BulgarianSS Публикувано Февруари 4, 2013 Сподели Публикувано Февруари 4, 2013 При мен на Глобул,с 4-ката нямам никакъв проблем. При рестора не го свързваш към Wi-Fi-то,нали? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 4, 2013 Автор Сподели Публикувано Февруари 4, 2013 Ъ?? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Февруари 4, 2013 Сподели Публикувано Февруари 4, 2013 Някой изтри/премести предното мнение и сега - смях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Февруари 4, 2013 Сподели Публикувано Февруари 4, 2013 Аз беФ 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asko44 Публикувано Февруари 4, 2013 Сподели Публикувано Февруари 4, 2013 100% Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Февруари 4, 2013 Сподели Публикувано Февруари 4, 2013 Следва закриване на сайта ,парите вече са събрани Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Февруари 11, 2013 Сподели Публикувано Февруари 11, 2013 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Apple ще пусне iOS 6.1.2 в началото на следващата седмица, съобщава iPhone-Ticker. Ще бъдат оправени бъгове с Microsoft Exchange и Lockscreen Passcode. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 15, 2013 Автор Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Пак са допуснали да може да се прескача пасс лока Не им е за пръв път Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Не знам какво са прескочили, ама да ме хванат за... и поразкарат вече. Няма ли джейл, няма ъпдейт. П. С. Ако ще и Siri на български да добавят. 10 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 С тия ъпдейти през две седмици трябва да пуснат следващия модел телефон скоро, че ще им свършат цифрите за ъпдейти докато стигнат до iOS 7 :tooth: 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Има време, за iOS 4 го докараха до 4.3.5. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
N1k0lA Публикувано Февруари 16, 2013 Сподели Публикувано Февруари 16, 2013 (редактирано) Ако ще и 6.9.9 да е важното е да върнат системата там,където беше.Да отвръщат на конкуренцията взеха,че продуктите си ос@аха... Редактирано Февруари 16, 2013 от N1k0lA 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Февруари 16, 2013 Сподели Публикувано Февруари 16, 2013 В iOS 6.1, 6.0.2, 6.0.1 е открит проблем с безопасността, позволяващ за броени секунди да елиминираме паролата, която блокира достъпа до iPhone. При това, може да се възползваме от телефонния указател на смартфона, да направим обаждане и видеоповикване, да проверим гласовата поща, както и да разгледаме всички фотографии по време на редактиране на контактите. За премахване на паролата е необходимо да включим iPhone, да натиснем бутона „Спешно повикване", а след това да натиснем и задържим бутона за захранване, докато не се появи знакът за изключване на телефона. По нататък трябва да отменим изключването, набирайки номера на спешен телефон (например 112 или 911), да натиснем бутона за повикване и да отменим позвъняването. Остава да приведем смартфона в "спящ" режим с помощта отново на бутона за захранването, след това трябва да натиснем Home бутона и да разблокираме устройството, натискайки отново бутона за захранване в продължение на три секунди. Финално отново набираме „спешен номер" и iPhone е ваш. Apple вече знаят за проблема и в най-скоро време се очаква ъпдейт, който да го премахне. HiComm Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 16, 2013 Автор Сподели Публикувано Февруари 16, 2013 Пак са допуснали да може да се прескача пасс лока Не им е за пръв път Точно същия метод, действаше и при 4.х.х 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
zdravko hristov Публикувано Февруари 19, 2013 Сподели Публикувано Февруари 19, 2013 Предстоящият update ios6.1.2 се отнася за следните устройства на Apple: #iOS6.1.2 released for: #iPhone3GS #iPhone4 #iPhone4S #iPhone5 #iPad2 #iPad(3th Gen) #iPad(4th Gen) #iPadmini #iPod(4th Gen) #iPod(5th Gen) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blackadder Публикувано Февруари 19, 2013 Сподели Публикувано Февруари 19, 2013 (редактирано) Наличен е ОТА, но през iTunes не излиза. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Февруари 19, 2013 от blackadder Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 Забелязвам доста повече настройки за Mail в Notifications. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 Аз не виждам разлика при настройките на Mail Notifications. Може би не гледам където трябва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 20, 2013 Автор Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 Може и да съм ги пропуснал в 6.1, но ми се струва, че тези настройки ги нямаше, или? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hidalgo Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 Може да са смао за 5цата. При мен са си същите, стандартни от 6.1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Minchev Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 При мен ги няма тези настройки (4S). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 И при мен ги няма на iPhone 5. Шамане да не са от някое приложение? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 (редактирано) Аз съм с 5 и ги няма при мен :/ Съжалявам за повторението - не бях видял, че някой е отговорил преди мен. Редактирано Февруари 20, 2013 от killer4o Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Февруари 20, 2013 Сподели Публикувано Февруари 20, 2013 Май локинфо ги добавя, аз ги имам на 4-а с 6.1.1. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.