kaizera Публикувано Май 9, 2013 Автор Публикувано Май 9, 2013 Как, как... паднаха ми се трите iPad-a, то иначе няма събиране. А и тия мишочи напоследък са големи скръндзи, да не говорим от кога не са пускали ваучери за амазона. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 9, 2013 Публикувано Май 9, 2013 Мене пък нещо ми се бъгна тая програма и не ми зарежда. Вади ми текстове на бял фон и не зарежда. Цитирай
kartichko Публикувано Май 22, 2013 Публикувано Май 22, 2013 Прочетох темата, но не видях дали може да се свалят от бг апп стора. Та имам въпрос. Може ли да се регистрира американски акаунт, да се купят програмите и да се подарят на българския? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Май 22, 2013 Публикувано Май 22, 2013 Парите,които дава се водят кредити.С тях не може да правиш Gift (подаръци)! Цитирай
kartichko Публикувано Май 23, 2013 Публикувано Май 23, 2013 Това го разбирам, Имам предвид с тези кредити да се купят програми и после тези програми да ги подаря на българския си акаунт. Цитирай
kaizera Публикувано Май 23, 2013 Автор Публикувано Май 23, 2013 Прочетох темата, но не видях дали може да се свалят от бг апп стора. Та имам въпрос. Може ли да се регистрира американски акаунт, да се купят програмите и да се подарят на българския? Принципно можеш да сваляш от всеки аппстор. Но кредитите са само за американския. Цитирай
morphin Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 Мисля , че имам проблем с freemyapps!Свалям новите приложения,но не ми отчита кредити! Седя си на 5900 и не мърдам от там! Някой да има идея защо не отчита кредити! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 8, 2013 Публикувано Юни 8, 2013 И при мен не отчете вчера на 5-цата 1-2 приложения, а на айпада - от раз си се обновиха точките.. Знам ли.. Аз лично вече всичко нужно (а и ненужно) си накупих от апп стора с тия гифт карти, че вече само трупам точки. Е, и понякога за амазон ги ползвам, ако ми притрябва нещо Цитирай
kaizera Публикувано Юни 8, 2013 Автор Публикувано Юни 8, 2013 (редактирано) Аз имам същия проблем, но само с единия телефон, другия е ОК, но пък при него проблема е с аппнана. Писах и на eдните и на другите, без особен резултат. Щели да проверят. Редактирано Юни 8, 2013 от kaizera Цитирай
profusion Публикувано Февруари 18, 2014 Публикувано Февруари 18, 2014 Има ли нещо което да работи нормално без VPN-и за амазон? Цитирай
kaizera Публикувано Февруари 18, 2014 Автор Публикувано Февруари 18, 2014 Freemyapps, но не с всички VPN-и, featurepoints u appbounty Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юни 5, 2014 Публикувано Юни 5, 2014 (редактирано) Дайте чалъм как да си ползвам точките от фриймайапс за гифт карта за гугъл плей стор. И пак ли важи само за американския? Редактирано Юни 5, 2014 от DreamcatcheR Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.