си ги ползвам (надявам се). Иначе да, процесорът е фактор, но видеото изглежда еднакво (1гб памет), а и 256 гб ссд е по-добра оферта от 750 гб 5400 рпм хдд. Макар, че като няма cd-rom ще е досадно да имаш само 1 диск... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lambreto Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Е има оферти на външни хард дискове и двд-та, така че сториджа няма да е проблем според мен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
orbitalen Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 (редактирано) Мда, прав си за видеото, моя грешка. А сега като се замисля, наистина ако вземеш и high-res дисплея с 1680-by-1050 резолюция и ъпгрейднеш харда към SSD може би наистина ще стане излишно да си вземаш про без ретина (цената ще стане почти същата). Редактирано Юни 11, 2012 от orbitalen Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Придържайте се към дискутираната тема! Всички мнения за молби и линкове към iOS 6 beta ще бъдат трити! Благодаря Ви! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
roll2puff Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 За желаещите да изгледат презентацията: http://events.apple.com.edgesuite.net/126pihbedvcoihbefvbhjkbvsefbg/event/index.html Siri изкърти с откриване Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Само след изкъртването с откриване, да не се срине с бъгове както до сега Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Killuminati Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 Разочерованието ми е че не пуснаха новото про 13 ка ! При положение че 13 ката е най продаван!Ще стъпи и на по ниска цена! За 15 ка не се класирам! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 (редактирано) Има ъпдейт и на Mac Pro, но е нищожен като цяло.. Много хора чакаха 13-ки с ретина, ама... догодина! Редактирано Юни 11, 2012 от DreamcatcheR Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 (редактирано) Интересни малки букви... Добре че показа малките букви... Turn by turn navigation (и като цяло Maps) само с интернет... П.п. А siri (или поне voice dictation), разбра ли се от някъде дали ще е само на the new iPad или и на iPad 2? Редактирано Юни 11, 2012 от mariankata Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 В същите тия малки букви, които си цитирал го пише - само за новия! Ясно беше, че Maps ще иска интернет, да не би досега като беше през google да не е искало? Все още чакаме да видим за България как ще са нещата с картите и "навигацията", но не очаквам да са много розови.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Юни 11, 2012 Сподели Публикувано Юни 11, 2012 (редактирано) Прав си... стига бири (мача свърши). Утре отивам да преговарям за смяна с новия (докато е време). Редактирано Юни 11, 2012 от mariankata Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 Нали събитието е няколко дена?? Може днес да презентират новите iMac и Mac mini, а до колкото си спомням май вече няма да има Mac Pro. Много ще е жалко ако не изкарат настолна машина, определено ще бъда разочарован. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
LUBECA Публикувано Юни 12, 2012 Автор Сподели Публикувано Юни 12, 2012 iPhone 5 Добре, а това какво е по дяволите? Не е iPad, не е и iPhone - не и сегашния. Забележете, че няма хардуерен бутон. Видимо по-голям дисплей Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 Това е фото рамка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 Точно снимка на iPhone 4S е. По-големия дисплей е визуална измама, а Home бутона си присъства! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 Мене много ме е яд че тихомълком се отърваха от 17' MacBook Pro, нищо че новият 15' има повече пиксели. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
strangesamedogma Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 (редактирано) Ако си си купил мака преди презентацията(както 99% от хората) и ъпгрейдваш от Lion или Snow Leopard е 19.99$ . Като видях как досегашнете езици на Сири се повдигнаха нагоре веднага ми беше ясно че ще се появят поне 7-8 нови езика и тайничко се надявах на един руски, но явно другия път. За айпад 1 също ме е яд, защото аз ъпгрейднах на 3та генерация и дадох на майка ми първия с надеждата да си го ползва спокойно поне година още, ама уви... Проблема не е толкова че не може да се сложи самия ios6, а в това че всички нови версии на апликациите няма да вървят защото ще искат 6цата. Мъка, мъка... Иначе ретина мака е звяр - и като характеристики, и като цена. За първи път ми се струва че нещо толкова яко и наблъскано го пускат на такава цена. Не че е кой знае какво, но някой вече с бета на 6цата за айпад може ли да пусне шотове на новия интерфейс на сторовете? Редактирано Юни 12, 2012 от Pe6o666 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
HITMAN Публикувано Юни 12, 2012 Сподели Публикувано Юни 12, 2012 http://events.apple.com.edgesuite.net/126pihbedvcoihbefvbhjkbvsefbg/event/index.html - keynote-a e качен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Юни 14, 2012 Сподели Публикувано Юни 14, 2012 Ето го новият Макбуук 15', само 3,898$... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.