Alxx® Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Appsync Без значение какъв и откъде. Цитирай
tozarat Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Прекрасно разбирам но ме сърбят ръцете хихи. В крайна сметка в това ровичкане се състои чара на iphone. 3 Цитирай
tozarat Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 (редактирано) Прекрасно те разбрахме и от първия път замислял ли си се че може кинтите да не достигат да си купим баш това ВАЖНО приложение и да предпочитаме и други варианти. PS: Малко ме е срам че недостигат Редактирано Януари 3, 2014 от tozarat Цитирай
simba4 Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Хах това ГПРС не бях го виждал Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 tozara8250@gmail.com )) На теб ти трябва неговия за да регнеш iFile 1 Цитирай
Максим Костадинов Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 И на мене ми е пъквало GPRS/HSDPA Не съм с джейл. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
iPhoneman Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 PS: Малко ме е срам че недостигат И на мен не ми достигат, но с удоволствие ще ти пратя акаунта ми от Cydia да го използваш, в момента не ми е необходим. След 5 минути на мейла, който си оставил тук в темата. Имам някои неща купени(iFile също) и да ги пазиш, може и да ъпдейтнеш някое, когато имаш възможност 5 Цитирай
nasodotcom Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Здравейте. Прочетох темата отпред назад и наобратно, но не можах да се ориентирам. Имам Ipad Mini Retina със IOS 7.0.4. Вече ок ли е джела на evasi0n (1.0.2 бета), ще имам ли бъгове със Safari и Weather и ще трябва ли да инсталирам допълнителни пакети и ако да - кои? Предварително ви благодаря! Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Чети пак, до пета страница. Уедър "бъг" няма нищо общо с джейла. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 Не е срамно че не достигат! Аз съм го купил, ама не знам на колко устройства може да се слага. Ако е над 6, ще ти кажа как да го активираш с моя акаунт... Цитирай
tozarat Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 (редактирано) И на мен не ми достигат, но с удоволствие ще ти пратя акаунта ми от Cydia да го използваш, в момента не ми е необходим. След 5 минути на мейла, който си оставил тук в темата. Имам някои неща купени(iFile също) и да ги пазиш, може и да ъпдейтнеш някое, когато имаш възможност Мерси за достъпа до акаунта. Със сигурност ще добавя някое приложение към него Редактирано Януари 3, 2014 от tozarat 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 3, 2014 Публикувано Януари 3, 2014 От тук нататък, в тази тема само по въпроси свързани със заглавието!! Как оправихте това, как онова, това работи ли или не, в темите на самите приложения! 3 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 4, 2014 Публикувано Януари 4, 2014 Работи. Появява се времето. Всъщност, като се изключи Today Summary, времето изчезва. Включваш и времето се появява. Поне на петицата. На четворката никакво го няма това време... И нотификациите се зануляват постоянно...фъкинг джейл 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Забравяш златното правило от време оно: подкарай всичко, преди джейлбрейк. 2 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Подкарвам аз. Аномалиите продължават... Инсталиран Music Box изчезва. Реинстал и се появява. Щура работа. Току що и BytaFont изчезна Цитирай
simba4 Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Ако ползваш icleaner и си включил да трие депендасис, ти трие bytafont! Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 5, 2014 Публикувано Януари 5, 2014 Споко,и при мен така...Bridge същоНе си сам в боя))( Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2014 Публикувано Януари 6, 2014 За онези от вас, на които все още им крашват Safari/Mail, от репото на AppCake пуснаха фикс. Прочетете и описанието, преди да инсталирате! 1 Цитирай
ivanjonkov Публикувано Януари 6, 2014 Публикувано Януари 6, 2014 Аз си оправих крашванията с това упътване http://insanelyi.com/topic/15426-fix-some-stock-apps-wont-open-after-appsync-for-ios7-installed/ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2014 Публикувано Януари 6, 2014 Това ръководство го има в първото мнение, колега. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.