Pe6o666 Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 брат, аз нямам намерение да се местя! Цитирай
emco83 Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 (редактирано) Чаках да видя колко хора ще продължават да скачат от щастие и да се радват за нищо. Факт е че почти никой от тук няма да купува от appstore. Типична балканска черта. А да не говорим, че понякога ще има случаи когато излезе някоя доста популярна игра и в този момент няма да я има в българския appstore. Успех на всички желаещи да "купуват". Редактирано Февруари 19, 2010 от emco83 Цитирай
R.Stoychev Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Всеки според възможностите си. Цитирай
Severus Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Само да вметна, че фонетичната подредба също е утвърдена като стандарт. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 В списъка на новите попълнения влизат и Ботсвана, Йордания, Кения, Македония, Мадагаскар, Мали, Нигерия, Сенегал, Тунис, Мавриций и Уганда. Цитирай
cvalio Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 .... Факт е че почти никой от тук няма да купува от appstore. Типична балканска черта. ..... Лично аз си купувам всичко, което ми хареса, а заключението за "балканска черта" го запази за себе си - недей да говориш "почти НИКОЙ от тук няма да купува от appstore" ! Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Сигурно ще прозвучи като виц, но и аз си купувам доста неща (200$ до момента) Цитирай
Kaloyan Публикувано Февруари 19, 2010 Автор Публикувано Февруари 19, 2010 (редактирано) Типично балканската черта е това, че до сега пищяхте под път и над път защо нямало AppStore, не ни броели за живи и тн., което до някъде е вярно. Но сега, когато го пуснаха стана "е за какво сега ни го пуснаха, на мене не ми трябва.....бля бля бля". Е няма угодия. "Хората - с добро, вие - с г*зо" е казал "поетът" Аз например също ще си пазарувам приложенията, които ми харесват и разбира се, тези които мога да си позволя, защото има и някои доста скъпички, а и като цяло ми харесва идеята да се регистрираме безпроблемно и без гимнастики, като търсене на реални пощенски кодове, адреси и тн... Редактирано Февруари 19, 2010 от Kaloyan Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Типично балканска черта е да се казва кой, какво е казал... Малко шавнахме от темата май?! Цитирай
LUBECA Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Стига спорихте за глупости и тн..... Важното е че я има официално България в стора. Ето това е важното според мен! Всеки да тълкува както си пожелае този факт, но това е вече факт! И лично мен ме радва! Цитирай
johnnybravo Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Сега не знам дали няма да е по-лесно да попаднем под ударите на закона, след като вече официално има AppStore в България Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 Точно така. Сега имаме избор... Това е важното. johnny, и ти си прав май Цитирай
bobiikonomov Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 От края на март месец, ще има, най-вероятно Iphone и от Мтел. Днес говорих с един приятел от Мтел и той така ми каза. Дали е вярно....не мога да потвърдя, но ще видимТе май се гласят да станат официалният представител за България, но няма нищо официално все още. Цитирай
chayanne Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 (редактирано) Ползата май е само лесната регистрация за новите собственици на iPhone и информацията на БГ за тези, които не се оправят с други езици. А в AppStore, освен платени има и много безплатни приложения. Относно платените, всичко опира до съвест без оглед на това, към кой AppStore е регистрацията. edit: Оп, грешка!. Информацията за приложенията не е на БГ, а и сега като се замисля е логично - едва ли някой ще тръгне да превежда стотици хиляди от тях. Редактирано Февруари 19, 2010 от chayanne Цитирай
kal1ch Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 (редактирано) Ха! Време беше. Сега съжалявам, че накарах 1 позната да ми прати gift certificate за UK магазина преди 1-2 седмици. Остават ми още няколко паунда, но като ги изхарча ще се присъединя към Българския AppStore. Edit: По-късно ще опитам пак.. Редактирано Февруари 19, 2010 от kal1ch Цитирай
chris4o Публикувано Февруари 19, 2010 Публикувано Февруари 19, 2010 При мен пък друго 20 - "Your payment method was declined. Please enter valid payment method information.".. Вярно, че ми е дебитна картата, ама при положение, че е регистрирана в PayPal, не смятам, че е от нея проблема, а и всичко друго ми е като хората въведено.. Хамава работа Цитирай
BaHk0-be Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 А, да попитам значи, в момента съм с Германска регистрация, и не мога да разбера как да сменя страната, езика, адреса, и всичко.А когато в самия телефон вляза в app store, не мога да си изляза от акаунта.Идеи ? Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 Едитни си акаунта от компютъра, а на телефона - ами има таб Sign Out в settings/store, как не можеш??? Цитирай
damqnkoev Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 Незнам как е при вас, ама примен неще дами регестрира нито една карта. Помогнета ако някои има сащия проблем Цитирай
Dinko Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 И при мен не иска да регистрира Виза от ОББ Цитирай
hrelas Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 Аз реших да си запазя регистрацията в немския App Store . Там само промених user name с друг , а със старият си създадох акаунт в българския App Store , като тръгнах разбира се от сваляне на безплатно приложение и след това създаване на нов акаунт . Даде ми възможност да избера без карта(none) и след това без проблем ми създаде акаунта. Цитирай
John Digweed Публикувано Февруари 20, 2010 Публикувано Февруари 20, 2010 (редактирано) В списъка на новите попълнения влизат и Ботсвана, Йордания, Кения, Македония, Мадагаскар, Мали, Нигерия, Сенегал, Тунис, Мавриций и Уганда. Как можа да забравиш.:smokingjoint: Конечно, мы намеренно не назвали Армению вместе с остальными, оставив её на сладкое, чтобы отдельно и со всей ответственностью поздравить солнечных братьев с официальным вступлением в клуб любителей приложений родом из App Store. Превод Разбира се, ние съзнателно не сме споменали името на Армения заедно с останалите, като се остави за десерт, така че аз от свое име и с цялата си отговорност поздравявам светло братята с официалното им влизане в клуба на AppStore. Източник iPhones.ru Редактирано Февруари 20, 2010 от Grievous Цитирай
MI6O Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Има ли начин да мина от българския апсторе отново на американския, тъй като в българския незнайно защо липсват много от приложенията . Цитирай
Vancuver Публикувано Февруари 21, 2010 Публикувано Февруари 21, 2010 Като си в iTunes в AppStore - долу отдясно някъде има един флаг - ако си в българския - флагът е на България. Цъкаш върху него и ти дава да сменяш държавата и съответно AppStore-а. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.