Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Днес свалих едно приложение от freemyapps, но не ми даде никакви кредити.

Публикувано

Той проблема не е само при теб и не е само в това приложение. На мен никъде не ми е дало точки за това приложение. А като гледам във facebook страницата им, никой не е успял да получи точките.

Публикувано

Мдам, а дава не лоши 540 т.! Дано си оправят нещата.. Като цяло бая постно е и след нова година, я излезе нещо в седмицата, я не.

Публикувано

Да аз дори го изтеглих няколко пъти, но нищо не стана. Направих си регистрация като му е редът всичко мина нормално, но уви - кредити няма. След това го намерих и в AppNana, и FeaturePoints и там пак същото. Вчера имаше някакво друго приложение в FreeMyApps, но там ми даде кредити. Може би защото бяха по-малко от сегашните. Мисля, че бяха 85.

Сутринта, когато го изтеглих, не съм ползвал VPN server изтеглих го по нормалния начин през Wifi мрежата. Но впечатленията са ми, че не иска да дава големи кредити при малките няма проблем.

Ако ги бяха ми ги дали щях да направя точно 3000 кредита достатъчни за gifft карта за iTunes

Публикувано

Имам 18000 кредита в freeapp daily мога да купя единствено gift card за amazon на стойност 3x5долара. Въпросът ми е,как мога да си ги използвам и дали от нашата страна може да се пазарува и по точно ка ще ми пристигнат нещата до БГ

Публикувано (редактирано)

Мисля, че трябва да имаш регистрация в Amazon, след като ги имаш налични кредитите и да ги активираш, може би ще те попита за регистрацията ти в Аmazon, след което кредитите ще ти се превърнат в пари в твоята сметка. Имаш ли ги в сметката, може да си купиш с тях нещо от техния сайт. Преди време и аз спечелих кредити от Freemyapps, и ги активирах към Амазон, с цел да си закупя нещо с тях от Cydia, но не стана, но ако си решил да си купиш нещо от техния каталог мисля, че няма да има проблем.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Всичко направих както каза-осребрих ги,регистрирах се в амазон,харесах си някакви простотий, сложих ги в кошницата и като дам адреса за доставка и ми казва,че не става. Пробвах в US,UK,FR,IT и все същото

Не всичко има доставка до България, пробвай някой друг продавач. Все някой ще го доставя. Аз последно си купих един обектив от Амазон за $420 (с ДДС и доставка), който тук е 800 лв. Платих само $120 долара другите бяха от приложенията. Продавача беше Амазон и имаше доставка до БГ. Преди това бях гледал и едно тяло Canon, там Амазон нямаха доставка, но Адорама имаше, макар и на малко по-висока цена.

П.П. хайде честито, кредитите за Free calls - Comm, дойдоха, поне във freemyapps

Редактирано от kaizera

Дойдоха, ама при мен е отчело 300, а доколкото помня, бяха 530. Писах им на съпорта.

За Амазон - и аз наскоро поръчах един тъндърболд драйв адаптер. Много малко продавачи пращат до България, а и е доста солена доставката. Обаче ако имате голям стор кредит, си заслужава.. Само не знам тук дали ще ме викат на митница, че всичко с доставката излезе 156$..

Sent from my iBrain using iFingers

Редактирано от DreamcatcheR
Публикувано

А някои дали е купил навигация с кредитни доларо? На мен не ми позволява,иска ми чрез ктедитна карта. С други приложения няма проблем

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

post-1838-1358586427,5391_thumb.jpgpost-1838-1358586489,3451_thumb.jpg

Публикувано

Аз съм купувал. Мисля че няма значение, но аз я свалях от компютъра.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

И от компа не става

Публикувано

300 точки е Comm. Не е 530.

Само да ви предупредя , че обикновенно доставката излиза доста повече от това което сте предвидели. Ето моя пример. Купих маратонки за детето ми за 25 $ + 39 $ бърза доставка + опцията ,че са подарък Щом дойдоха в Бг за 6 дни от Лос Анжелис тук дадох още следните суми. 15 лв на девойките да ми изготвят митническата декларация + 22 лв в булбанк която включва ддс-то и още нещо не разбрах какво + 18 лв в федекс за да си получа пратката на място ,иначе се дължът още такси. До третия ден не се дължи магазинаж. Та това ми излезнаха маратонките. Както писах бяха с щампа ,че са подарак , но не винаги минава номера през митниците.

Пиша тук ,защото бяха купени с точките събрани и обменени в амазон.Най добре си купувайте приложения , че сметките излизат криви някой път.

Редактирано от mimeto83
Публикувано

В FreeMyapps приложенито Camm беше 540 кредита, в Featurepoints 320.

И при мен не ми ги е отчело още точките за COMM , само във Freemyapps ми отчете 540 точици. Явно няма и да ги отчете другаде те минаха 3-4 дена вече.

А днес попаднах на подобно проложение като изброените горе от колегата казва се Appbounty, ако искате да помагате ето ви линче http://abo.io/gdtyyy или http://appbounty.net/

Принципа е същия като при другите приложения, пак с включен VPN. Тук gift card за ITunes от 10 $ ще ви струва 5000 vpoints, а за amazon gift card от 5 $ 2500 vpoints.

Редактирано от AntonAtanasov
Публикувано

На някой появявало ли му се е ново приложение в фриймайаппс през последните 10 дни? При мен не - с и без впн.. Последното беше комм, за което така и не ми дадоха всички точки, а само 300. Даже им писах на съпорта и ми отговориха, че го били оправили..

Sent from my iBrain using iFingers

При мен да за последните 2 дена се появиха 4 приложения. През деня май много много не пускат на мен ми се появяват винаги след 22:00 часа. Не зная защо е така но е факт. И то единствено през VPN. Аз ползвам този, които е free без паролите. За iPad ми се появиха 2 приложения, а за iPhone последните 2 дена се появиха 2 едното през деня в 11 часа, а другото в 22 часа на същия ден. Това са моите наблюдения. Най- често се появява като ми е включен ВПН (има едно с буквата S за ipad, и H това за хотелите). Въпреки, че съм ги инсталирал ми ги показва отново при включен ВПН. Вчера имаше приложение мисля, че беше игра с каубой, а предишния ден едно приложение с бинокъл. И двете мисля, че носеха по 90 кредита. Това с каубоя ми беше доста нужно защото ми помогна да си до събера 4500 кредита. Моето наблюдение е това: От Нова Година насам доста слаба активност на FreeMyApps по отношение на приложения, както и на Feаturepoints. Най - активно е за момента AppNana.

Това са мои лични наблюдения, защото почти всеки ден ги преглеждам. От както ги има си закупих около 20 приложения от AppStore. Още малко и ще имам почти всичко, което ми трябва.

А по отношение на приложението Coom ми даде точките, но на следващия ден. На мен не ми даде точки, когато се появи в Featurepoints там беше мисля около 320 кредита. В freemyapps ми ги даде.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Ще споделиш ли настройките ти за впн-а, понеже имам чувството, че именно от него идва проблема (на този, който аз ползвам free / 1234). Може би нещо са го забранили..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Три за последние два дена, с тези настройки

PPTP Server: usvpn.newfreevpn.com

PPTP Username: free

PPTP Password: 1234

itd2pUe.jpg

Редактирано от kaizera
Публикувано

Това не са ли същите настройки дадени в темата

Публикувано

Да, те са. Вчера също пробвах и настройките на Канадския VPN, изкара още няколко приложения

PPTP Server: cavpn.newfreevpn.com

PPTP Username: free

PPTP Password: 1234

Публикувано

С usvpn.newfreevpn.com ми изкара днес само my emoticons. Другите 2 не.. Странна работа. Сега и с канадския пробвах на друг телефон - същата работа..

Публикувано

Eми нормално, те не стоят постоянно, my emoticons беше изчезнало и пак го пуснаха.

Публикувано

Попадна ми едно приложение което директно инсталира профил за VPN мрежи за US и UK. Няма сменящи се пароли, няма потвърждение в сафарито.

TunnelBear

Free

Category: Utilities

Updated: Feb 05, 2013

Version: 1.0.3

Size: 31.0 MB

Language: English

Seller: TunnelBear, Inc.

© 2012 TunnelBear, Inc.

appstore.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...