gogi6 Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Аз съм само един юзер!Едва ли ще казвам какво да става с форумаЛично,само хубави неща съм видял и много съм научил Цитирай
Wayward Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Нека опитаме да пуснем ,нещо като анкета какво би било интересно на юзърите и ако има интерес може да опитаме да раздвижим малко нещата.Sent from my iPod touch using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 Най-накрая добре оптимизиран Tapatalk, на който не насичат менютата със снимки при скрол. Доволно им отне едни 3 години да го оптимизират, но все пак го направиха. Цитирай
dessyteneva Публикувано Юни 14, 2017 Публикувано Юни 14, 2017 Аз се чудих защо онзи ден ме изхвърляше и не искаше да се отвори, даже го махнах и си сложих обикновената версия, сега ще го върна обратно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 15, 2017 Публикувано Декември 15, 2017 Да попитам как се държи при Вас приложението? При мен лагва много често и също : От както излезе iOS 11 има ли ъпдейт защото нямам спомен.Sent from my iPhone X using Tapatalk️ Цитирай
ayl Публикувано Декември 15, 2017 Публикувано Декември 15, 2017 При мен се държи нормално, но не е оптимизирано за Х и ме дразни ужасно. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 16, 2017 Публикувано Декември 16, 2017 Някой вчера беше казал, че при него е, от 2 дена. Та се чудех, само аз ли съм изтеглил късата клечка?!? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 16, 2017 Публикувано Декември 16, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 (редактирано) Може ли някой да ми каже с с две-три думи с какво Tapatalk Pro е по-добър от безплатната си версия , освен може би липсата на реклами ? Аз отдавна ползвам безплатния , но напоследък срещам някакви бъгове в него , които много ме дразнят . Единия е ,при нотификация за нов пост и натискането върху нея , ме праща на 2-3 страници напред от последния пост , които реално не съществуват и трябва да връщам ръчно назад до последното мнение в темата . Отделно не получавам нотификации за нови мнения по теми за които съм абониран , въпреки че всички настройки за нотификации на приложението са включени ?!? Дали при Pro ще липсват тези "екстри" и си заслужава парите се чудя . Редактирано Март 15, 2018 от Ангел Арнаудов Цитирай
Русев Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Това с ходенето на "празни" страници наистина го има в безплатната версия и сега се усещам, че откакто съм с платената не ми се е случвало. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 А защо не получавам нотификации за Всички , за някой има, абонирани страници ? При Pro няма ли такива проблеми ? Цитирай
Русев Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Аз съм спрял изцяло нотификациите от Тапаталк, така, че не мога да ти кажа там как се държи. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
ayl Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 В про-то всичко е ОК, не съм срещал бъгове, нотификациите са налице. Само ми липсва синята тема. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 На мен това с прехвърлянето към празна страница ми се случваше точно с про-то при отваряне на известие, а сега напоследък не съм забелязала, може и да са го оправили. Цитирай
simba4 Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Така е има го проблема с празната страница, но като дадеш рефреш или назад и се оправя!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Grievous Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 За това Pro ли говорите? Преди време казахте, че е бъгава и безплатната била шест. К’во да правя сега, коя да ползвам? Цитирай
simba4 Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 Pro, ползвай!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Март 16, 2018 Публикувано Март 16, 2018 (редактирано) преди 2 часа, Grievous написа: За теб Pro е задължително. Ако искаш да модерираш де. Редактирано Март 16, 2018 от arm11 Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 Колеги , добър ден.Винаги когато имам нотификация за дадена тема не мога да влезна директно като кликна на нотификацията , прехвърля ме във форума и бял екран. С обикновен тапаталк съм не е про. Мога ли по някакъв начин да оправя този проблем?За други форуми няма този проблем.Видео :Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
simba4 Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 И при мен е така с Про-то!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro Цитирай
JmeLche Публикувано Май 23, 2018 Публикувано Май 23, 2018 При всички е така и при мен също, пробвал съм и двете апп, едно и също е, за мен pro е по бъгава, за това ползвам обикновеният Tapatalk lifetime premium и е същото.Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Май 29, 2018 Публикувано Май 29, 2018 Ето новата цена! Старата беше май 6 или 7 лв.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
Nixing Публикувано Май 29, 2018 Публикувано Май 29, 2018 Леле, тези направо са избушили кочината... Добре, че съм го бил взел на нормална цена. Цитирай
Русев Публикувано Май 29, 2018 Публикувано Май 29, 2018 И аз съм го платил на 6,49, 21 лв никога не бих платил за това. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.