lambreto Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 (редактирано) За по голям екран си вземи Галакси Ноут или айПад. Джейла на мене въобще не ми липсва, не ползвам кракнати приложения, а ако искам да експериментирам си пускам една витруална машина на компютъра и цъкам. Редактирано Декември 10, 2013 от lambreto Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Да, може и да е по-голям! Да, може да го купим! Никой не те е карал да се съгласяваш, просто постоянното ти повтаряне на едно и също става досадно. Затова е иронията след почти всеки твой пост Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Да, може и да е по-голям! Да, може да го купим! Никой не те е карал да се съгласяваш, просто постоянното ти повтаряне на едно и също става досадно. Затова е иронията след почти всеки твой пост Тъкмо игрички да цъкаме на по-голямо екранче Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Джейла на мене въобще не ми липсва, не ползвам кракнати приложения, а ако искам да експериментирам си пускам една витруална машина на компютъра и цъкам. Я ми кажи с какво си заменил Cydia,че това е без което не мога Цитирай
simba4 Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Tngbu assistant! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.4, using Tapatalk Pro! Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 А аз да попитам, какво ще стане ако Ейпъл не пуснат по-голям екран или пуснат 4,2 или 4,3 инча. Тогава какво ще правим ... Ще си купуваме ли? Ще си играем ли? Ще се откажем ли от Ейпъл? Какво ли ще правим .... Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 10, 2013 Автор Публикувано Декември 10, 2013 Tngbu assistant! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.4, using Tapatalk Pro! Демек джейла за тебе е приложения на аванта? Евала. П.П. Мани го тоя подпис, че... Sent from my iTank Цитирай
algor Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Не виждам друг да е споделил за проблема с отключването с пръстовия отпечатък, но аз в последната седмица все повече ми се случва да стигам до отключване с паролата. Толкова ме кефеше това удобство и до сега не съм имал грижи - от 20 отключвания макс 2 да са били от втория път. Сега от 20 макс на 3-4 да не стигна до паролата. Да не говорим, че в последните 2-3 дни си обръщам внимание как слагам пръстите, да е максималко в центъра и т.н., ама надали... При някой друг среща ли се този проблем?!?! Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Една седмица след като взех 5s и ми се случи нещо подобно. Спря да се отключва от палеца. Изтрих го и вкарах друг пръст, или по-точно опитах да вкарам друг пръст но неуспешно. Няколко пъти опитвах, но не стана. В крайна сметка ми писна да опитвам и го спрях. Два дни по-късно бях на гости и познатите викат я го покажи как отключва с пръста, и тогава го вкарах отново. Прие го от раз и от тогава никакви грижи. Това беше преди около три седмици. Нямам логично обяснение на проблема. Цитирай
algor Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Интересно, че при мен се получава и с трите пръста, които съм припознал за отключване... Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 10, 2013 Публикувано Декември 10, 2013 Очевидно самия скенер нещо забива, и не реагира на никой пръст. Аз реално съм вкарал само един - палец. Бях се замислил ако не се оправи да ходя да го сервизирам, но той пък взе че се оправи та ми спести главоболията. Може би някъде трябва да се чете в чужди форуми за логично обяснение на този проблем. Цитирай
simba4 Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Демек джейла за тебе е приложения на аванта? Евала. П.П. Мани го тоя подпис, че... Sent from my iTank Не е е за мен писах защото питаха! Sent from my iPhone 5 Black(64gb), iOS 7.0.4, using Tapatalk Pro! Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Интересно, че при мен се получава и с трите пръста, които съм припознал за отключване... Да чукна на дърво, един месец вече, но не е отказал един път. На топло, студено, нямам грижи. Цитирай
Grievous Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Глобул имат налични бройки 5s на склад, но само за корпоративни клиенти. Ако някой отговаря на изискванията им, да ходи да си прави устата. Официално за частни потребители, няма да се предлага. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Е нали нямаше да предлагат?!Ей сега звъннах на един приятел,който е франчайз на Глобул и ме покани да си вземаНе,че ще хукна.... Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Официално за частни потребители, няма да се предлага. Те и Вива си го продават така от години. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 11, 2013 Автор Публикувано Декември 11, 2013 Това е "внос под масата", къде видя "предлагане"? Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Важното е когато решим,да можем да се възползваме!"Под" или "Над" няма никакво значениеНе по темата,но се оглеждам за Nexus 5;)Някъде нещо? Цитирай
MUFCBG Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Едва ли имат много бройки. Преди 3 седмици някъде ги питах за 5s и казаха, че щели да имат много ограничено количество и още тогава ми запазиха. Още не е доставен обаче. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Имат на склад над 400 броя. Цитирай
MUFCBG Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 'Айде и аз да се похваля с един черен 5s. Интересното е, че телефона е с английско зарядно. От глобул обаче и адаптер са изпратили И ръководството за употреба на български беше изпратено отделно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Еми Alxx и други колеги се скъсаха да пеят,че тия 5s-ки и 5c-ки,дето се предлагат в Грабула и Свивакома,са купувани "под" масата,ама вие...Все пак,щом си имат гаранция не трябва да те притеснява Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Декември 11, 2013 Публикувано Декември 11, 2013 Имам чувството, че отново имат някакво картелно споразумение. При Вива е 1640, тия в Глобул го мяткат на 1500, а най-читава цена, но с липсващи количества се оказа Мтел - 1330 за отключен. И най-важното - при тия първите двата само плащане цялата сума кеш - няма лизинги, няма изплащания... Дебили нещастни! Много им се дразня по някой път... 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.