Alxx® Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Не. Да те помоля да пишеш малко по - грамотно? Заболяха ме очите да ти чета безкрайните изречения. 1 Цитирай
vencislavz Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 няма ли да мога да го поправя ? моля ви помогнете ми Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 5, 2014 Публикувано Февруари 5, 2014 Ако не схвана какво ти отговори колегата горе: Отключва се само фабрично, от оператора. Но струва $$$. Нали не очакваш някой тук да ти плати ънлока? Цитирай
TUISTERa Публикувано Юли 30, 2014 Публикувано Юли 30, 2014 Здравейте, някой тук да потвърди за работещо геви на иос7 за айфон 4? Още съм с 6.1 ама идва време за рестор и се чудя дали да пробвам на седмица? Ако с моето геви не стане бихте ли ми препоръчали турбо с което става? Фабричния ънлок не е вариант поради това че телефона е блеклист от англия. Цитирай
WULAS Публикувано Юли 30, 2014 Публикувано Юли 30, 2014 Няма гевей който да работи на iOS 7 при iPhone 4. Цитирай
lomski Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 а аз имам една 4-ка с ios 4.3 с гевей..... ако ъпдейтна до 7 и запазя бейсбенда от 4.3 дали ще работи чипа ???? Цитирай
mariankata Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 До 7 и да запазиш baseband-a няма как. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 6, 2014 Публикувано Август 6, 2014 Абе…има, ама няма вадене от рикавъри. Няма кандидат да му отгърмя телефона, иначе ще тествам метода. Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Август 7, 2014 Публикувано Август 7, 2014 Излила от рикавъри без проблеми! Цитирай
WULAS Публикувано Август 7, 2014 Публикувано Август 7, 2014 А ще споделите ли магията как става? Цитирай
lomski Публикувано Август 8, 2014 Публикувано Август 8, 2014 а ако магията изобщо стане чипа ще тръгне ли ...... и решение за активиране без сим при 4.3 има ли ???? Цитирай
TUISTERa Публикувано Август 10, 2014 Публикувано Август 10, 2014 (редактирано) Aктивиране има за всички iOS. Чипа предполагам, че ще тръгне, но ултрасноу - НЕ! Аз не ползвам ултрасноу?!? Използвам си гевито и набирам 112 като ми падне батерията само. Ок малко по късно Извинявам се, имаш ли информация как да се капа до 7 с геви? Редактирано Август 10, 2014 от TUISTERa Цитирай
Alxx® Публикувано Август 10, 2014 Публикувано Август 10, 2014 umbrella спира ъп-а на ББ(може и ръчно), после обаче изпадаш в рикавъри. Kurti твърди, че го вади от рикавъри, а аз не съм убеден. Цитирай
WULAS Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 Имам една налудничева идея как може би ще се извади от рекавъри, ама нямам къде да пробвам. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 Например? Аз, бих ти казал защо няма да стане. Има една функция в UNIX(OSX/iOS), казва се fschk. Засега няма известен метод за заобикалянето й под 7. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 Идеята ми беше, тая програма дето която триеше Setup.app и тя бараше вЪВ файловата система, и без един .bat файл телефона оставаше в рекавъри. Та, идеята ми беше, че може би тоя .bat файл ще подейства и в тоя случай. Ама щом казваш, че не става, съгласявам се. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 Ако искаш да пробиеш в живота, не се съгласявай с "капацитети". Поне никога без бой П.П. .bat файлът е batch file, демек списъче с команди за изпълнение и не е за телефона, а за бозата. През бозавия cmd изпълнява set_autoboot_TRUE в телефона. Проблемът е, че когато iOS без ББ не мине fschk-а, няма как да му сетнеш буутването. 1 Цитирай
WULAS Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 (редактирано) Вече ми стана ясно. Благодаря за разяснението и се извинявам за загубеното време. П.С Нямам право да споря с човек като теб, човек който разбира доста срещу младеж без опит. Трудно Редактирано Септември 1, 2014 от WULAS Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 1, 2014 Публикувано Септември 1, 2014 Напротив, право имаш и никой не може да ти го отнеме. Виж, познанията са друго нещо. Има време 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.