Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Да определено е хубав много този Specialized.

Сега заглеждам и родното производство и този Ронин с удължената геометрия ми се вижда нелош:

https://dragzone.bg/velosipedi/planinski-velosipedi-s-okachvane/29-ronin-3-0-sx

Другото което ми харесва е този Scott, макар че е доста скъп за мен и с различна геометрия, не знам вертикалната дали ще ми е удобна.

https://scott.bg/bg/velosipedi/12068-velosiped-scott-ransom-930-2020.html

Публикувано

Зависи какво търсиш :). Бих избрал скота, ако ще се кара ендуро. Много ми хареса тоя скот и сега се чудя дали да не продам моето и да скачам на скота, но най-вероятно ще се въздържа за догодина ще помисля.

Публикувано

И аз не знам какво търся ?. Все твърдаци карам и реша ли малко ендуро, заминава ми простатата и задните части като цяло. Иначе определено няма да се кара само ендуро, но заключвам и карам. Реших се на мекица, но от 2800 взех да скачам нагоре и май ще се надскоча. Скота ми е плюс, че магазина им ми е на 500 метра от нас, съответно каквото и да ми трябва ми е под ръка. Байк център също ми е на такова разстояние, тъй че и SPECIALIZED ми е опция. Не разбирам обаче и не знам, кое ще ми е по-удобно. Малко ме притесняват спиците на Скота, че са 1.8 мм.

Публикувано

Скота е с голям ход и за дълги въртенета отпада, бих заложил на Specialized, виж и кюбовете, не са лоши. Иначе ако искаш тест райд - AllMountain или Epic.

Публикувано

Ако ще караш предимно кроскънтри, вземи си един карбон 29" мекица и твай. Аз карам Scott Spark 920 и съм супер доволен.

Публикувано

920-ката е супер. Аз много харесвам и 950, нищо че е алуминка.

Публикувано

Здравейте, понеже съм лаик в този спорт искам препоръка за колело от Вас. Ще се кара основно из града и леки черни пътища. Трябва да е леко и удобно 10-12 кг . Цената около 1000-1600 лв. Висок съм 183см ,95кг

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

И защо да не опитаме да подкрепим и родното производство. Все пак рамката си е изцяло наш проект, за което евала бих казал!

https://dragzone.bg/velosipedi/planinski-velosipedi-s-okachvane/29-ronin-3-0-sx

Вие какво мислите за това колело?

Колелото ще е за сина ми, не е за мен.

Редактирано от niksan76
Публикувано

Линка не работи! Поне при мен

Публикувано

Извинявам се, вижте сега!

Публикувано

Грешка 404 /страницата не е намерена/.

Публикувано

При мен се отваря от всички устройства, дори такива нерегистрирани във форума.

Публикувано

И кое му е родно производство на Драго? Рамките се правят в Китай, както и всичко останало. Тук само се сглобяват.

Публикувано

@miro1972, за твоята височина L размер, но да тежи 12 кила ще трябва да е някой карбон, а за 1600 лв не знам как ще намериш карбон освен краден. 13-14 кила ще ти е велосипеда и за 1600 има добри варианти. Виж в байкцентъра или dragzone.

@niksan76, подкрепям родното производство, но този велосипед е 15 кила и това не се споменава в описанието. Не ми харесват спирачките, които са супер бюджетен вариант, хидравличното колче също (дано изкара 20-30 карания)...

Публикувано

Благодаря за мненията! 

преди 1 час, Anthony написа:

И кое му е родно производство на Драго? Рамките се правят в Китай, както и всичко останало. Тук само се сглобяват.

Бе нали уж рамката била проектирана от българи, за българи. Изцяло наш проект си било.

Колелото е за сина ми, който прави 16г. другата седмица и от 2г. повтаря само, как иска мекица. Посъбрал си е човека средства и аз да го подкрепя, но наистина не мисля, че това е колелото! Завалията е 175 висок и 50 кила мокър, тея 15 кила са прекалено за него, но ходи обяснявай. Въпреки, че предпочитам ендуро, отколкото досегашните му колела за дърт джъмп с които се прибира няколко пъти труден за събиране и рисуване. Зарекох се подобни колела вече да не купуваме, въпреки че ако не е мекица ще е поредния твърдак без скорости с една гола рамка и дори само една спирачка. Опитвам се да обясня, че едно карбоново крос кънтри е далеч по-удобно, но кой те слуша! Дори мисля,че за тея пари има читав Scott, твърдак.

Публикувано

Я да взимаш на детето една хубава мекица (ако заслужава) и да си се спуска като пич! ??.

На моя съм му казал “каквото колело искаш ще получиш, но без каска видя ли те и ти взимам колелото”. 

Рамките на Drag са като айфоните Made in China, Design by Drag Bulgaria ?? 

Публикувано

Миро, мерси много ?! Каската и очилата са му на главата винаги, няма проблем. Въпроса е тази мекица на Драго, става ли, или да диря нещо друго. Основния проблем е, че и бюджета не е безкраен. Още хляб има да яде за Скот или Спешълайз за 6к.

Публикувано

Pulse приключиха бизнеса си за жалост, имат последни бройки, но какви размери са останали трябва да се провери.

Публикувано

Верно ли? Това съм го пропуснал. Много жалко, отзивите бяха отлични. Аз от Драго и каска не бих си купил, ама явно не може да се бори човек с конкуренцията му.

Публикувано

На живо колелото е доста добре. Гледах за М размер, но май е по-добре L за него. На 16 е 175 и май ще расте още. Аз с моите 170 съм определено май за М, но той е по-висок. Нищо не разбирам от окомплектовката му, но наблюдавайки цените, това май ми е най-бюджетния вариант.

Публикувано

Ако държиш на българското, и аз и малкия караме с рамки на RAM, на мен лично ми допадат.

https://www.ram-bikes.com

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Да, разгледай и RAM, мисля че за тази цена ще вземеш нещо по-добро от DRAG Ronin.

Публикувано

Адаш, мерси за съветите! Ще търся подходящо за мен.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...