Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

WWDC 2014

Recommended Posts

Публикувано

Ако Apple искат да са модерни нека iOS8 beta да се сваля ОТА. Нали вече тюнса не бил модерен :D

• Отговори 276
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• Alxx®

21

• The Shaman

20

• kal1ch

17

• Asen_77

15

Публикувано

Ще направят възможно да минете към iPhone 5s ;)

4 години софтуерна поддръжка за телефон ми се струва доста, на фона на останалите производители.

Ми да ни подарят по един, че с тия цени чисто са се побъркали ;)

Публикувано

Ми да ни подарят по един, че с тия цени чисто са се побъркали ;)

Така или иначе, дори и да пуснат iOS 8 за 4-ката няма да върви като хората и най-вероятно новите неща няма да се поддържат.

Сигурно и приложенията искаш да ти ги подаряват. :tooth:

Публикувано

просто питах дали ще се поддържа и нищо повече, иначе да, много смешно ;)

Публикувано

@gogi6

Рестартирай си TV-то,трябва да имаш иконата!

Публикувано

При мен никога не се е показвала иконата ,незнам каква е причината .Логнат съм ,версията е 5.2 ,имам джейл ???

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

И при мен не излиза на АТВ2 ОС 5.2. Какво ли не опитвах..

Публикувано (редактирано)

Започна излъчване на живо:

http://www.apple.com...ents/june-2014/

Приятно гледане!

Редактирано от arm11
Публикувано

Новата ОС Х тотална, вече заприлича на истински МаcOS X.

Публикувано

Имаш предвид iOS? :D

Публикувано

Дизайна на iOS 8, остава същият общо взето.

Interactive notifications - вече може да се replay-ва на всяко едно съобщение, направо като се цъкне на нотификацията, без да се отваря самото приложение, както до сега.

iOS-8-2.jpg

В мултитаскинга са добавени вече и най-често използваните контакти.

iOS-8-1.jpg

Safari tab view - на iPad вече табовете, ще са като на десктоп версията. Още една стъпка към оеднаквяването на двете ОС.

Нови Mail Gestures - като swipe-нете вече, ще може да правите много повече неща имейла.

Spotlight - вече, ще може да се търсят много повече неща и не само в телефона например - новини, апликации, песни и т.н.

QuickType keyboard - куиктайп сега, ще ви показва предложения за думата, която пишете в момента в малък бар над клавиатурата.

Messages - вече, ще можете да добавяте и махате хора в групата, подобрено използване на Do Not Disturb. Ще може да се шерва локация. Добевена е и нова функция - Tap to Talk.

Animations - намалили са количеството на анимациите с цел да забързат ОС.

iCloud Drive - интегрирано е на много места в ОС и ви позволява да работите с различни апликации, като файловете са достъпни от различни платформи.

HealthKit - разкриха дългоочакваната функция, която следи вашето здраве. Интересно е да се спомене, че HealthKit позволява на third-party апликации да добавят информация в нея и всичко да бъде обобщено на едно място. Ако имате FuelBand или друг тракър, вместо да използвате дадена апликация за него, вече ще може да се ползва само HealthKit.

Family Sharing - позволява на потребителя да събере цялото си семейство като едно устройство. Автоматично, ще се шерват снимки, римайдъри, събития в календара. Може да се определят устройствата на вашите деца и да се използва Find My iPhone. Family Sharing позволява също да се споделят музика, филми, тв предавания, апликации, дори айтюнс акаунти.

Photos - вече може да имате много повече снимки в облака, отколкото имате на телефона. Подобрили са и Edit mode-a. Ще има нова функция - Smart Editing, както и нови контроли и слайдъри за едитването. Всички снимки и видеа, ще бъдат запазвани в iCloud в пълната си резолюция, като първите 5ГБ са безплатни и 20GB за $0.99 на месец.

Siri - също получава ъпдейт. Сега Сири постоянно слуша вашият глас и когато чуе - Hey Siri се събужда. Нови функии са и разпознаването на песни чрез Shazam, покупката на съдържание от айтюнс. Добавени са нови 22 езика за диктовка.

Ma​ps - също получава подобрение, най-вече за потребителите от Китай.

App Store - получава също голям ъпдейт. Подобрено търсене, нов Explore tab, продължително скролване когато търсите в голям лист от апликации. Нова функция - App Bundles - позволява закупуването на пакети апликации.

Разработчиците вече, ще имат App Preview, което ще бъде кратко видео на това как тяхната апликация, ще работи.

TestFlight - нова секция, която ще позволява на юзъри и дивелопъри да пробват бета версии на апликации безплатно.

Extensibility - апликациите направени за iOS 8, вече ще могат да си "говорят" с други инсталирани апликации и да споделят инфо.

Съвместима, ще е с:

iPhone:

iPhone 4s

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 5c

iPad:

iPad 3

iPad 4

iPad Air

iPad mini with Retina Display

iPod touch:

iPod touch 5G

iPhone 4, iPad 2 и iPad mini 1 не се поддържат.

Публикувано

Тези хора определено знаят как да представят нещо напълно познато от месеци, дори години, като някаква иновация..

Публикувано

Функцията да звъня през МAC-a ми допадна!

Публикувано

Много изпипан родителски контрол за закупуване на софтуер.

Смарт редактор на снимките:

post-226-0-72079400-1401733111_thumb.pngpost-226-0-52914500-1401733155_thumb.png

Фотокълекшънс за мак(както в телефона) и смарт редактор в реално време:

post-226-0-68030600-1401733264_thumb.png

Пълноразмерно съхранение на снимки в облака. 5ГБ безплатно, както досега и скромните 12$(може всеки месец по 0.99$) на година за…20ГБ.

4000 нови API в новото SDK. Редизайн на апстор - възможности за закупуване на пакети с приложения на намалена цена, видео прегледи на приложенията, таб "explore" за по - удобно разглеждане на новостите.

Нещото, което лично аз чаках - връзка WebDAV и интеграция на други "облаци".

Публикувано

Да не забравяме и възможността да се слага парола за повечето приложения :)

Публикувано

Опа…инсталация на различни клавиатури(от трети страни), с контрол на достъпа до мрежата.

Дивелъпърско апи за ползване на тач айди, но без даване на достъп до отпечатъка сам по себе си.

post-226-0-62282300-1401734169_thumb.png

Публикувано
Публикувано

Контрол на домашните джаджи от телефона, интеграция със Сири:

post-226-0-00000100-1401734245_thumb.png

Публикувано (редактирано)

vada6ama.jpg

Разгеле:

ury8avad.jpg

Редактирано от Alxx®
Публикувано

WWDC is over. There was no watch. Or phone. Or MBA with Retina Display. Or active weather icon.

Публикувано

Мда…обаче за пореден път, показаха как могат от малкото да изстискат много. Визирам технологията "Метал".

Публикувано

No new hardware at all...

Имаше няколко хубави неща, но ми се струва, че доста повече внимание обърнаха на iOS. В OSX най-главното е редизайна, с който честно казано се надявам бързо да свикнем като излезе ОС-а. До момента беше безсмислено да се плащат пари за повече пространство в iCloud, но това бързо ще се промени. Съжалявам, че не показаха дългоочакваната нова версия на Aperture. Явно на есен ще видим нови устройства, а аз лично се надявах поне на нещо около Епъл ТВ.

Публикувано

Лудница е iOS8, честито :)

А това Метал ще трябва да се види..

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...