gnoma80 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Здравейте на всички, отдавна съм заинтересован от idevices като цяло, но от преди два месеца имам iphone 5. Вчера го джейлбрейкнах след рестор на чисто до 7.04. Внимателно подбирах нещата които инсталирам в Cydia. Понеже подчертавам пак, че това ми е за първи път и не знам точно какво правя. Всъщност в момента имам инсталирани две репа - repo.hackyouriphone.org; cydia.iphonecake.com, както и следните пакети - AppSync for iOS 7.0+ на AppAddict, afc2add, HiddenSettings7 и iFile от репото на hackyouriphone, инсталирах също AppCake и AppAddict през Safari, сега виждам че има един инсталиран пакет Erica Utilities от ModMyi. Последния пакет не съм го инсталирал ръчно, а си мисля че го видях да върви комплект към HiddenSettings7 ако не се бъркам. Така, след дълги и досадни обяснения, да кажа какво забелязах тази сутрин. Липсва таба Hotspot от менюто Settings, като само за пояснение да кажа, че не ми са е появявало скритото меню в SpringBoard-a след инстала на HiddenSettings. Исках да питам дали някой е срещал такъв проблем и дали ако изтрия пакета HiddenSettings или някой друг пакет ще се оправи. Благодаря предварително и се извинявам ако съм допуснал някакви терминологични грешки. Цитирай
uomoto Публикувано Декември 30, 2013 Автор Публикувано Декември 30, 2013 MobileSubstrate си инсталирал заедно с HiddenSettings7, което не е актуализирано все още. Цитирай
familiozo Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Здравейте при руснаците има фикс за MobileSubstrate и Substrate safe mode.При мен на 4-ка хайден сетингс работи,копирано от там Официальный фикс MobileSubstrate и Substrate Safe Mode здесь: http://parrotgeek.net/repo. Цитирай
bgm8 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 "This is horribly dangerous: MSHookFunction is not designed to be used on functions that might actively be running; this makes Substrate get injected into launchd while launchd is loading launch daemons... no one should install this; it doesn't even solve the problem remotely correctly for anything but SpringBoard/backboardd, and will end up leaving you with Substrate having been randomly applied to different background processes." Това се появи в интернет относно "Фикса" на Mobile Substrate. Твърди се, че е споделено от Saurik Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Ще ви помоля да разтягате локуми на български език. "Официальньiй фикс" от Саурик, не ви ли стана ясно?! 2 Цитирай
gnoma80 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Uomo, благодаря за бързия отговор, но чак сега сядам на компа. Сега ако фиксна MobileSubstrate би трябвало да се оправи проблема доколкото разбирам. Имах успех със фикса от parrotgeek.net, hotspot таба си дойде на мястото и се появи SpringBoard Settings. Цитирай
uomoto Публикувано Декември 30, 2013 Автор Публикувано Декември 30, 2013 Някакви аномалии да срещате, след този фикс на MobileSubstrate? Цитирай
simba4 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 За мен изчакайте още малко, не е болка за умиране! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
bgm8 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Ако беше официален щеше да си го публикува сам, а не да го дава на руснаци.... 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Абсолютно. Буутстрап-ването на субстрата само помага да не крашне спрингборд-а, нищо друго. Някои от вас ще се чудят що им пада батерията за часове или не им работят коректно половината вградени функции. Цитирай
Tzvetandacov Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Personal hotspot менюто ще ти се появи, след каго си пуснеш Cellular интернета от оператора. Цитирай
simba4 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Даже на мене боотстрап пък ми крашна тела и ме наби в сейф мод и ми прецака нотификациите, след което го махнах и дадох ресет алл сетрингс. Това са боклуци, нека изчакаме официален фикс! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
gnoma80 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 Tzvetandacov, това бях го пробвал но не се появяваше. Появи се след фикса. Цитирай
idle Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 http://imgur.com/m7LMLfO http://imgur.com/ZmXMpcT http://imgur.com/OB1umEn тия всички гадости ми се появиха и нямам представа откъде, как мога да ги разкарам? Цитирай
simba4 Публикувано Декември 30, 2013 Публикувано Декември 30, 2013 (редактирано) Имаш туийк който използва libhide или си скрил чрез същата някоя икона на спрингборда и при респринг излизат винаги. Просто чрез този, libhide не трябва да се крият икони. Предполагам имаш barrel, който върви с нея дай иконата като видима и си ок! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Редактирано Декември 30, 2013 от simba4 Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 31, 2013 Публикувано Декември 31, 2013 След ъпдейтите,фикса за субстрата се изтрива самНяма нужда предварително да се маха Цитирай
londongunner Публикувано Декември 31, 2013 Публикувано Декември 31, 2013 А bootstrap има ли връзка и трябва ли да остане ? При мен нищо не се изтри след ъпдейта. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 31, 2013 Публикувано Декември 31, 2013 При мен се изтри!Махай ръчно 1 Цитирай
Dinko Bonev Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 Последно имали субстрат официален пуснат или не 1 Цитирай
simba4 Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 Брат има Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
Bobo Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 Пичове, само аз ли не виждам къде/откъде да изтеглия Cydia Substrate? В търсене не го намирам, в changes също. От кое репо е ? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 От най - основното. Рестарт на уреда, рефреш в сидиа. 1 Цитирай
Bobo Публикувано Януари 1, 2014 Публикувано Януари 1, 2014 рестартвах рефрешвах няма... ама ми излиза проно репото на сидия, ама субстрата го няма..... ъпдейтнаха ми се промените от 01.01 но няма cydia substrate.... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.