bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Ами сега освен че ще продължаваме да храним мангалата, ще трябва и да плащаме няколкото милиарда дето си ги дръпнаха за да може децата им да учат навън, да друсат най-хубавата кока и да чукат най-качествените к*рви. Отделно си построиха това-онова хотелчета мотелчета, изобщо кой каквото му душа сакаше... Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Вероятно същото... Ясно е че всеки го прави. Но да не се прави толкова нагло и арогантно. Ще ми излиза пред камерата бай ти Мюмюн, и ще ми вика "То туй сичкуту след 30-40 години вечи ши е нашу". Друг е въпросът, че всяко следващо правителство, управа и прочие получават като бонус гарантирано "чудесно" наследство, и в такъв случай и да иска някой нещо да промени, няма как да стане. Цитирай
alex.7777 Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Абе онзи калашник кой го остави вчера.....вместо да го използва по предназначение......писна ми от всички стари муцуни(крадливи) в тоя шибан преход....няма ли един достоен човек да изведе тая смотана държава от блатото...дайте да си направим партия бе, съфорумци, я вижте колко народ сме регистрирани......а?!? Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 (редактирано) Може бе... iПартията на България Гарантирано освен феновете на марката, сме привлякли и половината чалга общество. Въпроса не е до това да застане някой сериозен човек. Въпроса е да застане човек на който не могат да му влияят руски, американски, турски и т.н. "легални групировки". Може би на местно ниво нещата са малко по-осъществими, но на държавно, към момента не го виждам. Редактирано Юли 25, 2014 от bboyg 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Докато не се даде шанс на младите партии, нищо няма да се промени. Хората гласуват вече 25 години за едни и същи мутри, които окрадоха държавата. Гражданите са си виновни за всичко, защото не се информират, и гласуват само за партиите, които се рекламират по телевизията - същите, които си финансират кампаниите с парите, които са окрали от нас. Срам ме е, че народа ни е толкова ограничен от собственото си нежелание да се информира за кого да гласува. Овце... Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Народът умишлено се преработва към затъпяване, именно с цел да е по-лесно манипулируем. Резултатите са вече на лице - болшинството кадри напускащи училищата набор след '93-94 са абсолютно неграмотни, без собствено мнение, с ясно изявена пълна липса на мотивация. С две думи - идеалните гласоподаватели. 2 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Време е да гласуват всички вече. Независимо за кой, но да гласуват повече хора. Тогава може и да има наченка на промяна ... Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Съгласен съм че всеки трябва да гласува. Дори съм ЗА задължителното гласуване. Има една подробност обаче. Трябва да изберем някой със статута на Чък Норис, за да не му се окаже натиск и да забрави за какво е сложен там. Тоест - човек без семейство, приятели и социален живот (някой интроверт който няма какво да губи от гледна точка на това че няма как да го изнудят, заплашвайки близките и роднините му), със солидни връзки в най-високите световни кръгове, и най-важното - много да обича България и безценния и народ. Ако някой се сеща за такъв субект... Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Без да искам да натяквам нещо, ама изброения от теб го имаме - Бойко Борисов! Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Кои са тези млади партии? Тези, които само украсяват бюлетините като дойде време за гласуване. (защото никой не ги е чувал/виждал по телевизора) Да не би единствените партии да са БСП, ДПС, СДС, ГЕРБ и ББЦ? А, да не забравя и Атака... Аз не съм навършил още 25 години и вече ми е писнало едни и същи хора да управляват държавата, въпреки доказаните им многократни злоупотреби и липса на каквито и да било морал и ценности. Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 (редактирано) Пресен пример от гр. Ямбол - Червеният началник на пътно управление, с парите за ремонт на околовръстният път на града, излива чисто нов път към близко село, с предимно ромско население (съответно нов околовръстен път няма)... Очевидци казват че авто потока по тоя нов път е толкова "голям", че като мине някой дядо с каручката и магарето се изходи, купчинката му може стои в продължение на седмица, докато някое МПС я пръсне! Но пък там в селото гласове много... Редактирано Юли 25, 2014 от bboyg 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Е как да гласуваш за някой, когото не си чувал и виждал?! За партия без платформа и ясни цели. А иначе партии бол - да. Ама нали с нещо трябва да те спечелят. А защо не си чувал и виждал? Защото не ти пука? Защото "всички са едни и същи"? Ако хората се интересуват, ще потърсят и ще прочетат. Не всички партии разполагат с пари за реклама по телевизията. Това значи ли, че нямат идеи и цели? Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Ти интернет нямаш ли? Или те мързи да потърсиш.. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 25, 2014 Автор Публикувано Юли 25, 2014 Глас народен, мен ме устройва за партия, която не е толкова нашумяла Бих ги пробвал. Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Без да искам да натяквам нещо, ама изброения от теб го имаме - Бойко Борисов! Този пост е за местене в друга тема. Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Да разведрим малко: За да избегнат субективния фактор, социалистите решили при избора си за нов лидер да подходят модерно, като вкарат в компютър необходимите качества, които трябва да притежава кандидата, за да бъде избран. Когото покаже програмата - той ще е! Задали: 1. Да бъде модерно ляв; 2. Да е известен в България и по света; 3. Да има силна воля за победа; 4. Да умее да работи в екип; 5. Да е напсувал най-малко три пъти Бойко Борисов в последните години. След кратък размисъл компютърът показал името на най-достойния кандидат - Христо Стоичков. 2 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 25, 2014 Публикувано Юли 25, 2014 Някои от коментарите са за темата с вицовете, но жалкото в случая е, че нещата са повече от вярни! 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 26, 2014 Автор Публикувано Юли 26, 2014 Дам, в Пловдив ли е, пием бира, адаш Цитирай
algor Публикувано Юли 26, 2014 Публикувано Юли 26, 2014 Ако почета още малко темата и ще взема да се навия... И без това от 10-ина години все отказвам поканите с думите "Още ми е рано да се занимавам с политика", та пишете, аргументирайте се и току виж ще взема да ви събера на едно място, за да ви представя платформата си. пп. Това само, ако ми подсигурите пернишкия твърд електорат, ама трудно ще ги изкарате от червеното русло, баси. ппп. Дали ще трябва да обещая на всеки, дал гласа си по един iPhone или по един iPad?!?! 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 26, 2014 Публикувано Юли 26, 2014 Имаш глас от мен и без обещания за iПродукт. А пъл ако вземеш та стигнеш до субсидия като Светльо Витков ще обсъждаме тогава Цитирай
algor Публикувано Юли 26, 2014 Публикувано Юли 26, 2014 хаха Е, после ти сам ще си го купиш продукта и то какъвто си пожелаеш. Иначе към момента не знам и не съм се интересувал, но 2009-а година 12 000 гласа гарантираха депутатското място. Сега с тази ниска избирателна активност предполагам ще са не повече от 7 - 8 000 гласа, та ще се правят сметки за бира и кифтета, няма начин. 2 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 26, 2014 Публикувано Юли 26, 2014 (редактирано) Имам странното чувство оабче, че на следващите избори няма да е много ниска избирателната активност... Само хората от протестите и студентите ако минат през урните, може и 20 000 гласа да не са достатъчни за мандат в парламента Поживём — увидим... Редактирано Юли 26, 2014 от bboyg Цитирай
roll2puff Публикувано Юли 26, 2014 Публикувано Юли 26, 2014 Ако почета още малко темата и ще взема да се навия... И без това от 10-ина години все отказвам поканите с думите "Още ми е рано да се занимавам с политика", та пишете, аргументирайте се и току виж ще взема да ви събера на едно място, за да ви представя платформата си. пп. Това само, ако ми подсигурите пернишкия твърд електорат, ама трудно ще ги изкарате от червеното русло, баси. ппп. Дали ще трябва да обещая на всеки, дал гласа си по един iPhone или по един iPad?!?! iPhone и iPad не.... Но ако споделяш възгледите, които сме изложили в мненията си по темата, да ни събереш да ги доразвием, да изградиш от тях платформа и да те бутаме с нея за наш/народен представител. Основния проблем е, че качваме хора които ни обещават нещо, а не хора които да направят, това което искаме да стане. Накрая: обещанията неспазени и чужди искания са изпълнени, а народа плаща сметката. 1 Цитирай
eek Публикувано Юли 27, 2014 Публикувано Юли 27, 2014 Михаил Миков е новият лидер на БСП честито кУеги. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.