Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Аз се чудя само - как всички изпаднахте в зомбиран екстаз "Апстор България"...?

1. 95% от екстазираните няма никога да купите нищо.

Въпреки че съм един от първите с iphone в БГ и също така един от първите регнати във форума, пиша много рядко. Ама не се стърпях този път! Какво значи 95% от екстазираните няма никога да купите нищо? Това нещо като всички черни са с големи пишки ли е? Дай да си имаме уважението, аз примерно досега бях регнат с румънски акаунт и ми е писнало да ми предлага да си купя iMapsPro Bucharesht. Признавам си че поне половината от приложенията на телефона са ми хакнати, НО имам поне 30 купени приложения - мога да си позволя да дам пари за нещо, което наистина заслужава да бъде възнаградено.

iPhone не е евтин и всеки, който си е купил телефона, теоритично може да си позволи и да си купува от iStore, така че, недей да подценяваш толкова аудиторията

Айде, със здраве

Публикувано
Публикувано (редактирано)

Прав си, ама виж само темите за спиране на интернета и си направи извода. Манталитетът на хората е такъв, а и ти си в 5-те % явно. След една година, като сверим статистиката потребители с айфон/купени приложения - ще видиш дали го твърдя ей така. Знам че истината е обидна, ама ...

П.П. Извън темата - оправи си профила, да не се караме.

П.П.2 Купил си 30, а колко кракнати имаш???

Редактирано от alxx
Публикувано

Не знам какво сте за-спорили кой какво е купил и кой какво ще купува след като имаме Stor. Аз имам два акаунта от както имам айфон. Единия в USA, другия в Румъния и двата с дебитни карти. Купил съм си доста приложения и ще продължавам да си купувам тези които ми харесват. Който е купувал ще продължава да купува, който не е, няма. Сега поне няма да се извиняват, че нямаме Stor и за това не искате да си купувате а ползвате само кракнати приложения. Останалите 95% ги мързи даже да прочетат как да си качват кракнатите приложения и само мрънкат. Малко са хората които ще ме убедят, че са дали 1200лв. за айфон но нямат възможност да похарчат 50-100 евра за любимите си приложения.

Публикувано

На мен ми действа кофти откакто има БГ апстор :) Преди от време на време се спирах да не си купувам приложения, понеже ме беше страх да не ми отиде акаунта, защото е с фалшив адрес, ама сега ми е готинко и съм си пазарил десетина приложения от както е БГ магазина :) По 1 по 5 евро вървят си :D

Публикувано

Не съм съгласен с това, че едва ли не, който е дал 1200 лева за телефон може да си позволи да си купува постоянно приложения. iPhone 2G струва 300-350, а 3G вече има и за под 500 лева... Аз лично и за 1200 да си взема телефон, едва ли бих давал пари за приложения, които след ден-два или седмица ще ги изтрия или просто няма да ги ползвам, понеже ми омръзват адски бързо...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз силно се надявах на iTunes, 100% бих си купувал музика. Надявам се скоро да имаме тази възможност.

Абе пичове, дайте малко помощ.

Защо не ми дава да регистрирам карти, 2 ги имам и нито едната не ми дава да регистрирам.

Дайте мако помощ, в мен ли е някъде грешката :)

pe6o666: Ако си писал така и там, може да е от теб!

Редактирано от pe6o666
Публикувано

Прекрасна новина, че имаме и наш стор най-накрая! :D

Мога да си позволя да си купувам приложения и се кефя, че вече всичко си е официално :)

Наистина ако скоро имаме и iTunes ще е още по добре, защото за оригинална музика мило и драго давам, а най-удобно се пазарува такава от iTunes :)

Публикувано
Сещам се че някой беше писал, че точно Мтел водели преговори за българската версия на апсторе и ако това е тяхна заслуга вече наистина можем да очакваме и 3ГС от тях :)

Мтел няма да продава iPhone. Това, което се пише като слухове не е вярно. Разговарял съм с регионални представители на Мтел по тези въпроси, като няма нищо вярно в това.

Колкото до въпроса за AppStore в България, абсолютно нормално бе да се случи. Все пак не е нормално да се предлагат продуктите на apple у нас без да има потдръжка за тях, а именно software. Колкото до въпроса, "кой ще си купува?" ще отговоря, "много хора". Не винаги ще бъде 'лабаво' за тея неща дори и да има хора, които да кракват всичко.

Публикувано

Пак почваме с големите връзки и познати. М-тел на 100% преговарят да продават айфони но как ще приключат преговорите е друга тема и никой не знае.

Публикувано

Добре де какъв е смисълът да спорите след като вече имате устройството и няма да си го купите от М-Тел така или иначе :D излишно е който и да е . Важното е че има Български AppStore и това е без значение кой го държи :D

Публикувано
Мтел няма да продава iPhone. Това, което се пише като слухове не е вярно. Разговарял съм с регионални представители на Мтел по тези въпроси, като няма нищо вярно в това.

Колкото до въпроса за AppStore в България, абсолютно нормално бе да се случи. Все пак не е нормално да се предлагат продуктите на apple у нас без да има потдръжка за тях, а именно software. Колкото до въпроса, "кой ще си купува?" ще отговоря, "много хора". Не винаги ще бъде 'лабаво' за тея неща дори и да има хора, които да кракват всичко.

Те регионалните не са в час по този въпрос ;) А и по доста други въпроси също.

Публикувано

Хаха. Как само се спори за глупости. Няма форум, в който да липсва това явление. :D

Публикувано

Ами то форумите са за това, да се "спори", да се дискутира (има разлика). Който намира нещо смешно в това да чете весници :D

• 3 седмици по-късно...

Хора, имам нужда от помощ и реших да питам тук, за да не създавам цяла тема.

До преди няколко дни си купувах приложения с международна дебитна карта Visa electron на Първа инвестиционна банка без никакъв проблем. Но вчера исках да си изтегля безплатно приложение и се появи проблем.

Като кликна Get App и излиза следното съобщение:

capturegg.th.png

След това пиша паролата си и следва това:

capture1hy.th.png

Отивам на Billing info, попълвам всичко както е било кликам Done и изписва това:

capture2v.th.png

Странното, е че не ми дава и безплатно приложение да изтегля. Някой, ако знае каква може да е причината, ще съм благодарна, ако сподели.

Редактирано от Grievous
Публикувано

Две са възможните причини:

1. Нямаш наличност по картата;

2.ПИБ по някаква причина не разрешава транзакцията.

Публикувано

Благодаря за бързият отговор!

Наличност със сигурност имам, защото внесох 50 лева, а съм похарчила само 3,16 евро, но за всеки случай ще проверя на някой банкомат.

Ама защо не мога и безплатно приложение да изтегля, и те ли се броят за транзакции?

Публикувано

Защото вече им дължиш 3.16 евро, които не са могли да си ги изтеглят. И няма да ти разрешат да теглиш каквото и да е преди да си ги получат.

Публикувано

или ти е изтекла картата

Публикувано

Е, още не сме 2013 :)

Публикувано

Здравейте, искам да питам при ЦЦБ, трябва ли да се свържа с екипа за да регистрирам картата в AppStore, защото Security Number си го пиша, но показва че не е верен..

Публикувано

Явно не ти е такава картата! И аз имам на "ЦКБ" виза електрон, но и на мен ми показва същото!

Публикувано

Грешката е моя, картата е "Централна Коперативна Банка", регистрирах я в epay без никакви проблеми. При регистрация на картата в AppStore взима ли някакви пари от нея? и ако да, колко :)

Публикувано

Не, не взема никакви пари от нея освен ако не направиш покупка.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...