Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

И аз ще се позабавлявам малко повече :smile:

Стори ми се че има автокорекция на Български...

• Отговори 514
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

76

• Alxx®

31

• kal1ch

29

• killer4o

28

Публикувано

При мен есупер. Батерията държи повечк, Сафари-то е много по-бързо (дори от 4S-а в магазина на Ментел в Serdika Center), а новият интерфейс е невероятен. Заслужава си дори без джейл!

Публикувано

Първите ми впечатления също са добри. След синхронизацията на контактите с фейсбуковските обаче стана една каша абсолютна в адресната ми книга. 1 час си играх докато линкна всичките към отделните си контакти и ми останаха тези, които никога не са фигурирали при мен като телефони. Оказа се, че кашата е лесно поправима като влезеш в Groups и махнеш чавката на Фейсбук. Иначе бързината ми се вижда същата като при 5.1.1.

Публикувано

Може ли линк към iPad 2 Wi-Fi only, че този не работи?

Публикувано

Изкарах точно 5 дена с бетата и я махнах. Както неведнъж са казвали хората, не качвай бета софтуер на основния си телефон, а при мен той е и единствен, защото служебния го ползвам повече като настолен в офиса и не го нося никъде. Та големите проблеми се оказаха два: че получавам смс-и, когато телефона си поиска (така пропуснах два много важни за мен, които чаках, чаках, но така и не дочаках и два за покупка с кредитна карта, които по принцип идват на секундата, а тези пъти просто ги нямаше), и второ - губеше обхват на няколко пъти и след това не се закачваше към gsm-мрежата сам. Единият път го установих след 7-8 часа. Иначе - добре, фейсбук интеграцията е много добра, а Do Not Disturb е много полезна функция особено нощно време. Ще чакам поне до бета 4 пак да скоча.

Публикувано

С девелопърски ли го качи? Джейлна ли го?

Публикувано

Аз си карам с бетата от както я пуснаха и не съм имал фрапиращи проблеми. Случвасе някое приложение да крашне от време на време, или да не работи като хората, но като за втора бета се държи доста читаво.

Публикувано

Да, с дивелопърски. Не съм го джейлвал и както казах по-нагоре само AccuWeather не работи, всичко друго, включително CoPilot-а беше на 6. Ако не беше мизерията с смс-ите щях да си карам с бетите до есента.

Публикувано

Мизерията с тях май е само при теб.

Публикувано

Жалко ако е така, защото аз наистина исках да ползвам бетата, а не само да я заредя от любопитство. Може би ще пробвам със следващата бета пак. Дали може да е от файла, който свалих в dmg формат по-нагоре в тази форум? Гледам @alxx на няколко пъти във форума споменава за недъгаво свалени файлаве и последващи проблеми след инсталация.

Публикувано

Ако файла не е свален както трябва, мисля че изобщо няма да се инсталира. Все пак iTunes прави проверка преди да го качи на устройството.

Публикувано

И аз така мисля ;) Може да е повреден по някакъв начин, но едва ли няма да е свален както трябва.

Публикувано

Добре де, инсталирал ли е някой бетата от dmg файла, постнат по-нагоре в темата и има ли подобни проблеми? Шамане, ти откъде инсталира? Спомням си, че написа, че няма wallpaper, а фона е черен, както беше и при мен и се оправи след ребуут.

Публикувано

Сложих го от линковете, които дадох.

Публикувано (редактирано)

Новото, което открих в iOS 6:

В Bookmarks на Safari e добавено iCloud Tabs, където автоматично се показват отворените табове в Safari на другите ваши iOS устройства. Те естествено, също трябва да са с iOS 6.

Също така в Bookmarks и нов линк "iPhone User Guide".

imagedyv.jpgimagevzd.jpg

Редактирано от chayanne
Публикувано

Като отключите телефона, бързо ли ви се закача към WiFi-то?

Имам чувството че отнема повечко време, отколкото на 5.x.x

Публикувано

При мен си беше нормално. Казвам беше, щото отново съм си на 5.1.1 :tooth:

Публикувано

Пешо, аз нямам проблем със закачването от същото положение. При това съм без Дев акаунт - ъпдейтвах.

Публикувано

Като отключите телефона, бързо ли ви се закача към WiFi-то?

Имам чувството че отнема повечко време, отколкото на 5.x.x

При бета 1 имах същия проблем, дори трябваше ръчно да фиксирам мрежата. Също така

понякога се разкачаше от само себе си. След ъпдейта към бета 2 проблемите се решиха. :guitarred:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Beta 3 вече е налична. Добавили са настройки за Maps.app

Публикувано

Промените са доста, не е само това с навигацията. После ще се опитам да ги събера.

Джейла е тетърд и е за девелопъри! Дава достъп през SSH и afc2. Не инсталира Cydia!

За да направите jailbreak iOS 6 beta 3 трябва ръчно да посочите файла. ipsw firmware 6.0 beta 3 за вашето устройство, след това да натиснете “Jailbreak” и след него “Just boot”.

iH8sn0w, написа в Туитър, че крайната дата за тестове на iOS6 beta 3 е 30 септември. Това до някъде убива слуховете за излизането на новия iPhone на 7 август.

5023067J.png

Ако някой не може да се справи с намирането на новата бета(Apple, се погрижиха почти добре за това), да пише на лично!

Публикувано

Единствено навигацията ли е новото?

Публикувано

Прочети поста над теб. Най-вече първите две изречения.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...