Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Не.

Да те помоля да пишеш малко по - грамотно? Заболяха ме очите да ти чета безкрайните изречения.

Публикувано

няма ли да мога да го поправя ? моля ви помогнете ми

Публикувано

Ако не схвана какво ти отговори колегата горе:

Отключва се само фабрично, от оператора. Но струва $$$. Нали не очакваш някой тук да ти плати ънлока?

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, някой тук да потвърди за работещо геви на иос7 за айфон 4? Още съм с 6.1 ама идва време за рестор и се чудя дали да пробвам на седмица? Ако с моето геви не стане бихте ли ми препоръчали турбо с което става? Фабричния ънлок не е вариант поради това че телефона е блеклист от англия.

Публикувано

Няма гевей който да работи на iOS 7 при iPhone 4.

Публикувано

а аз имам една 4-ка с ios 4.3 с гевей..... ако ъпдейтна до 7 и запазя бейсбенда от 4.3 дали ще работи чипа ????

Публикувано

До 7 и да запазиш baseband-a няма как.

Публикувано

Абе…има, ама няма вадене от рикавъри. Няма кандидат да му отгърмя телефона, иначе ще тествам метода.

Публикувано

Излила от рикавъри без проблеми!

Публикувано

Дай шот?

Публикувано

Ок малко по късно

Публикувано

А ще споделите ли магията как става?

Публикувано

а ако магията изобщо стане чипа ще тръгне ли ...... и решение за активиране без сим при 4.3 има ли ????

Публикувано (редактирано)
Aктивиране има за всички iOS. Чипа предполагам, че ще тръгне, но ултрасноу - НЕ!

Аз не ползвам ултрасноу?!? Използвам си гевито и набирам 112 като ми падне батерията само.

Ок малко по късно

Извинявам се, имаш ли информация как да се капа до 7 с геви?

Редактирано от TUISTERa
Публикувано

umbrella спира ъп-а на ББ(може и ръчно), после обаче изпадаш в рикавъри. Kurti твърди, че го вади от рикавъри, а аз не съм убеден.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Имам една налудничева идея как може би ще се извади от рекавъри, ама нямам къде да пробвам.

Публикувано

Например? Аз, бих ти казал защо няма да стане. Има една функция в UNIX(OSX/iOS), казва се fschk. Засега няма известен метод за заобикалянето й под 7.

Публикувано

Идеята ми беше, тая програма дето която триеше Setup.app и тя бараше вЪВ файловата система, и без един .bat файл телефона оставаше в рекавъри. Та, идеята ми беше, че може би тоя .bat файл ще подейства и в тоя случай. Ама щом казваш, че не става, съгласявам се.

Публикувано

Ако искаш да пробиеш в живота, не се съгласявай с "капацитети". Поне никога без бой ;)

П.П. .bat файлът е batch file, демек списъче с команди за изпълнение и не е за телефона, а за бозата. През бозавия cmd изпълнява set_autoboot_TRUE в телефона. Проблемът е, че когато iOS без ББ не мине fschk-а, няма как да му сетнеш буутването.

Публикувано (редактирано)

Вече ми стана ясно. Благодаря за разяснението и се извинявам за загубеното време. :smile:

П.С Нямам право да споря с човек като теб, човек който разбира доста срещу младеж без опит. Трудно :)

Редактирано от WULAS
Публикувано

Напротив, право имаш и никой не може да ти го отнеме. Виж, познанията са друго нещо. Има време ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...