Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Untethered Jailbreak iOS 7.0 - 7.0.6 – Evasi0n

Recommended Posts

Публикувано

Не се подписва !

Публикувано

Значи си джейлвам с така и си чакам

Благодаря!

Публикувано

Джейл за 7.1 ще чакам

Публикувано

Здравейте, имам iphone 4s ot USA отключен със 7.0.4. Използвах Evasion 1.0.5 за jailbreak. Сложих карта на Globul и не тръгва, изписва No Service. И също така в settings не ми дава да избера ръчно оператор. Може ли да ми помогнете да го подкарам. Благодаря предваррително

Публикувано

С друга карта опита ли? И фабрично отключен или отключВан?

Публикувано

да пробвах с друга карта, приятеля от който взех телефона го махна от неговия акаунт в icloud, и така се отключи. трябва ли фабрично да се отключи и ако да как може да се направи

Публикувано

То, к'во да очакваш от поср@н египетски сайт? Тия са като жълти вестници в нашата сфера.

Публикувано

Кое по-точно да е достоверно? :) Горното в превод гласи:

"Скоро ще притежавам изречението "Моля те, направи джейлбрейк за iOS 7.1" на всички световни езици. Благодаря на всички за това."
:D
Публикувано

На български някой писал ли му е: Баце, а'е пусни jail, да не до'ем... ? :tooth: :tooth:

Публикувано

Трябва ми малко помощ

Взех си една 5етица със 7.0.6 направих и рестор през телефона за да изтрие всички стари неща в нея и да си направя джейл, след това я почнах като нов телефон,

почнах джейла рестарира единия път, след това от телефона натиснах иконата ретсартира и втори път показа евазион на екрана на телефона инсталира нещо и след това започна да светка ябълкта и да гасне и нищо повече. Уж спазих всичко и пак се омаза. Та на въпроса мога ли да възтанова 7,0,6 или всичко си отиде безвъзвратно

Публикувано

7.1 те очаква. Съжалявам.

Публикувано

Некаква проблемация усетих на пада - изчезна ми търсачката. Т.е. не изчезна, а не работи. Иначе е 7.0.6 джейлнат с Еважъна. Преди си работеше и нищо ново не съм слагал! Ползвам я много и ме дразни, че не функционира.

Ако е срещал някой проблема или има решение ще съм благодарен за инфо.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Някой туик,който заменя слайда надолу!Activator...

Публикувано

То си слайдва, но не търси ...

Публикувано

Виж в сетингс какви са отметките на търсачката?

Публикувано

Някой туик,който заменя слайда надолу!Activator...

Искаш да кажеш, че не ти е активен Spotlight ли?

Ако да и си инсталирал IconTool, влез в Settings/IconTool и изключи Disable iOS7 Spotlight. ;)

2a7abyte.jpg

Публикувано

Alxx - беше прав! Незнайно защо, всички се бяха изключили???. Чекнах желаните и вече е ОК . Благодарско.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Бъгче, баце, бъгче. ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...