Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Tapatalk

Veselin Minchev

Recommended Posts

Публикувано

Аз съм само един юзер!Едва ли ще казвам какво да става с форума:)Лично,само хубави неща съм видял и много съм научил

Публикувано

Нека опитаме да пуснем ,нещо като анкета какво би било интересно на юзърите и ако има интерес може да опитаме да раздвижим малко нещата.

Sent from my iPod touch using Tapatalk

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Най-накрая добре оптимизиран Tapatalk, на който не насичат менютата със снимки при скрол. Доволно им отне едни 3 години да го оптимизират, но все пак го направиха.

81e73fe53bc0453ebbdf00c906da03c9.png

Публикувано

Аз се чудих защо онзи ден ме изхвърляше и не искаше да се отвори, даже го махнах и си сложих обикновената версия, сега ще го върна обратно.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Да попитам как се държи при Вас приложението? При мен лагва много често и също : От както излезе iOS 11 има ли ъпдейт защото нямам спомен.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

При мен се държи нормално, но не е оптимизирано за Х и ме дразни ужасно.

Публикувано

Някой вчера беше казал, че при него е, от 2 дена. Та се чудех, само аз ли съм изтеглил късата клечка?!?

Публикувано

c3777fdc53fe85558c1b78eb85edb9eb.jpg

• 2 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

Може ли някой да ми каже с с две-три думи с какво Tapatalk Pro е по-добър от безплатната си версия , освен може би липсата на реклами ? 

Аз отдавна ползвам безплатния , но напоследък срещам някакви бъгове в него , които много ме дразнят . Единия е ,при нотификация за нов пост и натискането върху нея , ме праща на 2-3 страници напред от последния пост , които реално не съществуват и трябва да връщам ръчно назад до последното мнение в темата . Отделно не получавам нотификации за нови мнения по теми за които съм абониран , въпреки че всички настройки за нотификации на приложението са включени ?!? 

Дали при Pro ще липсват тези "екстри" и си заслужава парите се чудя .

Редактирано от Ангел Арнаудов
Публикувано

Това с ходенето на "празни" страници наистина го има в безплатната версия и сега се усещам, че откакто съм с платената не ми се е случвало.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

А защо не получавам нотификации за Всички , за някой има, абонирани страници ? При Pro няма ли такива проблеми ? 

Публикувано

Аз съм спрял изцяло нотификациите от Тапаталк, така, че не мога да ти кажа там как се държи.

Публикувано

В про-то всичко е ОК, не съм срещал бъгове, нотификациите са налице. Само ми липсва синята тема.

Публикувано

На мен това с прехвърлянето към празна страница ми се случваше точно с про-то при отваряне на известие, а сега напоследък не съм забелязала, може и да са го оправили.

Публикувано

Така е има го проблема с празната страница, но като дадеш рефреш или назад и се оправя!

Публикувано

За това Pro ли говорите?

6fb416602a81c20ed6d4eec759e8fc22.jpg

Преди време казахте, че е бъгава и безплатната била шест. К’во да правя сега, коя да ползвам?

Публикувано

Pro, ползвай!

Публикувано (редактирано)
преди 2 часа, Grievous написа:

За теб Pro е задължително. Ако искаш да модерираш де.

Редактирано от arm11
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Колеги , добър ден.
Винаги когато имам нотификация за дадена тема не мога да влезна директно като кликна на нотификацията , прехвърля ме във форума и бял екран. С обикновен тапаталк съм не е про. Мога ли по някакъв начин да оправя този проблем?
За други форуми няма този проблем.
Видео :

Публикувано

И при мен е така с Про-то!

Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro

Публикувано

При всички е така и при мен също, пробвал съм и двете апп, едно и също е, за мен pro е по бъгава, за това ползвам обикновеният Tapatalk lifetime premium и е същото.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Публикувано

При мен е ок!

Публикувано

fed4db3c274735829a68392ef9f9549a.jpg
Ето новата цена! Старата беше май 6 или 7 лв.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro

Публикувано

Леле, тези направо са избушили кочината...

Добре, че съм го бил взел на нормална цена.

870596246_ScreenShot2018-05-29at16_23_21.thumb.png.06db810c7b270e3fea4b578e52cd42ea.png

Публикувано

И аз съм го платил на 6,49, 21 лв никога не бих платил за това.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...