Veselin Minchev Публикувано Февруари 16, 2013 Автор Публикувано Февруари 16, 2013 Придържайте се към темата! Цитирай
drk89 Публикувано Февруари 16, 2013 Публикувано Февруари 16, 2013 Мен ми се губи безпричинно обхвата ..ъпдейтвам , дано се оправи . Цитирай
dedil Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Да кажа и моите впечатления след последния ъпдейт iOS 6.1.1, 4S 64GB ФО започна да "яде" батерията много сериозно. Наблюденията ми са от почти седмица, но наистина разликата е огромна. Нищо не съм променил като ползване, но сега ми се налага да зареждам дивайса два пъти по-често! Други проблеми не съм забелязал Цитирай
zdravko hristov Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 (редактирано) То това с батерията се знае. Винаги го е имало при всяка версия на ios- досега не зная случай да го е нямало Излезне ли нова IOS веднага идва проблема с батерията. Ако си включа всички функции на телефона, и не си затварям приложенията повече от ясно е че ток няма да има в телефона. Редактирано Февруари 17, 2013 от zdravko hristov Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Просто някои телефони си вървят с проблемите... Други, не. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Аз пък съм много доволен от батерията!Обаче упражнението с чист рестор го правя винаги!Такива ъпдейти да си ги нямаме! Цитирай
dedil Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 До момента винаги съм качвал последните версии iOS веднага щом дивайса ми индикира за това, но... не съм имал каквито и да е оплаквания. Дали не искат да ме побутнат да си закупя следващия модел? Забелязал съм и факта, че малко преди излизането на поредната нова следваща OS за Mac настоящата започва да се бави, да дава различни грешки и др. подобни. Минеш ли на следващата се "раждаш" Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Затлачен телефон, плацебо Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 17, 2013 Публикувано Февруари 17, 2013 Абсолютно! По повод МакОС - ела да ти покажа Снежко как "търчи" при мен, вече трета година. Цитирай
dedil Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Аз съм обикновен юзър и никак не ми се ще да влизам я подробности. Една от причините да мина на Mac бе идиотията на Windows -а. iOS ми се сърува по-user friendly, просто защото се нуждае от по-малко и прости настройки поне за нивото на което ползвам платформата аз. За мен е важно машинките да работят както аз очаквам от тях, а не аз да работя за тях. Ако ми е работа или хоби това занимание е друго, но иначе… Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Аз също съм обикновен юзър и затова си купих мак(писна ми 25% от времето под уин да минава в поддържане и чистене на грешки), но...винаги има "но". Мак-а също има нужда от поддръжка(макар и минимална) и ако някой си мисли че не е така, се заблуждава жестоко. 2 Цитирай
dedil Публикувано Февруари 18, 2013 Публикувано Февруари 18, 2013 Alxx, съгласен съм напълно. Опитвам се да съм максимално акуратен с поддръжката, и на харда, и на софта, разбира се с уговорката, че правя нещата като обикновен юзър, а не както би го направил някой маниак или профи. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.