vladistar Публикувано Юни 12, 2009 Публикувано Юни 12, 2009 (редактирано) Откраднат е бял iPhone в Кюстендил. IMEI: 011771008581038 Моля някой ако има информация да пише в темата или на ЛС. п.с. Анонимноста е гарантирана. Редактирано Май 3, 2010 от VladTheImpaler Цитирай
0 Alex Sa6o Публикувано Март 13, 2016 Публикувано Март 13, 2016 Имам много приятели , които веднага ще ми помогнат. Само кажи какво трябва да се направи! Знаем си името и паролата за icloud ! Цитирай
0 gogi6 Публикувано Март 13, 2016 Публикувано Март 13, 2016 С find my iphone app се логваш с акаунта и ти излиза това меню което е на шота и опитваш да пуснеш последна локация Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 13, 2016 Публикувано Март 13, 2016 И от всеки браусър става, онази опция от шота се показва само ако не е активна функцията сенд ласт локейшън в телефона. Цитирай
0 Alex Sa6o Публикувано Март 13, 2016 Публикувано Март 13, 2016 (редактирано) Да пробвах с друг айфон на един приятел и не се показва това меню, явно си е активирано на самия откраднат тел. Странното е че не показва никаква карта и последна локация, а уж би трябвало! От време на време си го проверяваме на домашния комп, но засега изписва само че устройството е offline . Доколкото разбрах преди да му падне батерията ще изпрати сигнал за последно местонахождение, но ако не го включват то може и да не падне батерията скоро! Редактирано Март 13, 2016 от Alex Sa6o Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 Ако няма карта с нет или wi-fi, няма как да ти изпрати каквото и да е. Цитирай
0 Alex Sa6o Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 (редактирано) Има карта с нет ,дано се пробват ..да го включат Редактирано Март 14, 2016 от Alex Sa6o Цитирай
0 arm11 Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 Без да те обезсърчавам, но картата е първото нещо, което са махнали. Ако имаш някакъв документ за произход или кутия, отиваш в полицията и го обявяваш за откраднат. И чакаш. Няма какво да направиш друго. Цитирай
0 Alex Sa6o Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 А да ,забравих да спомена, че подадохме жалба в полицията , занесохме всички документи и кутията! 1 Цитирай
0 simba4 Публикувано Март 14, 2016 Публикувано Март 14, 2016 Да ти кажа аз как намерих своя 5 преди години изгубен - обява във всички социални мрежи, без никакви полиции, но награда естествено! Имай в предвид, че всичко бе заключено от паскод до айклауд! И да обадиха ми се платих 100 лв., и си го взех! Не разбрах кой е човека, но имтересното бе че в крайна сметка са успели да пробият паскода но до там Sent from my iPhone 6s using Tapatalk! Но да ти кажа при мен също нямаше последни локации и тем подобни! Някакъв човек е отишъл в сервиз с моя телефон и от там са му казали, че се дава нагарада и нищо не могат да направят най много за части да го вземат! И понеже се познаваме в града по някакъв си начин тела стигна до мен! Не раБрах кой беше, но все пак си взех телефончето! Цитирай
0 dimdim Публикувано Януари 22, 2017 Публикувано Януари 22, 2017 Намерен е iphone 6 на 22.1.2017 на пистата под лифтовата станция до х. Алеко. Тел. 0897 84 74 88 5 Цитирай
0 Penka Публикувано Февруари 15, 2017 Публикувано Февруари 15, 2017 Здравейте, на 13 февруари ми откраднаха iPhone SE в автобус 285 на спирка Ломско шосе в Надежда. Моля ви ако някой има информация да се обади на телефон 0884 906 445. IMEI 355794075234459 Цитирай
0 algor Публикувано Април 14, 2018 Публикувано Април 14, 2018 Добра вечер! Намерен е iPhone 6S Rose Gold в град Бургас. С пукнат дислей е в горния десен ъгъл, но апарата си работи иначе. Апарата бил в Lost Mode. Ако някой, нещо - знаете... 3 Цитирай
0 WULAS Публикувано Април 22, 2018 Публикувано Април 22, 2018 Вчера вечерта в МОЛ Варна беше откраднат iPhone 7 Black 32GB с черен силиконов гръб, без протектор на екрана. Телефона няма отличителни белези освен няколко едва забележими драскотини по екрана. IMEI : 355315089753415 Моля Ви, ако някъде се появи подобен или бъде пробвано да бъде продаден да ми се съобщи на следните координати посочени по-долу, телефона има голяма стойност по ред причини. 0895647357 Иван Димов Цитирай
0 Kery70 Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 След като знаеш адреса на който живее, можеш спокойно да го посетиш. Недей чака да го продава. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
0 Alxx® Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 Има си полиция за тая работа. Написаното в мнението трябваше да го напишеш в районното и набързо да си свършат работата. Цитирай
0 JmeLche Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 След дискотека с градски транспорт ли се прибирате бре с**********..... Ха ха ха ха ха!Както е казал Алекс, което е много точно и ясно, прибягай до РПУ и драсни няколко реда там. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
0 Ставрев123 Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 Здравейте Kery70, Alxx и JmeLche, 3 hours ago, Kery70 said: След като знаеш адреса на който живее, можеш спокойно да го посетиш. Недей чака да го продава. Sent from my iPhone using Tapatalk Отидох естетвено там, но е блок с примерно 20-30 апартамента там, а да седя и да чакам пред вратата е малко отчайващо 3 hours ago, Alxx® said: Има си полиция за тая работа. Написаното в мнението трябваше да го напишеш в районното и набързо да си свършат работата. Всичко е при полицията разбира се, от вчера още. Но те казаха, че в неделя не започват нови случаи, после днес целия ден им трябва, за да заведат случая и да го разпределят. Пък и каква работа да свършат освен като мен да видят тоя блок и толкова.. 1 hour ago, JmeLche said: След дискотека с градски транспорт ли се прибирате бре с**********..... Ха ха ха ха ха! Както е казал Алекс, което е много точно и ясно, прибягай до РПУ и драсни няколко реда там. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Очевидно, който "прибира" телефон от дискотека, се прибира с градски транспорт. Иначе всеки нормален би го върнал. А относно жалбата, пусната, обаче полицията освен да пусне IMEI кода за поверка, няма какво друго да направи. Пък той ако включи телефона, аз ще го видя в Find My iPhone. Надеждата ми е, че когато апаратът отиде в някой сервиз/магазинче за да се разглоби на част, някой ще гугълните IMEI кода и ще види за какво става въпорс Цитирай
0 kawabiker Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 (редактирано) преди 5 часа, Ставрев123 написа: качих и аз но никой от тримата млади хора вътре не каза нищо (телефонът беше включен, с интернет и чрез Find My iPhone разбрах всичко това), но не се сетих за опцията "play sound". След това слезе на метро станция Г.М. Димитров и малко по-късно се появи в Люлин. В 6:36 човекът явно се прибра вкъщи и успя да намери как се изключва телефонът. Бил си в автобуса, видял си хората, после знаеш къде е отишъл ... Не е толкова трудно според мен Пусни го в лост мод и напиши едно съобщени, че знаеш адреса и лицето, че телефона е не използваем или остави номера който да ти звънне и напиши възнаграждение Редактирано Юни 11, 2018 от kawabiker Цитирай
0 Ставрев123 Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 11 minutes ago, kawabiker said: Бил си в автобуса, видял си хората, после знаеш къде е отишъл ... Не е толкова трудно според мен Пусни го в лост мод и напиши едно съобщени, че знаеш адреса и лицето, че телефона е не използваем или остави номера който да ти звънне и напиши възнаграждение Трябваше да ги снимам, ама все пак беше 6 сутринта и не е като да можех да мисля супер логично. Пуснах го в лост мод, написах всичко, ама той ще се включи, когато телефонът се върже пак с интернет.. Тогава ще се види и къде е.. Ама ако имаш малко акъл, като откранеш телефон няма да го включваш Цитирай
0 mementovivae Публикувано Юни 11, 2018 Публикувано Юни 11, 2018 И после за да ти тръгне нета, трябва сим картата да няма ПИН.Infinity Цитирай
0 turganay Публикувано Юли 13, 2018 Публикувано Юли 13, 2018 Здравейте на всички съфорумници. Искам да помоля за помощ да издиря един измамник от Габрово на име Кристиян Кирилов, отговаря на телефон 0887 763 868. В понеделник му изпратих iPhone 6 за смяна на дъно, и от два дена насам ме мотае, че ми е изпратил телефона с Еконт, но така и нищо не получавам. Разбирам, че сам съм си виновен да изпратя апарата на несигурен техник, но пък разговаряйки по телефона успя да ме убеди, че е сериозен. Ако някой има информация за този човек от Габрово, който се представя за техник и търговец на части за телефони, моля да ми пише на лични. Според мен живее в района на Еконт- Мадара, защото ми поиска да го изпратя до този офис, че му бил по- близо. Идеята е да отида на място и да му потърся сметка, защото ако сега измами мен, утре ще измами някой друг от вас. 1 Цитирай
0 gogi6 Публикувано Юли 13, 2018 Публикувано Юли 13, 2018 А името истинско ли е? Пита ли в Еконт?Иначе и аз може да дойда! 1 Цитирай
0 turganay Публикувано Юли 13, 2018 Публикувано Юли 13, 2018 (редактирано) Дадоха ми бележка, като оставих апарата и на него пише Кристиян Киров. Но като ми даваше адреса и телефона си ми написа Кирилов. Отидох в Еконт да ми кажат адрес на този човек, но ми казаха, че нямали право. Намериха в системата, че съм му изпратил апарата и, че той го е получил, обясних, че съм излъган и че ме е измамил и пак не искат да ми дадат адреса му. Решил съм да отскоча до мтел- А1 да видя дали от тях ще измъкна някакъв адрес за този телефонен номер. Дори и да не е на негово име човека, който му е дал номера да го ползва ще го познава. Жоре не си нарушавай кефа на морето :), мерси за подкрепата. Редактирано Юли 13, 2018 от turganay Цитирай
0 Ангел Арнаудов Публикувано Юли 13, 2018 Публикувано Юли 13, 2018 Аз съм от Габрово , но не съм чувал за такъв "техник" тук , може да е всеки , някой келеш . Няма как да го разбереш ,като не го знаеш как изглежда . Доста наивно си постъпил , но жалко Цитирай
Въпрос
vladistar
Откраднат е бял iPhone в Кюстендил.
IMEI: 011771008581038
Моля някой ако има информация да пише в темата или на ЛС.
п.с. Анонимноста е гарантирана.
Редактирано от VladTheImpalerTop Posters For This Question
25
16
8
8
Популярни дни
Септ 3
15
Март 13
13
Апр 17
12
Юли 13
11
Top Posters For This Question
Alxx® 25 posts
The Shaman 16 posts
Grievous 8 posts
Alex Sa6o 8 posts
Популярни дни
Септ 3 2011
15 posts
Март 13 2016
13 posts
Апр 17 2014
12 posts
Юли 13 2018
11 posts
Популярни публикации
Just Another
Вчера вечерта се чухме със собственика и се видяхме да му дам телефона. Човека почерпи за което му благодаря. Единственото тъжно нещо е, че телефона е стоял близо месец между възглавниците в един рест
mimeto83
Приятелка ми донесе намерен вчера iphone 3gs. Намерен е близо до Боянско ханче. Телефона има код и не мога да видя нищо освен ,че има карта на глобул. Пробвах ме да я сложим на друг телефон ако може
dessyteneva
Супер! Браво на теб за упоритостта и честността, браво и на собственика, че не се е направил на интересен и човешки е благодарил! А за ресторанта - по-добре, че не са чистили, защото сега телефончето
Добавени снимки
259 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.