Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

• Отговори 68
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• tepesh

7

• Adamov

6

• Anthony

5

• mupo

4

Топ автори в тази тема

Публикувано

:cry: :cry: Измислете някъв начин за Downgrade за 05.09 :cry: :cry:

Публикувано

Обещаваме.

Публикувано

root# ./BBUpdaterExtreme queryversion

Validating parameters...OK

Disabling thermal Notifications...OK

Disabling sleep...OK

!!! Exception at :0:

- kBBUReturnBadEnvironment(19)/16: Please unload CommCenter first

Re-enabling thermal Notifications...OK

Re-enabling sleep...OK

localhost:~ root#

исписва ми следното нещо нищо повече не мога да видя с кой bootloader съм?Точка 4 е мъчих 5 пъти и ми исписва-commander not found.Някакви идей каде греша????100% съм сигурен,че негреша в писането на точка 4.

Публикувано

Вече може да свалите бейзбандът и от Cydia. В сорса на BigBoss излезе 3G Baseband Downgrade. Всичко е лесно и автоматизирано. За съжаление също е САМО за 5.8 bootloader. Адамче, ако искаш добави го в шапката.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Трябва ли преди да проверя кой ми е bootloader-а първо да кача архива, който Адамов е дал. Ако е да, то ще помоля Адамов да го качи някъде другаде, че този линк не е актуален.

Публикувано
Трябва ли преди да проверя кой ми е bootloader-а първо да кача архива, който Адамов е дал. Ако е да, то ще помоля Адамов да го качи някъде другаде, че този линк не е актуален.

Линка е поправен. Съжалявам за неудобството.

Публикувано
Линка е поправен. Съжалявам за неудобството.

Благодаря. Свърших работа обаче... 6.02

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

В Cydia в сорса на BiggBoss е излязъл 3G Fuzzyband Downgrader, който първо проверява с коя версия на bootloader-a сте и ако е 5.8 ви предлага да downgrade-нете baseband-a си до 02.28.00

Публикувано

Това вече е супер. Така милите телефони, ще се спасят от жалки малоумници, които вместо да четат веднага пускат даунгрейд.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Имам въпрос - искам да попитам, ако ъпдейтна ОС от 2.2.1 модем 02.30.03 буут лоадер 6.04 до ОС 3.0 на заключен телефон дали ще може да се downgrade дтново на 2.2.1 след това :question: Благодарско! :Wink:

Публикувано

Няма да може, но и няма нужда. За 3.0 ще има отключване до броени дни.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Извинявайте за тъпият въпрос, но как да даунгрейтна като вече не ми работи лай-файя?

Ще спомена само, че пробвах през 'DFU" но постоянно ми искарва грешка 1600...

Моля ви помогнете...

EDIT:

Какво общо има софтуерния "бъг" на НИКОГА оправящата се операцьонна система "MAC" просто помолих за помощ при положение, че никъде в интернет пространството не успях да открия информация какво се прави когато се появи тази грешка "1600" освен това, че трябва да вкарам за пореден път телефона в "DFU" режим! Благодаря все пак "мод" страхотна помощ от твоя страна!

Публикувано

За даунгрейда не знам защо не се справяш, ама се удивлявам как може един инженер да е толкова неграмотен...

Професия: Инжинер Ел.монтаж

Интереси: Много & Всякъкви...

Публикувано

как да направя даунгрейд на айфон 3G от 3,1 на 3,0 за да мога да го jailbreak и след което да мога да го отключа

с i tunes ми дава грешка 1015 при ресторе на iPhone1,2_3.0_7A341_Restore

Публикувано

Тони, нали Aveliky имаше метод който прави 3G-то "спасяем" ? Колегата да се обърне към него дали е актуален метода още.

Публикувано

За хардуерния метод би трябвало да няма проблеми, но струваше към 200 лв. Да каже Сашо. Моят съвет е да се чака.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
В Cydia в сорса на BiggBoss е излязъл 3G Fuzzyband Downgrader, който първо проверява с коя версия на bootloader-a сте и ако е 5.8 ви предлага да downgrade-нете baseband-a си до 02.28.00

Това работи само ако си с FW 2.2.1 or lower.

EDIT: Този който работи с тройките се казва само Fuzzyband.

Аз съм, според програмката, с 05.09 [G2M3S2] bootloader и ICE2-04.26.08 baseband; и уж готов за UltraSn0w.

Публикувано

Не е точно така. Приложението вече се казва Fuzzyband и поддържа и 3.x стига bootloader-a да ви е 5.8

Edit: Така по съм съгласен. Макар, че ако видиш кога съм го писал това ще разбереш, че тогава още нямаше 3.0.

Публикувано

Днес бях до GSM сервиз, за да попитам може ли да се направи нещо за този 3.1 ъпдейт(baseband 05.11.07 и bootloader 5.9) и ми отогвориха, че за една седмица и 130лв. ще го оправят. Телефонът се отварял и се променяло нещо с хардуерно...

Публикувано

Има такова нещо,ама като гледам ти си с ФО :eek:

Публикувано

Става въпрос за друг телефон, не за посочения под аватара ми...

Публикувано
Днес бях до GSM сервиз, за да попитам може ли да се направи нещо за този 3.1 ъпдейт(baseband 05.11.07 и bootloader 5.9) и ми отогвориха, че за една седмица и 130лв. ще го оправят. Телефонът се отварял и се променяло нещо с хардуерно...

Значи ,това става по следния начин-отваря се телефона сваля му се чипа(модема на телефона) препрограмира се и се запоява отново и от там на там имаш baseband 04.... процедурата струва 120лв. и се прави за един ден ,като ти качват и 3.1 ,е тва е единствения начин за сега!!!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...