turganay Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Този вариянт и аз съм го пробвал и пак не става. Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Аз имам чувството, че проблемите им са свързани с телефони на м-тел. Андроида, който пробвах вчера беше на виваком, гледам хора с глобулски карти също нямат проблеми. turieca какво стана с м-телската карта, проработи ли? Цитирай
Grievous Публикувано Април 29, 2013 Автор Публикувано Април 29, 2013 Аз съм на Мтел и както писах по-горе, кода дойде за 2-3 минути. Цитирай
turieca Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Направих 5 опита с мтел за съжаление безуспешни и с този начин на въвеждане на номера. Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Alxx® Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Не са операторите, а има някакъв бъг в самото приложение. На глобул опитвах с и без нули, започва да "мисли" и когато цъкна да пиша мейл на съпорта от самото приложение - крашва и ме връща на първоначалната страница. От петия път стана, нали съм тъп и упорит. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 При мен запали със цялостно изписване на номера 00359...... Интересното е,че преди това и така опитвах-но греда... Явно Alxx е прав. Цитирай
baronbg Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Не е от операторите, както и от ОС. Днес пробвах и на андроид с различни огт мтел оператори. От обяд до сега - нищо. А моя код дойде сле поне 20-30 опита и въвеждане на номера, с и без код и нула. Накрая стана без нула от N-ти опит. Явно програмата има проблем с изпращането на кодовете. 1 Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Най-накрая ми изпратиха код, сега остава и някои в България да почне да я ползва тая програмка 1 Цитирай
R32 Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 оффф най-накрая,след 5 дена борба.При мен без нули стана. Цитирай
Kaloyan Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Системата е железна и се казва "едно към гьотере". 4-5 дни опити, всички варианти на изписване на номера и 20-тина минути след последния опит, чудото се случи - дойде дългоочаквания четирицифрен код! Така че - дерзайте! 1 Цитирай
BigP Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Темата май отиде на "кой получава код" ... Цитирай
baronbg Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Започнах неравностойната борба и на компа да я сложа. За сега, без успех. Цитирай
kawabiker Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Деско, аз под минута се регнах и те намерих в схемата теб Цитирай
baronbg Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 off: Видях те, ама не се обаждаш нещо. Цитирай
Lyudmil Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Хах в следствие на многобройните ми опити за регистрация, при мен изведнъж почнаха да идват смс след смс, някъде 10-тина пристигнаха все с кодове и все от различни телефони (+225, +82....) Цитирай
Alxx® Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Line хубаво се римува с една родна дума... Цитирай
The Shaman Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Спрете се с тея кодове вече! Цитирай
BulgarianSS Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Започнах неравностойната борба и на компа да я сложа. За сега, без успех. Сложих я без проблеми и под Windows и под OSX. Какви проблеми имаш с десктоп версията? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Единствено предимство пред Viber е това, че LINE има версия за OS X и Windows. Огромният недостатък е малкият брой регистрирани потребители. 6 Цитирай
Alxx® Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Е, има още едно: не, че Лайн е много по - читаво, но вайбър от последната версия забива постоянно, пушът не работи и доколкото чувам, има сериозни проблеми със сигурността(под андроид 100%, под iOS не съм сигурен). 1 Цитирай
baronbg Публикувано Април 30, 2013 Публикувано Април 30, 2013 Сложих я без проблеми и под Windows и под OSX. Какви проблеми имаш с десктоп версията? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Чак днес тръгна. На OSX. Цитирай
iPhoneman Публикувано Май 10, 2013 Публикувано Май 10, 2013 (редактирано) Ако се чуди някой End to the Gifting function of Purchased Stickers for the iPhone version of LINE http://en.lineblog.naver.jp/archives/27786765.html Редактирано Май 10, 2013 от iPhoneman Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Нова весия: Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
algor Публикувано Май 13, 2013 Публикувано Май 13, 2013 Не разбрах само за какво беше целият този труд и нерви, да имате приложение, което има сума алтернативи?! Та и две страници тема с глупости се изписаха. К'ъв е тоя мазохизъм? Зависи кой какво търси в едно приложение. Аз ще кажа скромното ми мазохистично мнение, пък вие си ме плювайте колкото искате. Танго, вайбър и прочие приложения не стават. Аз лично често пътувам и на ден имам поне по 2-3 разговора с кметове и други общински служители, с които не мога да ползвам телефон. Е няма такава трагедия при повечето приложения - глъхнат, не се чува, прекъсват през минута и т.н. С това приложение започвам обаждане на Дупница и говоря непрекъснато до Сандански (и не само в тази отсечка) - чува се ясно и без странични шумове, не се налага да се изчаква закъсняване на гласовете и както казах най-важното е, че приложението е стабилно и не прекъсва. Да, малко хора го имат, но за мен това е предимство и хора, с които трябва да говоря го инсталират за 6 секунди и нищо сложно няма в това. Ето моите мазохистични доводи. Приятна вечер! 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.