ViolinRa Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 (редактирано) Здравейте. Отскоро и аз се зарибих да събирам точки. Тия дни мисля да мина на 6.1 , та се питам няма ли да ми изчезнат точките след това. Тоест на чисто ли ще трябва да започвам? Редактирано Февруари 9, 2013 от ViolinRa Цитирай
kreto Публикувано Февруари 9, 2013 Публикувано Февруари 9, 2013 Здрасти, няма да започнеш на чисто. Давай смело. 1 Цитирай
AntonAtanasov Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Колеги, дали ако jailbreak-на ще мога да продължавам да събирам точки? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Може разбира се,няма никакъв проблем. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 11, 2013 Публикувано Февруари 11, 2013 Нещо в голям застой навлязоха нещата с freemyapps. Във featurepoints e по-добре положението, но дава почти винаги 90 т., при положение, че иска 6000 за 10$, а не 3000, както при другото. Тук авата е да имаш яко поканени, понеже ти дава 50% от точките, които те трупат.. Леко MLM вкарват A програмката по-горе за ВПН-а е златна. Доста по-бърза връзка и удобство (особено след излезлия джейлбрейк и възможността на слагане на ncsettings с бутонче за vpn ) 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 12, 2013 Публикувано Февруари 12, 2013 Искам да приключа с тея глупости и имам за харчене. Първия, който ми изпрати мейла от store акаунта си и името на една от трите Cut the Rope, Bad Piggiest, Angry Birds Star Wars, я получава. Условието е, акаунта му да е в US Store .Ппп: изпратена на asen4o0 1 Цитирай
mimeto83 Публикувано Март 3, 2013 Публикувано Март 3, 2013 Днес ме баннаха и от appcacher заради ползването на vpn , а преди това и от appredeem така , че внимавайте с ползването му. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
kaizera Публикувано Март 3, 2013 Автор Публикувано Март 3, 2013 Пробвай без VPN или с друг и нещата при AppCasher ще се оправят. На мен няколко пъти ми е изкачал надпис че акаунта е банат, но после се оправя. Сега ползвам само този VPN който е в заглавния пост, когато браузвам AppCasher-a. AppRedeem обаче са идиоти. Изобщо не си правят труда да отговарят на писма. Цитирай
AntonAtanasov Публикувано Март 3, 2013 Публикувано Март 3, 2013 И на мем са ми изключили акаунта в appcasher, поради ползване на vpn или jailbreak Цитирай
morphin Публикувано Март 3, 2013 Публикувано Март 3, 2013 Free my apps и free app slots могат ли да блокират акаунти при използване на VPN? Блокираха ми акаунта в apptrailers не знам по каква причина! Цитирай
kaizera Публикувано Март 4, 2013 Автор Публикувано Март 4, 2013 Toзи път май наистина са сериозни от appcasher-a. Всички които познавам са с блокирани акаунти. А freemyapps и freeappslots мисля че не правт проблем за това, ама не съм 100% сигурен. Цитирай
morphin Публикувано Март 4, 2013 Публикувано Март 4, 2013 Взех първите ми 15 долара от free my apps с използване на US i UK vpn Цитирай
zdravko hristov Публикувано Март 23, 2013 Публикувано Март 23, 2013 Вчера придобих $10 долара от freemyapps, закупих две приложения накрая ми остана $1.12, и исках да закупя още едно за $0.99, но AppStore не ми позволи да го закупя. Не зная, на какво се дължи това. При покупката на Goodreader нямаше никакъв проблем, но при FastPdf+ удари на камък. Закупих си McTube, и Cinexplayer( за iPhone сега е на $1.99). Опитах се да изляза, и отново да вляза в акаунда си, но без успех. Направих рестор на телефона, пробвах през iPad пак едно и също. Не ми дава грешка, а ми дава да си въведа паролата. След като я въведа ме отвежда в профила за да го редактирам. Това до този момент никога не ми го е давало. С една дума някой приложения мога да закупувам, а други не. Това се случва. Да не са променили политиката Apple за закупуване на приложения от AppStore?. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Трябва да имаш поне 4 евро(или долара, зависи къде ти е акаунтът) налични - толкова дърпат при проверката за платежоспособност, по спомен. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Когато купуваш приложения с вируални долари ти начисляват и такса, затова неможеш да купиш приложението не ти достигат парите. Провери си меилите от Apple за предните приложения и ще видиш, че имат допълнителна такса от рода на центове Sent from my iPhone using Tapatalk 2 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Може би зависи от щата, където ти е регистрацията. Аз съм в Южна Каролина и не ми начисляват никакви данъци. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 На мен от месец започна да ми взима такси Billed To: KurtiMakarov@gmail.com Svetoslav Stefanov Ekzarh Antim ALEXANDER CITY, AL 35010 USA Order ID: MGVS40BKX0 Receipt Date: 03/08/13 Order Total: $10.74 Billed To: Store Credit Item Seller Type Unit Price iPhoto, v1.1 (4+) Write a Review Report a Problem Apple Inc. App $4.99 Plex, v3.0.2 (4+) Write a Review Report a Problem Plex Inc. App $4.99 Subtotal: $9.98 Tax: $0.76 Order Total: $10.74 Приложения на български, v1.4.0 (4+) Write a Review Report a Problem NETCODERS APS App $0.99 Subtotal: $0.99 Tax: $0.08 Order Total: $1.07 A Sygic Eastern Europe е купена за $28.99 и таксата ми е $2.20 Сега ще опитам да сменя щата и ще проверя дали ще има такси Цитирай
Alxx® Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Това не е стор-ска такса заради виртуалните пари, ами sales tax - нещо подобно, но не точно като ддс(VAT). Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Сещам се, че докато бях в щатите преди и си бях добавил картата за пазаруване, ми начисляваше някакви центове такси. Но откакто съм я премахнал (1-2 г.) и карам само на gift cards, не ми взима нищо допълнително.. По принцип там си зависи в кой щат си, като за всеки са различни данъците - било то за храна, техника или др. Затова си помислих, че може и в тази ниша да има значение. KurtiMakarov, може да пробваш да си промениш щата в адреса на SC да видиш как ще е.. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Март 24, 2013 Публикувано Март 24, 2013 Да смених щата,ще вида как е сега и ще пиша. Цитирай
Alxx® Публикувано Март 25, 2013 Публикувано Март 25, 2013 (редактирано) Ако не ме лъже паметта, сейлс таксата е най - ниска в Монтана - има и без . Оп, ето за 2013: States With the Lowest Sales TaxesThe obvious front runners are the states with no state or local sales tax, which are Delaware, Montana, New Hampshire and Oregon. Alaska comes next with an average local sales tax rate of 1.11%. Rounding out the top ten states with the lowest sales taxes are Hawaii (4.35%), Maine (5%), Virginia (5%), Wyoming (5.17%) and South Dakota (5.22%). States With the Highest Sales Taxes Tennessee came in as the state with the highest combined state and local sales tax rate with a top combined rate of 9.44%. After Tennessee, the states with the highest state and local sales tax rates are California (9.08%), Arizona (9.01%), Louisiana (8.69%), Washington (8.61%), New York (8.52%), Oklahoma (8.33%), Illinois (8.22%), Arkansas (8.10%) and Alabama (8.03%). Major Cities with High Sales Taxes Along with the state sales tax report, the Tax Foundation also studied sales tax rates in the 107 major U.S. cities with populations over 200,000. This study found that the cities with the highest combined state, county, and city sales taxes are Birmingham, AL (10%), Montgomery, AL (10%), Long Beach, CA (9.75%), Los Angeles, CA (9.75%), Oakland, CA (9.75%), Fremont, CA (9.75%), Chicago, IL (9.75%), Glendale, AZ (9.6%), Seattle, WA (9.5%) and San Francisco, CA (9.5%). Редактирано Март 25, 2013 от Alxx® Цитирай
kaizera Публикувано Март 29, 2013 Автор Публикувано Март 29, 2013 (редактирано) Леко да се изфукам... за съжаление, сайтът беше зацепил и не можах да щракна трите iPad-a, но резултата е налице и започва с 1 милион.... Редактирано Март 29, 2013 от kaizera Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 30, 2013 Публикувано Март 30, 2013 Как си събрал 1 мил и 250 хли. Аз съм 125 хил точки Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.