The Shaman Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Даже и платения не е с всички. Цитирай
darkheroz Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 при мен всичко спря да работи - пуска се и веднага се затварят кракнатите приложения, а тонбу аппа не намира нет, дори не мога да го актуализар. идеи ? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 И при мен така, но нямам комп за да пробвам да го сертифицирам пак. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Аз ъпнах една програма днес оттам и писах в една друга тема каква беля ми се случи!Може и от друго да е,но все пак имайте едно на ум! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
darkheroz Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Сертифицирането минава успешно, но аповете пак не работят Цитирай
Баба Гана Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Странно, при мен си вървят (rock) 1 Цитирай
slepiqt Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 При мен го има същият проблем но след рестарт на устройството..всичко си бачка отново Sent from my iPad using Tapatalk HD Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Това още ли го ползва някой? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Пак твърдя, че е по-добро от многото други. 2 Цитирай
Grievous Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Не става въпрос за сравнение. Нали има вече джейлбрейк, защо се мъчите? Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 11, 2014 Публикувано Януари 11, 2014 Не се мъча. Така и така свалям през телефона. Дали ще е AppCake, някоя друга или тази... Цитирай
darkheroz Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Не се оправя нито с рестарт, нито с резет /home+power/ Лошото е че не мога и да купя кракнаните апове - дава че вече съм ги платил. Помагайте Цитирай
darkheroz Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 (редактирано) Не нямам джейл и не искам да слагам. Айпад еър 7.0.4. Белята стана от някой ъпдейт. В момента приложението на телефона е посл версия, синхр е с десктоп прилож, тегля нов ап - отваря се и моментално се затваря. Същата работи с преди изтеглени апове ?!? На айфона работят Ако не мога да ги подкарам- поне дайте идея как да си ги купя през апстора. Сега ми излиза че съм ги платил.... Редактирано Януари 12, 2014 от darkheroz Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Щом нямаш джейл и не желаеш, позаинтересувай се от Zeusmos, платено е, но обикновено работи прилично и от телефона. А приложенията ги синхронизирайки от тюнса и ще се оправят, предварително купени от там. Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Какъв Zeusmos като няма джейл? Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 12, 2014 Публикувано Януари 12, 2014 Платеният Zeusmos работи без Jailbreak, от години. Ако не греша услугата е налична и днешен ден, нека попита. Цитирай
darkheroz Публикувано Януари 13, 2014 Публикувано Януари 13, 2014 И на айфона спряха да работят ! Без да съм инсталирал нищо ! Цитирай
Баба Гана Публикувано Януари 14, 2014 Публикувано Януари 14, 2014 Вчера имаше ъпдейт на програмката. Всички приложения си работят при мен. Не съм "брейкнат" и сигурно няма да бъда. Цитирай
M17AKA Публикувано Януари 15, 2014 Публикувано Януари 15, 2014 Здравейте Тези на които им крашват приложенията да опитат да изтрият програмата от телефона и след това да повторят стъпките от пост №13. Аз имах същия проблем и като го направих всичко си дойде на мястото. При мен обаче самата програма на телефона от известно време започна да работи много бавно. Като я отворя обикновено крашва първия път, след това чакам доста да се появят топ приложенията, при search също всичко се случва мноооого бавно и бих искал да ви помоля ако знаете някакво решение за проблема да споделите. С iphone 5 съм, 7.0.4 не е jailbreak - нат. Цитирай
Yordan Minev Публикувано Януари 29, 2014 Публикувано Януари 29, 2014 Със джейната 5-ца, 7.0.4 и със Тонгбу съм. В апстора имам ъпдейти за приложения, които съм закупил официално, но като дам да се свалят само върти кръгчето и нищо. Да не би Тонгбу да има някаква опция, която да пречи на телефона да се свързва с апстора? На 25pp имаше нещо подобно, доколкото помня, Ако някой знае, моля, помагайте Цитирай
Jack_Daniels Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Рестартирай телефона и се оправя,после пак трябва да оторизираш приложенията обаче. Всеки пък ,когато упнеш или инсталираш приложение от аппстора ,после трябва да оторизираш тези от китайската програма. Цитирай
Jack_Daniels Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 При мен е така от известно време , преди не крашваха ,но сега като инсталирам нещо от аппстора и почват да крашват. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.