gogi6 Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 Непотребна джаджа вика)))Аз го взимам навсякъде с мен 1 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 Първи сред твоите приятели? Apple TV 3 го ползвам доста усилено и нямам оплаквания: 1. Air Server-а - през таблета пращам всичко на Apple TV-то.Няма накъсвания,няма нищо. 2. HBO GO - през таблета си пускам каквото ми душа иска отново на Apple TV-то. 3. Plex - след неговото инсталиране нещата заспиват. Пък нека не ми е потребен,нека да е лош продукт... П.П. Ако ти се продава друго Apple TV за 50$ ми пиши-ще си покрия доставката от теб до България. Цитирай
koksibg Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 То и за двойката се прецакал да я даде на тази цена. В UK джейналти са 200£+ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 За двойка е пределно ясно,че се е прецакал-заради това не го и коментирам дори Иначе преди да взема 3-тата версия търсих под дърво и камък 2-ка,но така и не намерих. Цитирай
iPhoneman Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 (редактирано) Първи сред твоите приятели?Apple TV 3 го ползвам доста усилено и нямам оплаквания: 1. Air Server-а - през таблета пращам всичко на Apple TV-то.Няма накъсвания,няма нищо. 2. HBO GO - през таблета си пускам каквото ми душа иска отново на Apple TV-то. 3. Plex - след неговото инсталиране нещата заспиват. Пък нека не ми е потребен,нека да е лош продукт... П.П. Ако ти се продава друго Apple TV за 50$ ми пиши-ще си покрия доставката от теб до България. Използваш да кажем само AirPlay. За игри обаче не струва и за гледане не си заслужава парите. Реших си всичко с един кабел и сега играя без лаг, гледам си всичко и си го нося в джоба. Прецених, че е най-доброто решение и със 0 проблеми дори и при игри. Горе долу 460€ ми струваха 3'те AppleTV и на практика само първото може да се използва "свободно" почти за всичко, така че за тези пари един Мас мини за TV в къщи ми се струва по-доброто решение с почти неограничени функции. За iPhone един кабел ми върши супер добра работа за връзка с телевизор, а AirPort Express за музика е повече от достатъчен дори и за друго става. AirPort Extreme за WiFi и външен диск и колкото да се опитвам не намирам място за AppleTV. Използвал съм ги, но не останах очарован от цена/качество. А за първи не знам, какво имаш в предвид, ако е за джейла при 4.2.1 поне аз тогава не открих нищо освен 2-3 файла, с помощта на които го джейлнах. Единият мисля бе за програмата на МасОСХ и ми го даде познат от един блог само за проба и другият текстовият не си спомням от къде го взех. Нямаше публичен Jailbreak за AppleTV 2 с новата актуализация, затова писах първи. Дори никой никъде не бе джейлвал последната ОС най-вече поради слабият интерес към AppleTV 2. @BulgarianSS двойки има и то доста в продажба, на добри цени, но не и в eBay, там са ги надули яко щот трябва да печелят. Проблемът е, че в България може би трудно ще откриеш. Имам AppleTV 1, но не го продавам и си го прибрах в БГ. Прекалено яка му е OS, не е за продаване и ще работи дълги години уникален продукт. Редактирано Май 8, 2014 от iPhoneman Цитирай
gogi6 Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 Не може да си ползвал apple tv 2 и да пишеш подобни неща!За гледане не ставало)))На тази цена?!!!Колко да струва..18$?!Каква алтернатива предлагаш(по темата),на подобна цена,с тези възможности? 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Май 8, 2014 Публикувано Май 8, 2014 Откакто си взех АТВ2 от щатите през craigslist за 85$, зае*ах и компютри, и popcorn hour (с 2tb диск) и се родих. Уникално просто и лесно е. За тия 3 години, откакто го имам 2-3 пъти имах проблеми с бавно зареждане на филмите, но те бяха свързани все с канала на wifi мрежата. Airplay функционалността е също един огромен плюс, макар и много по-рядко да го ползвам - понякога като гледам някой мач онлайн, направо от мака си го пускам на телевизора за броени секунди. Но за филми... - всеки божи ден! 3 Цитирай
Monro Публикувано Май 10, 2014 Публикувано Май 10, 2014 (редактирано) Apple TV е уникална джаджа. Алекс знае колко търсех докато купя 2-ката, купих я за 120 паунда по спомен от Дания. Докато си я нагодиш малко зор (благодарности на колегите във форума), ама после е...., от 2013-та до сега я използвам всеки ден. Страшно удобство ако трябва да си спестиш опъване и после прибиране на 7-8 метрови кабели през стаята, а ако е и всеки ден.... Пускам си филми от мака в която и стая да е, без да ме интересува ползва ли го някой или не. Отначало използвах XBMC, но хамалогията, че всеки път като "събудя" АТВ-то трябва да влизам в XBMC и да навигирам малко докато пусна филм ме отказа от него, и избрах Infuse. В Infuse-то помни (след "събуждане") в коя папка съм или дори ако филма е на пауза, но пък има друг минус, че ако решиш да го пуснеш веднага, почва да мисли мисли и излиза съобщението "Playback error, An error occurred loading this content", но след този надпис като го пуснеш пак филма вече тръгва, това се случва само когато "събудиш" АТВ-то и направо натискаш Play на филма. Джаджат си заслужава парите! Редактирано Май 10, 2014 от Monro 2 Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Прегледах мненията по-назад, но искам пак да питам, тъй като не съм особено наясно с материята: Мога ли да си взема една "малинка", която да е вързана с TV-то (как?) и чрез нея да стриймвам wirelessly от Mac/ПЦ? Цитирай
dedil Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Опитах да намеря по-сериозно инфо по въпроса… е, аз не успях. Но моята задача беше доста по-конкретна. Ако имаш време погледни тази тема, може да ти е полезна Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Aз нямам Air Time Capsule. Цитирай
adept Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Като гледам къде живееш, не би трябвало да имаш проблем с езика на този туториъл http://mymediaexperience.com/raspberry-pi-xbmc-with-raspbmc/ 1 Цитирай
stangen Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Аз да задам един може би глупав въпрос. Търся начин за гледане на филми на телевизора (ползвам DLNA сървър и съм сравнително доволен но има дребни трески за дялане които ме дразнят). Въпроса ми е ако си купя AppleTV3 (да, знам, че не се джейлва) ще мога ли през ябълките си да шервам екрана през АТВто на телевизора и как е като качество (идеята е да ползвам гигабитовата мрежа на Тайм Капсулата). Цитирай
hidalgo Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Като гледам къде живееш, не би трябвало да имаш проблем с езика на този туториъл http://mymediaexperi...c-with-raspbmc/ Благодарско. Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 @stangen ATV3 е най-доброто, което съм си купувал. Забравяш за всякакви кабели. AirPlay или Mirroring работят идеално (единствено при мен, няма шанс да се play-не нещо от YouTube / iPhone към ATV / - ако някой може да помогне - моля). Въобще не съм се и сещал да ми трябва jail. XBMC, Popcorn-Time, browser от мак-а, музика от iPhone-a.... Качеството на картината няма ядове, единствено си иска хубав рутер и нет, за да няма лаг (връзваш всичко към 5GHz на Time Capsule-ата и готово) 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Някои неща имат блокировка за рестриймване(може тубата да е между тях, знам ли) или порт 25 на рутера да те лъзга нещо. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Никога не съм имал проблеми с тубата?!И на Atv 2 и 3! Цитирай
eek Публикувано Октомври 24, 2014 Автор Публикувано Октомври 24, 2014 Stangen, ако се поразровиш може да намериш и 2ка за 150-170 лв. Последно време съм засичал 3-4 да ги продават. Иначе plex-a върши чудеса за 3ката. https://plex.tv/ 1 Цитирай
stangen Публикувано Октомври 24, 2014 Публикувано Октомври 24, 2014 Утре отивам да пазаря 3ка Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.