Sicwithit Публикувано Октомври 20, 2013 Публикувано Октомври 20, 2013 Използвах това ръководство и стана за няма и две минути , браво за чудесната работа ! Наистроих си outlook-a без e-mail защото ми е синхронизиран на телефона и с лаптопа не си правим компания често , но свързах телефона след това синхронизирах и всичко беше на лице , сега ще направя нужните ми редакции . Цитирай
Методи Райнов Публикувано Януари 14, 2014 Публикувано Януари 14, 2014 (редактирано) Здравейте и от мен! От вчера съм горд потребител на iPhone 5s. Имам представа от тази операционна система, но имам проблем с контактите или по-точно със синхронизирането им от пощата ми в Gmail.com. Опитах да ги прехвърля чрез iTunes, но не става. Извърших всичко описано по-горе, но УВИ. Контакти не се добавиха в телефона. Ще чакам помощ от вас. Благодаря предварително! Редактирано Януари 14, 2014 от Alxx® Цитати, цитати... Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 14, 2014 Публикувано Януари 14, 2014 Сложи си джимейла в телефона, после от настройки пусни да ти синхронизира контактите и играеш. Никъв комп. Андроид юзър до скоро, да? 1 Цитирай
Методи Райнов Публикувано Януари 14, 2014 Публикувано Януари 14, 2014 (редактирано) Да,да! Сега ще опитам и тоя вариант! Помислих си го, но реших първо да попитам. И сега от кои настройки да синхронизирам? Йесссс,готово. Много,много,много благодаря! Всичко е в телефона! много лесно! Май така е най–лесния начин! През Gmail, когато става въпрос за преминаване от Андроид към iOS. Още веднъж благодаря! Редактирано Януари 14, 2014 от Alxx® Цитати, цитати... Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 14, 2014 Публикувано Януари 14, 2014 Само не цитирай последен пост, моля. Счита се за спам! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.