Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Даже и платения не е с всички.

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 78
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

22

• simba4

7

• gogi6

5

• slepiqt

5

Публикувано

при мен всичко спря да работи - пуска се и веднага се затварят кракнатите приложения, а тонбу аппа не намира нет, дори не мога да го актуализар. идеи ?

Публикувано

И при мен така, но нямам комп за да пробвам да го сертифицирам пак.

Публикувано

Аз ъпнах една програма днес оттам и писах в една друга тема каква беля ми се случи!Може и от друго да е,но все пак имайте едно на ум!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Сертифицирането минава успешно, но аповете пак не работят

Публикувано

Странно, при мен си вървят (rock)

Публикувано

При мен го има същият проблем но след рестарт на устройството..всичко си бачка отново :)

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Това още ли го ползва някой?

Публикувано

Пак твърдя, че е по-добро от многото други.

Публикувано

Не става въпрос за сравнение. Нали има вече джейлбрейк, защо се мъчите?

Публикувано

Не се мъча. Така и така свалям през телефона. Дали ще е AppCake, някоя друга или тази...

Публикувано

Не се оправя нито с рестарт, нито с резет /home+power/ :(

Лошото е че не мога и да купя кракнаните апове - дава че вече съм ги платил. Помагайте

Публикувано (редактирано)

Не нямам джейл и не искам да слагам. Айпад еър 7.0.4. Белята стана от някой ъпдейт. В момента приложението на телефона е посл версия, синхр е с десктоп прилож, тегля нов ап - отваря се и моментално се затваря. Същата работи с преди изтеглени апове ?!? На айфона работят :(

Ако не мога да ги подкарам- поне дайте идея как да си ги купя през апстора. Сега ми излиза че съм ги платил....

Редактирано от darkheroz
Публикувано

Щом нямаш джейл и не желаеш, позаинтересувай се от Zeusmos, платено е, но обикновено работи прилично и от телефона.

А приложенията ги синхронизирайки от тюнса и ще се оправят, предварително купени от там.

Публикувано

Какъв Zeusmos като няма джейл?

Публикувано

Платеният Zeusmos работи без Jailbreak, от години. Ако не греша услугата е налична и днешен ден, нека попита.

Публикувано

И на айфона спряха да работят ! Без да съм инсталирал нищо !

Публикувано

Вчера имаше ъпдейт на програмката. Всички приложения си работят при мен. Не съм "брейкнат" и сигурно няма да бъда.

Публикувано

При мен се оправи само.

Публикувано

Здравейте ;) Тези на които им крашват приложенията да опитат да изтрият програмата от телефона и след това да повторят стъпките от пост №13. Аз имах същия проблем и като го направих всичко си дойде на мястото. При мен обаче самата програма на телефона от известно време започна да работи много бавно. Като я отворя обикновено крашва първия път, след това чакам доста да се появят топ приложенията, при search също всичко се случва мноооого бавно и бих искал да ви помоля ако знаете някакво решение за проблема да споделите. С iphone 5 съм, 7.0.4 не е jailbreak - нат.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Със джейната 5-ца, 7.0.4 и със Тонгбу съм. В апстора имам ъпдейти за приложения, които съм закупил официално, но като дам да се свалят само върти кръгчето и нищо. Да не би Тонгбу да има някаква опция, която да пречи на телефона да се свързва с апстора? На 25pp имаше нещо подобно, доколкото помня, Ако някой знае, моля, помагайте :)

Публикувано

Рестартирай телефона и се оправя,после пак трябва да оторизираш приложенията обаче. Всеки пък ,когато упнеш или инсталираш приложение от аппстора ,после трябва да оторизираш тези от китайската програма.

Публикувано

При мен е така от известно време , преди не крашваха ,но сега като инсталирам нещо от аппстора и почват да крашват.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...