Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Untethered Jailbreak iOS 7.0 - 7.0.6 – Evasi0n

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте на всички, отдавна съм заинтересован от idevices като цяло, но от преди два месеца имам iphone 5. Вчера го джейлбрейкнах след рестор на чисто до 7.04. Внимателно подбирах нещата които инсталирам в Cydia. Понеже подчертавам пак, че това ми е за първи път и не знам точно какво правя. Всъщност в момента имам инсталирани две репа - repo.hackyouriphone.org; cydia.iphonecake.com, както и следните пакети - AppSync for iOS 7.0+ на AppAddict, afc2add, HiddenSettings7 и iFile от репото на hackyouriphone, инсталирах също AppCake и AppAddict през Safari, сега виждам че има един инсталиран пакет Erica Utilities от ModMyi. Последния пакет не съм го инсталирал ръчно, а си мисля че го видях да върви комплект към HiddenSettings7 ако не се бъркам.

Така, след дълги и досадни обяснения, да кажа какво забелязах тази сутрин. Липсва таба Hotspot от менюто Settings, като само за пояснение да кажа, че не ми са е появявало скритото меню в SpringBoard-a след инстала на HiddenSettings.

Исках да питам дали някой е срещал такъв проблем и дали ако изтрия пакета HiddenSettings или някой друг пакет ще се оправи. Благодаря предварително и се извинявам ако съм допуснал някакви терминологични грешки.

Публикувано

MobileSubstrate си инсталирал заедно с HiddenSettings7, което не е актуализирано все още.

Публикувано

Здравейте при руснаците има фикс за MobileSubstrate и Substrate safe mode.При мен на 4-ка хайден сетингс работи,копирано от там

Публикувано

"This is horribly dangerous: MSHookFunction is not designed to be used on functions that might actively be running; this makes Substrate get injected into launchd while launchd is loading launch daemons... no one should install this; it doesn't even solve the problem remotely correctly for anything but SpringBoard/backboardd, and will end up leaving you with Substrate having been randomly applied to different background processes." Това се появи в интернет относно "Фикса" на Mobile Substrate. Твърди се, че е споделено от Saurik

Публикувано

Ще ви помоля да разтягате локуми на български език. "Официальньiй фикс" от Саурик, не ви ли стана ясно?!

Публикувано

Uomo, благодаря за бързия отговор, но чак сега сядам на компа. Сега ако фиксна MobileSubstrate би трябвало да се оправи проблема доколкото разбирам.

Имах успех със фикса от parrotgeek.net, hotspot таба си дойде на мястото и се появи SpringBoard Settings.

Публикувано

Някакви аномалии да срещате, след този фикс на MobileSubstrate?

Публикувано

За мен изчакайте още малко, не е болка за умиране!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Публикувано

Ако беше официален щеше да си го публикува сам, а не да го дава на руснаци....

Публикувано

Абсолютно. Буутстрап-ването на субстрата само помага да не крашне спрингборд-а, нищо друго. Някои от вас ще се чудят що им пада батерията за часове или не им работят коректно половината вградени функции.

Публикувано

Personal hotspot менюто ще ти се появи, след каго си пуснеш Cellular интернета от оператора. :)

Публикувано

Даже на мене боотстрап пък ми крашна тела и ме наби в сейф мод и ми прецака нотификациите, след което го махнах и дадох ресет алл сетрингс. Това са боклуци, нека изчакаме официален фикс!

Публикувано (редактирано)

Имаш туийк който използва libhide или си скрил чрез същата някоя икона на спрингборда и при респринг излизат винаги. Просто чрез този, libhide не трябва да се крият икони. Предполагам имаш barrel, който върви с нея дай иконата като видима и си ок!

Редактирано от simba4
Публикувано
Публикувано

След ъпдейтите,фикса за субстрата се изтрива сам;)Няма нужда предварително да се маха;)

Публикувано

А bootstrap има ли връзка и трябва ли да остане ? При мен нищо не се изтри след ъпдейта.

Публикувано

При мен се изтри!Махай ръчно;)

Публикувано

Последно имали субстрат официален пуснат или не

Публикувано

Пичове, само аз ли не виждам къде/откъде да изтеглия Cydia Substrate?

В търсене не го намирам, в changes също.

От кое репо е ?

Публикувано

От най - основното. :) Рестарт на уреда, рефреш в сидиа.

Публикувано

рестартвах рефрешвах няма...

ама ми излиза проно репото на сидия, ама субстрата го няма.....

ъпдейтнаха ми се промените от 01.01 но няма cydia substrate....

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...