Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Придържайте се към темата!

• Отговори 61
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

8

• FoxDie

7

• SpAwN

6

• Alxx®

5

Публикувано

Мен ми се губи безпричинно обхвата ..ъпдейтвам , дано се оправи .

Публикувано

Да кажа и моите впечатления след последния ъпдейт iOS 6.1.1, 4S 64GB ФО започна да "яде" батерията много сериозно. Наблюденията ми са от почти седмица, но наистина разликата е огромна. Нищо не съм променил като ползване, но сега ми се налага да зареждам дивайса два пъти по-често! :mad:

Други проблеми не съм забелязал :unsure:

Публикувано (редактирано)

То това с батерията се знае. Винаги го е имало при всяка версия на ios- досега не зная случай да го е нямало

Излезне ли нова IOS веднага идва проблема с батерията. Ако си включа всички функции на телефона, и не си затварям приложенията повече от ясно е че ток няма да има в телефона.

Редактирано от zdravko hristov
Публикувано

Просто някои телефони си вървят с проблемите... Други, не.

Публикувано

Аз пък съм много доволен от батерията!Обаче упражнението с чист рестор го правя винаги!Такива ъпдейти да си ги нямаме!

Публикувано

До момента винаги съм качвал последните версии iOS веднага щом дивайса ми индикира за това, но... не съм имал каквито и да е оплаквания. Дали не искат да ме побутнат да си закупя следващия модел? :tooth:

Забелязал съм и факта, че малко преди излизането на поредната нова следваща OS за Mac настоящата започва да се бави, да дава различни грешки и др. подобни. Минеш ли на следващата се "раждаш" :huh:

Публикувано

Абсолютно! По повод МакОС - ела да ти покажа Снежко как "търчи" при мен, вече трета година.

Публикувано

Аз съм обикновен юзър и никак не ми се ще да влизам я подробности. Една от причините да мина на Mac бе идиотията на Windows -а. iOS ми се сърува по-user friendly, просто защото се нуждае от по-малко и прости настройки поне за нивото на което ползвам платформата аз.

За мен е важно машинките да работят както аз очаквам от тях, а не аз да работя за тях. Ако ми е работа или хоби това занимание е друго, но иначе…

Публикувано

Аз също съм обикновен юзър и затова си купих мак(писна ми 25% от времето под уин да минава в поддържане и чистене на грешки), но...винаги има "но". Мак-а също има нужда от поддръжка(макар и минимална) и ако някой си мисли че не е така, се заблуждава жестоко.

Публикувано

Alxx, съгласен съм напълно. ;)

Опитвам се да съм максимално акуратен с поддръжката, и на харда, и на софта, разбира се с уговорката, че правя нещата като обикновен юзър, а не както би го направил някой маниак или профи. :blush:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...