Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Как, как... паднаха ми се трите iPad-a, то иначе няма събиране. А и тия мишочи напоследък са големи скръндзи, да не говорим от кога не са пускали ваучери за амазона.

Публикувано

Мене пък нещо ми се бъгна тая програма и не ми зарежда. Вади ми текстове на бял фон и не зарежда.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Прочетох темата, но не видях дали може да се свалят от бг апп стора. Та имам въпрос. Може ли да се регистрира американски акаунт, да се купят програмите и да се подарят на българския?

Публикувано

Парите,които дава се водят кредити.С тях не може да правиш Gift (подаръци)!

Публикувано

Това го разбирам, Имам предвид с тези кредити да се купят програми и после тези програми да ги подаря на българския си акаунт.

Публикувано

Не може.

Публикувано

Прочетох темата, но не видях дали може да се свалят от бг апп стора. Та имам въпрос. Може ли да се регистрира американски акаунт, да се купят програмите и да се подарят на българския?

Принципно можеш да сваляш от всеки аппстор. Но кредитите са само за американския.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Мисля , че имам проблем с freemyapps!Свалям новите приложения,но не ми отчита кредити!

Седя си на 5900 и не мърдам от там!

Някой да има идея защо не отчита кредити!

Публикувано

И при мен не отчете вчера на 5-цата 1-2 приложения, а на айпада - от раз си се обновиха точките.. Знам ли.. Аз лично вече всичко нужно (а и ненужно) си накупих от апп стора с тия гифт карти, че вече само трупам точки. Е, и понякога за амазон ги ползвам, ако ми притрябва нещо ;)

Публикувано (редактирано)

Аз имам същия проблем, но само с единия телефон, другия е ОК, но пък при него проблема е с аппнана. Писах и на eдните и на другите, без особен резултат. Щели да проверят.

Редактирано от kaizera
  • 8 месеца по-късно...
Публикувано

Има ли нещо което да работи нормално без VPN-и за амазон?

Публикувано

Freemyapps, но не с всички VPN-и, featurepoints u appbounty

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 месеца по-късно...
Публикувано (редактирано)

Дайте чалъм как да си ползвам точките от фриймайапс за гифт карта за гугъл плей стор. И пак ли важи само за американския?

Редактирано от DreamcatcheR

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...