The Shaman Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Сподели де да ги разберем и ние, обърканите душици?! 1 Цитирай
ruil4o Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Ок, без да изпадам в подробности, защото има много такива теми из нета и всеки може да си ги потърси и прочете. "Безплатните" платени приложения без да се налага root/jailbreak Много по-лесно качване на файлове/музика в телефона. Това с iTunes e... Андроид има много допълнителни клавиатури, които са по-удобни за ползване!!! Сваляш торенти от/на телефона/таблета директно! До преди два дни , големината на екрана и др... Е, Андроид няма престиж, защото не си дал една торба пари, и му трепериш да би да го изтървеш и строшиш. Купуваш някакви препазни калъфи, и iPhone-a не можеш да го познаеш - нищо не се вижда от него. Има едни предпазни калъфи, които отзад. на гърба имаха една голяма дупка, точно където е логото на Apple, че да те виждат, с какъв телефон си И за да не си помисли някой, че съм Apple heater. От 3-4 години ползвам iPad и iPhone, но ползвам и телефони, таблети с Андроид. Цитирай
Anton Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 ruil4o, първо мислех да ти подмина мнението, но не се сдържах. За "безплатните" приложения ОК. В България сме бедни, нормално е да искаме излекувани скъпи приложения, но да ми кажеш, че е по-лесно да ровиш по папки и да копи/пействаш песни от компа на андроид е по-лесно отколкото да си заредиш цялата библиотека в iTunes и само да драгваш песни в плейлиста, е смешно. Допълнителни клавиатури, които изпращат всеки клик на производителя им. Вече и в iOS8 ще има допълнителни клавитури, но направени както трябва, за да не нарушават сигурността на потребителя. За торентите к'во да ти кажа. Аз предпочитам да си ги стриймвам от компа или друго устройство със стотици гигабайти пространство на телевизора отколкото да ги тегля на телефона си и да ги гледам в трамвая. Но това си е лично предпочитание все пак. За големината на екрана няма да споря. Имам си лично мнение и точно затова не го смятам като предимство, а отново като лично предпочитание. От 5-те "предимства" не остана нито едно според мен. 2 Цитирай
ruil4o Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Аз не очаквам в този форум някой да се съгласи с моите предимства. Все пак, както казах сме дали една торба пари и трябва да си оправдаем съвестта Цитирай
baronbg Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 (редактирано) На мен ми е подарък, сега да го хвърлям ли? П.П. И по предния ти пост. Някой не ползваме калъфи, че пък и с дупка. Защо тогава някой андриод-юзери ползват такива? Мога и да ти покажа. Редактирано Септември 11, 2014 от baronbg 3 Цитирай
casa Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Рядко пиша,но и аз не се сдържах.Точно тези изброени "предимства" са пълна смешка.Да не говорим,че когато преди 4г на 3Gs съм свалял торенти андроида е отварял страница по 5 минути. 2 Цитирай
ruil4o Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Свалял си, но с jailbreak,нали! Я кажи на един второ/третокласник, да направи jailbreak. Голям зар ще види! Цитирай
Anton Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Свършиха ми харесванията иначе щях да ти дам едно gorgior. Цитирай
casa Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Е ако таргет групата на андроид е втори/трети клас печелиш спора. 1 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Не е ли по добре тази тема да се затвори за да не се четат, глупостите на някои от 1001 нощ? Цитирай
iHustle Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Андроидите греят като печка и лагват при всеки скрол, въобще я няма гладката работа. Ама как така? Нали имат хиляди ядра и нам си колко ГБ РАМ?!??! Ама то и това не помага. Проблема е в софтуера, не хардуера...дано го схванат. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Ще вземат да подкарат и софтуера от самсунг и тогава какво ще ги обвинявате не ми е ясно. Да видим тогава какви кусури ще им измислите. Цитирай
Severus Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Добре де. Само да попитам. Защо като напиша в google - "galaxy s5 lag" ми се появяват едва два милиона и четиристотин хиляди резултата 8 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Не е мерило.. За 5s показва това: Цитирай
Severus Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Това е скалъпен резултата от гугъл Имат конфликт на интереси 6 Цитирай
londongunner Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Ама как така? Нали имат хиляди ядра и нам си колко ГБ РАМ?!??! Ама то и това не помага. Проблема е в софтуера, не хардуера...дано го схванат. Понеже използвам освен iPhone и един HTC one M7, който скоро ще разкарам защото започва да работи по - зле и от 3Gs на тъщата, след всеки следващ ъпдейт. Уж 2гб рам и процесор с 4 ядра, а трагедията е пълна... iPhone на 5 години работи по мазно и без лаг от тоя "флагман" Не знам как го списват тоя андроид но става по зле, отделно ъпдейт месеци след официалното обявяване.... Единственото предимство е големия екран! Нямам търпение за 6+ :-) Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Е, Андроид няма престиж, защото не си дал една торба пари, и му трепериш да би да го изтървеш и строшиш. Купуваш някакви препазни калъфи, и iPhone-a не можеш да го познаеш - нищо не се вижда от него Ти, сериозно ли? Кой е "евтиния" топ хемороид, че не се сещам? Хора, кога ще вденете, че Епъл не е скъпа фирма?! Просто в портфолиото й липсват бюджетни изпълнения. Всеки един производител, топ серията му е равна или по - висока от цените на Епъл, независимо дали иде реч за телефони или компютри. 6 Цитирай
algor Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Добре де. Само да попитам. Защо като напиша в google - "galaxy s5 lag" ми се появяват едва два милиона и четиристотин хиляди резултата Стига си дразнил масата, че и ти се връзват, бре… Да ви кажа от опит и двата флагмана са перфектни. Тоя TouchWiz на Самсунг е точно толкова дразнещ, колкото и неспирните проблеми в 5S, които се оправят само със смяна на апарата. Колкото и враговете на двете марки да се пънете да доказвате кой апарат е по-добрия няма как да има успех който и да е, защото и двата модела са чудесни и имат своите плюсове и минуси. Това е и идеята на конкуренцията . ние, потребителите да имаме избор и да ползваме това, което ни устройва и ни допада най-много. пп. Повечето тук знаете, че съм сменил в Лондон над 12-13 апарата 5S мои и на приятели, но нито веднъж не съм казал, че модела не става или е лош. Същото се отнася и за Самсунг - и да имат лагове ще си остане апарата с по-добрата свързаност (за България говоря), по-добрата камера и по-добрата батерия (последното е относително понятие, разбира се, но моето ползване е едно и също и при двете марки). 2 Цитирай
kal1ch Публикувано Септември 11, 2014 Публикувано Септември 11, 2014 Е добре де, ама Samsung-а и да го смениш, пак ще има лаг. Подклаждам огъня малко аз. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Отпадна,сега ще си взимаме поднос с отхапана ябълка Цитирай
Grievous Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Аз също се смея, затова не поръчах 6 Plus. Цитирай
newabv Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Много е туй 5.5, според мен. 4.7 е добре - хем за телефон става, хем и от книжките малко повече текст ще се вижда. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
BulgarianSS Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Неоле,аз пак ще ти се смея - стига да дойдеш на 16-ти Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 12, 2014 Публикувано Септември 12, 2014 Не ти е смешна големината а марката и операционната система, Неоле 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.