mimeto83 Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 (редактирано) Внимавайте с впн-те ,защото при доста от програмите са забранени и следва бан на устройството и взимане на събраните точки. Редактирано Януари 8, 2013 от mimeto83 Цитирай
kaizera Публикувано Януари 8, 2013 Автор Публикувано Януари 8, 2013 Toва не го знаех, но пък при всички с изключение на FreeMyApps събирането не става без VPN. Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Какво значи не става. На всякъде става само ,че много по рядко излизат програми. Това за впн си го пише като погледнеш в условията. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 8, 2013 Автор Публикувано Януари 8, 2013 Точно това имам предвид. Я се появи нещо веднъж, два пъти в месеца я не, без VPN. Само FreeMyApps не правят такива неща и пускат програмите за всички. Цитирай
Anetheron Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 (редактирано) Бих искал да попитам... Само на мен ли ми се забавя интернета адски много(с пуснат VPN), в следствие на което нещата от Appstore-а се теглят много бавно? Редактирано Януари 8, 2013 от Anetheron Цитирай
mimeto83 Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Не е само на теб. Напълно нормално е мисля. Цитирай
Anton Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Най-вероятно доста хора използват този VPN, така че е нормално през него интернета да ти е бавен. Аз отварям игрите през VPN-a, но ги свалям от AppStore-a през домашния ми Wi-Fi. Мога да потвърдя, че по този начин пак ти дава точките. В Freeappslots врътките идват веднага след като пробваш играта, а в Featurepoints и AppCasher отнема известно време. Като допълнителна информация мога да кажа, че профилите се инсталират само временно, за да може всеки сайт да идентифицира устройството, след което се изтриват автоматично. Цитирай
morphin Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 Здравейте имам следния въпрос. След като натрупаш определен брой точки и искаш да вземеш гифт от амазон,има ли значение акаунта към апстор дали е истински или е правен с произволен адрес в сащ и без регистрирана кредитна или друга карта? Цитирай
kaizera Публикувано Януари 8, 2013 Автор Публикувано Януари 8, 2013 Акаунта в AppStore няма никакво значение. В повечето случаи получаваш директно кода, който можеш да добавиш в прозволен амазонски акаунт. С единственото уточнение, че става въпрос за amazon.com Цитирай
kaizera Публикувано Януари 9, 2013 Автор Публикувано Януари 9, 2013 (редактирано) Във BambooWallet друг начин за бързо заработване на $0,50 в началото е Rewards per Fan. Редактирано Януари 9, 2013 от kaizera Цитирай
Bretkata Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 Някой влизал ли е във FreeMyApps през последните 2 дни? От толкова горе-долу не ми излизат никакви приложения за сваляне, било то с пуснат или с изключен VPN. Някакви наблюдения от някой? Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 С тези настройки на VPN първоначално работеше FeaturePoints, и BambooWallet от няколко дни насам май VPN не работи. FreeMyApps изобщо не ми работи с тези настройки на VPN сервер. Доколкото дали в скоро време са се появявали някакви приложения, и при мен е така. След нова година се появиха 1-2 приложения слаба работа. Не зная защо е така. Да се надяваме, че скоро ще пуснат малко повече. Не знаех, че и за FreeMyApps също има VPN. Цитирай
ka1a Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 От къде ги гледате тези настройки за vpn? Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 От темата има картинки Виж 1 страница на темата в описанието на приложенията накрая са. Но при мен не работят, и не зная защо Цитирай
kaizera Публикувано Януари 10, 2013 Автор Публикувано Януари 10, 2013 (редактирано) Не можете да зареждате страници през VPN ли?. Нали след като сте направили настройките го включвате и след това зареждате някоя произволна страница (лични аз ползвам бг страници) и да потвърдите с "I Agree". Moже да пробвате с друга VPN мрежа. Аз преди ползвах xpdo. Единственото му неудобство е, че паролата се сменя на всеки 30 мин. и трябва се променя и в настройките на телефона. Иначе като отидете в сайта, след това на 3. Free VPN Tunel, там са настройките, няма знаение кой от двата варианта се ползва. GetUSVPN - oще един вариант, но и там паролата се сменя през определено време. Някой влизал ли е във FreeMyApps през последните 2 дни? От толкова горе-долу не ми излизат никакви приложения за сваляне, било то с пуснат или с изключен VPN. Някакви наблюдения от някой? Явно още празнуват Нова Година , предполагам че скоро пак се се засилят. Редактирано Януари 10, 2013 от kaizera Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 Задължително ли е всяко приложение да се тегли през VPN мрежата, или може да го пусна да се тегли, след което да превключа на WIfi. Причината естествено е по-бавната връзка през VPN Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 Не е задължително. Може и нормално да я теглиш през Wi-fi. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 На мен на iPad-a не ми даде точки, след като спрях VPN-a, за да я изтегля. Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 И на мен ми се случи точно на iPad и затова попитах. На iPhone всичко е наред, когато спра VPN Цитирай
ka1a Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 Аз vpn не ползвам, но точки си ми дава, какъв е смисъла от него? Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Януари 10, 2013 Публикувано Януари 10, 2013 Намира повече приложения. Цитирай
kaizera Публикувано Януари 10, 2013 Автор Публикувано Януари 10, 2013 Понякога точките идват с голямо закъснение. Най-бързо и точно ми ги отчита когато не спирам VPN и ги инсталирам през iTunes, за по-бързо Цитирай
zdravko hristov Публикувано Януари 16, 2013 Публикувано Януари 16, 2013 Ето и още едно приложение, което може да ползвате за събиране на кредити казва се: AppJoy. Може да го намерите в АppStore. Преди малко го видях в AppStore, и това което ми направи впечатление, е че работи съвместно с АppNana. С една дума кредитите, които ги имах там ми се появиха и в това приложение. Ето линк: AppJoy Save Може да добавим и това AppTrailers Цитирай
kaizera Публикувано Януари 16, 2013 Автор Публикувано Януари 16, 2013 AppJoy e приложението на АppNana. Eдно и също е. Това е като JunoWallet и BambooWallet, едното е сайта а другото приложението Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.