Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS vs. Android

Recommended Posts

Публикувано
а не да чета форуми безсмислени мнения.

И не толкова. Много от тези "безсмислени" мнения, са базирани на подобен на твоя, плачевен опит. ;) Например моят и на AlGor.

Публикувано

Аз съм си с този от подписа,ама съм "сервиз",за тел-а на съпругата ми...ХТЦ,не първа младост.

Публикувано

2 плюса намерих:

Силните батерии и красивите екрани.

В момента няма по-красива гледка от тази на дисплеят на iPhone 5/s, ако не си го разбрал продължавай с тестовете с Андроид сапунерки. Няма по-красив дисплей от iPhone 5/s, този телефон е последното стъпало от еволюцията на iPhone, в случай, че скоро излезат фаянсови плочки ака 5 инча айфоне.

И не говоря за големина, а за всичко, което се вижда или кратко казано - дисплей.

Публикувано

И се уверих в следното: няма по-бъгава ос.

То не бяха загрявки, рестарти, лагове, изгасвания, ужас.

Човече на теб май са ти набутали реплики с китайски андроид :)))

След един месец точно става една година откакто съм с Note 3.

Е такова нещо като лагове, изгасвания или рестарти не съм видял нито веднъж.

Загряване има, все пак телефона е с четириядрен процесор на 2.3GHz и си е изчислен да работи така.

Целта не ми е да те убедя, че моят телефон е по-добър от твоя.

Целта ми е да знаят тези които не са ползвали андроид телефон, че това което съм цитирал в твоя пост няма нищо общо с действителността.

Защо мислиш си продадох айфона... защото ми писна от проблеми с него, проблеми които с настоящия ми телефон не съм срещнал нито веднъж.

Но забележи, не ти обяснявам, че андроид е по-велика ОС от иОС, избора всеки си прави сам, но това което пишеш е меко казано несериозно.

Публикувано

Ох сега пък Ноте3 не лагва, всички андро тролове сте еднакви. Тоз сигурно му е пляснал някой СМ ром, че да може да погледне часовника без да лагне това поне веднъж на ден.

Сега на бутайте колегата със Ноте 3, че да спамите после.

Публикувано

Един път да съм съгласен с iPhoneman!

Публикувано

И аз. Това, че MMJ не е имал проблем, само значи, че е късметлия. MMJ, огледай се наоколо - в света не е само твоят ноут. Това, че ти не пискаш не значи, че всички са така. Да не споменавам материалите и "дизайна" на ноут, които изглеждат меко казано евтинджос.

Публикувано

И после андроид феновете плюели...Не, ноут 3 не грее, поне не толкова, колкото iPhone5, може би точно заради изглеждащите "евтинджос" материали и не лагва, доколкото автоматичните рапорти към apple са доста като гледам айфончето. Може би някой ще ме попита защо си взех айфон тогава - андроида ми стана скучен и реших да видя как е :-)

Публикувано

Автоматичните рипорти са хубаво нещо. При Apple се вземат под внимание и се оправят проблемите своевременно. Да не забравяме, че няма друг производител, който може да се похвали с факта, че над 90% от устройствата са ъпдейтнати до последната версия.

Google се опитват да замажат положението като 3 поредни години пускат Android 4.x, барем да има за стъкмистиките. :D

Никога не съм искал да си купя телефон с Android, но имам таблет, който ползвам за тестване и бърникане. Интерфейса не ми харесва. Всичко е дървено. Знам, че разликата в реакция на тъча е от порядъка на 50-100 милисекунди (в полза на iPhone) но се усещат, и оставя лошо впечатление. Това също го броя за лаг. А да не говорим какво лагване става ако инсталираш на Андроид 100-200 програми и игри - гарантирам ви, че няма да усетите разлика при iPhone, ако ще и да сложите 1000 - всичко си е мазно както като при ново устройство.

Докато Apple ми предлагат изчистен, превъзходно изглеждащ хардуер съчетан с мазен софтуер, сигурност, интеграция, безплатни услуги и софтуерна поддръжка продължаваща с години, не бих се замислил да взема нещо друго. Получаваш това, за което платиш.

Всички си хвалите телевизорите колко ядрени процесори имат, и колко гиги рам, но софтуера ви не може да използва и 50% от потенциала на хардуера. Какъв е смисъла тогава? Да хабим батерия или да се хвалим пред другите? Единственото, което мога да призная като реално предимство в момента при андроидите е екраните, но следващия iPhone ще ги 'догони'.

И последно да споделя мнението си за следващия Android L. Изглежда много добре на външен вид. Ако успеят да го реализират Google вече ще призная, че става за конкурент на iOS.

Но дотогава, за мен Android си остава "почти добър".

П.П. не ангажирам никого с това мнение. Няма нужда да се опитвате да ме оборвате или да ми говорите колко е свободен андроида. Твърде добре знам, и съм направил правилния избор за нуждите си. :)

Публикувано

О, не, няма да не оборвам, не ме разбирай погрешно, не хваля андроид, аз също харесвам интерфейса, едни и същи приложения, които изглеждат и работят по-добре, дизайнът, който за мен като жена е страхотен и поддръжката, която също не е за пренебрегване. Това, което ми липсва при айфончето е добра батерия ( тази е просто несъизмерима спрямо тази на ноута) и може би по-голям дисплей, въпреки че свикнах с този и не ми е проблем. Колкото до персонализацията - уморих се да експериментирам и липсата й или ро-скоро трудността с която се постига, хич не са минус за мен лично. С две думи - харесвам си айфончето :-)

Публикувано

Важното е да се тролне ;)

Публикувано (редактирано)

@ВикторМихов не се ядосвай човек, нищо не си развалил... даже добре си направил, изрази своето мнение и това е важното.

Както виждаш аз имам свое мнение и то е различно от твоето, нормално.

Ще се видим след 2 седмици, ще поговорим с колегата Algor да видим и неговото мнение ама подробно и задълбочено, дано дойде.

Няма нужда да спираш да пишеш, съмнявам се да се наложи цензура и част от мненията на хората да бъдат изтрити.

Не виждам някой да обижда някого, просто всеки си изразява личното мнение.

Няма как всички да сме на едно мнение.

Добре, че беше Note серията на Самсунг и покрай нея и други андроид производители, та да видите и вие по-голям екран иначе още щяхте да си седите на 3.5" и да обяснявате колко ви е добре. ;)

Редактирано от MMJ
Публикувано

iPhoneman ако продължава във всяка тема да е гърне мерудия, ще го отнесе. Прекалено дълго сме (или поне аз) толерантни към него. Казвам го ей така - за спорта. Но не го мисля ей така!

Публикувано

И по темата малко: въпросът на вечерта е На кой апарат ви прилича този Huawei Ascend G7, представен днес сутринта?

ascend-p7-710x426.jpg

а) Не мога да преценя, защото мразя Apple;

б) Леко е загатната формата на iPhone;

в) На всичко друго, но не и на iPhone;

г) А бе я разкарайте тоя iPhone от снимката и не се бъзикайте с феновете на Андроид.

На 05.10 г-н Бареков ще изтегли печелившия в томболата и от трите най-дългото ще бъде голямата награда.

Публикувано

Отговор А!

Публикувано

Нито има толкова голям iPhone 5.5", нито има iPhone c power бутон странично, всички смартфони са продълговати това е, никаква прилика.

Или викаш има малко бяло и малко сиво отзат, 100% копие на iPhone e.

Публикувано

Ами именно от тях тръгна бял, черен, златен и т.н. Та и това е прилика ;)

Публикувано

Колкото и да се бъзикаме, Ху*мивей кърти със съотношение цена/качество и слага останалите хемороиди в малкия си джоб. Ако бях фен, нямаше да погледна никога към цамцунг.

Публикувано

Слага ги да, с лаг и накъсване. Все още не могат да пипат добре тези и цена/качество 0

И моля ПРО Андроид феновете да не ми обясняват, че не е вярно щот май са объркали форума.

Публикувано

И Леново са доста добре поставени като цена и качество, а и на батерия го докарват доста добре.

Публикувано

iPhoneman, вече ставаш адски досаден! Даже не четеш какво пишат хората. Видиш ли в поста "андроид", почваш да тролиш.

Публикувано

Хайде да кажа и аз...

След ерата blackberry смених два 3GS и после взех няколко поредни андроида, че и една лумиа пробвах.

Андроидите - главно нексуси (нексус 4 накрая) и сони.

Ами не ги изтрайвам - след някой друг месец ползване започват проблемите. Някъде беше обяснено защо - нещо от сорта, че с времето рама намалявал необяснимо. Или нещо такова.

Няма да досаждам с конкретни мизерии защото са много.

Взех си айфон и съм отново доволен и спокоен.

И си викам, ще взема таблет с андроид. Е за един месец изредих галакси таб и леново. И двата са продадени. Не стават. Ценно ми е времето, за да го хабя с недоразумения :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Нито има толкова голям iPhone 5.5", нито има iPhone c power бутон странично, всички смартфони са продълговати това е, никаква прилика.

Вече има! :lol:

Да, Андроидите имат лаг, но имат други по-важни положителни страни, заради които много хора ги предпочитат. :p Нямам в предвид само цената.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...