asen4o0 Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Ако сега и някой каже как може от ръчен бекъп на бележките си(Notes) да ги кача обратно и да направя така, че да се синхронизират със iCloud ще бъда ужасно доволен! Надявам се поне новият iOS да има тази възможност. Още от 5.0 можеш. Качваш си бележките на телефона, включваш синхронизацията им с iCloud от Settings/iCloud/Notes и правиш бекъп. Sent from my iPhone 4S using Tapatalk Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 навит ли си да пробваме с TeamViewer да ми помогнеш с тези неща? Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Пробвах два пъти(дори със спиране и после пускане-с рестарт между тях) ръчно направени бекъпи и автоматични(че този проблем го имам от 2 седмици). Пробвах и както е написано в ТАЗИ тема, но не стана пак,.,., ПОМОЩ! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Въпроса беше, пробва ли iCloud;) Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 (редактирано) Тези, които имате наблюдения над 6.1.1 вече , какво ме съветвате - заслужава ли си да ъпдейтвам? P.S. Прочетох, че този ъпдейт е предимно за мрежата на Vodafone.UK, откъдето са съветвали клиентите си да не ъпдейтват 4S-ките си към 6.1 заради проблеми с 3G и СМС-и. Така, че е нормално повечето други потребители , като нас тук , да нямаме проблем с 6.1 Редактирано Февруари 13, 2013 от SpAwN Цитирай
simba4 Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 По-добре е - imessage се активира за секунди също имах проблеми със синка в айклауд които в момента не съществуват ъпдейтвай според мен Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Simba-това с iMessages не от новата версия-просто си оправиха проблемите със сървърите в Apple Цитирай
ayl Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Нета си е добре. Имало е проблем с мтел до към обяд там, където бях. От тогава всичко е на 6. Разреждам сега, зареждам и след няколко дена ще кажа как е батерията. Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 13, 2013 Публикувано Февруари 13, 2013 Така като гледам - файда нулева от 6.1.1 с изключение на ъпдейтнатия бейзбанд и то преди всичко заради проблемите в мрежата на Vodafone.UK. Аз лично съм нямал грам проблем с 3G, iMessage, iCloud или загуба на обхват откакто съм с 6.1. Така набързо скалъпен ъпдейт говори само и единствено за спешна реакция в тясно редуцирана посока (Vodafone.UK). Съвсем нормално е да не пишат в описанието на ъпдейта "само за собственици на Vodafone в Англия.." Тук , в немските форуми няма едно оплакване за лош обхват или нестабилен мобилен нет при всички оператори (T-Mobile, Vodafone.DE, E-Plus, O2) Цитирай
eek Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Карта на оператора към който е заключен или да си направи активиран къстъм със snowbreze въпреки, че не съм сигурен дали той поддържа 6.1.1 Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Така като гледам - файда нулева от 6.1.1 с изключение на ъпдейтнатия бейзбанд и то преди всичко заради проблемите в мрежата на Vodafone.UK. Аз лично съм нямал грам проблем с 3G, iMessage, iCloud или загуба на обхват откакто съм с 6.1. Така набързо скалъпен ъпдейт говори само и единствено за спешна реакция в тясно редуцирана посока (Vodafone.UK). Съвсем нормално е да не пишат в описанието на ъпдейта "само за собственици на Vodafone в Англия.." Тук , в немските форуми няма едно оплакване за лош обхват или нестабилен мобилен нет при всички оператори (T-Mobile, Vodafone.DE, E-Plus, O2) Снощи тряснах един заключен който беше с 5.1.1 и х-сим. Беше го докарал до там, че само в ДФУ го вижда, ъпнах го до 6.1.1 и му взех нов х-сим, тази вечер ми се обади, че батерията му държала повече. Много доволен. Цитирай
SpAwN Публикувано Февруари 14, 2013 Публикувано Февруари 14, 2013 Ъпдейтнах,,, сега ще чакам да видя как ще се държи батерията и цялостно следващите дни.. Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Въпроса беше, пробва ли iCloud;) Пробвах всичко и пак нищо не е излязло като хората. Нямаше да продължавам да питам ако видя резултати. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 iCloud, синхронизира чудесно бележките! Без никакви грижи. Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Синхронизира чудесно НОВИТЕ бележки, а какво правим със старите, които са ми от 2009 до преди да активирам iCloud? (единствената цел е, че искам да запазя датите с тях, инъче мога да ги копирам и да направя нови бележки и така всичко ще е ОК) Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Напиши си датата отгоре на бележката! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Той синхронизира всяка бележка, която е в Notes!!! 1 Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Добре де Шамане, вместо да те занимавам тук 10 пъти да преглеждаш и да пишем глупости не искаш ли да го погледнеш през TeamViewer и сам да се убедиш, че не става?!? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Бележките са му от друг телефон и е възможно да му прави проблем,но ако се замисли може да си ги запази по много начини,не да повтаря едно и също упражнение 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 15, 2013 Публикувано Февруари 15, 2013 Преди айклауд, sql базите на бележки и смс-и не съдържаха ID на телефона, може затова да не става със старите. Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 И искаш да кажеш, че трябва да променя нещо в старите бележки за да станат с нова дата и да се попълни това поле и ще се получи?!? Та тогава идеята със запазване на бележките си непокътнати с времето заминава... Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 (редактирано) Я пак, този път подробно като за олигофрени напиши какво искаш. Аз както разбирам, може, но ти не искаш така, а по твой си начин. п.п. Аз на доста телефони съм запазил и прехвърлил Notes, но не ти схванах болката. Редактирано Февруари 16, 2013 от baronbg 1 Цитирай
Mr.Phoenix Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 Иска да си запази бележките от телефона на iCloud, но iCloud му прави мизерии и не се качват. Бележките са му от 2009 година. Предложих му да ги копира и да направи скрийншот и, че така ще има запазени и датите и текста . Цитирай
baronbg Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 (редактирано) Тогава, през ексченж в gmail. п.п. Разбрахме се на ЛС. Редактирано Февруари 16, 2013 от baronbg 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.