kal1ch Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Tim Cook напусна ли Apple или ще чака след 9 Септември? Този човек не е за там, освен високи цени и малоумни продукти нищо друго не допринесе от първият ден. Направо не знам да плача ли, да се смея ли. Вече почна и за Apple да говориш само глупости. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Нищо общо не беше точно, но доста по-добре направен. По повод коментарите за пластмаса. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Направо не знам да плача ли, да се смея ли. Вече почна и за Apple да говориш само глупости. Остава да почне да учи johnnybravo да готви и нещата вече ще са съвсем на място 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Закръглени са ръбчетата, както казваш, за да бъде по-удобен и също е изнесен бутона отстрани пак за по-удобно боравене с телефона, което само по себе си значи, че не е никак удобен, като замисъл. Виж, примерно ако бяха вкарали тези "невидимите" бутони от страни и отзад за по-лесно боравене с телефона, е тогава щяхме да говорим за нещо ново, нова концепция или както му казват. Грозно? Закръглените ръбове, най-вече. "Избягват" от линията на iPhone 4/5, която линия направи Apple БогатИ. Според мен само един идиот може да си позволи толкова рязка промяна и резултатът е грозен, изпъкнала камера, виждат се някакви линии отзад и отдолу, които ако са пластмаси ще е нещо много неприятно за окото и не само. Камерата ако е с оптичен зум пак няма да се съглася, че трябва да излиза извън рамките на телефона. Единственото нещо, което може да спаси тази хардуерна неуравновесеност е икономичен и сериозен дисплей, което ще го разберем на представянето. Поне се надявам на нови и добри услуги с iOS8 щот изкупиха много фирми и до сега нищо на хоризонта. Цената вероятно няма да е същата, както до сега, но ако вдигнат и тази цена с 200€ и да направят хората на маймуни, че виждаш ли новата им линия iPhone е много яка ще поживеем и ще разберем. От високо най-лесно се пада и Apple не са вечни. До 9ти Септември всичко са празни приказки, нека изчакаме няколко дни все пак трябва да има и други нови продукти и най-интересното ще е бъдещето на 3.5 и 4.0 инча iPhone и iPod. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Братле , дай си адреса да ти изпратя подарък една нокия с фенерче, че като ти чета постовете, след няколко дни ще си забиеш айфона в земята и няма да имаш какво да ползваш ,след като всичко останало лагва ,грее и сече ?! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 iPhoneman, трагичен си. Моля те, кажи ми и веднага ти сменям ника. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KurtiMakarov Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Спам: Не знам за вас,но аз вече не му чета мненията.Прескачам ги.Няма тема в ,която човека да не написал по един роман! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Хах критики не приема никой? Всички трябва да сме единодушно доволни, че излиза нов iPhone и ще може спокойно да похарчим парички. Ако някой мисли различно и е на друго мнение нека да го линчуваме или пък що не да не го пратим в Белене на прасетата, докато започне да мисли, като останалите!! Страшен е новият iPhone пичове, релакс . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Не бе човек... Можеш да си мислиш и казваш каквото си искаш, но не ми се дръж като пророк и духовен водач! Ставаш меко казано банален и смешен с изказванията си! Колко човека трябва да ти го кажат 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Камерата ако е с оптичен зум пак няма да се съглася, че трябва да излиза извън рамките на телефона. Един малко глупав въпрос, ти телефон или фотоапарат си купуваш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 За 1500-1600 кинта не е точно телефон 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Нека започна с това, дали дивайса, както е в нашия случай се харесва на някого е абсолютно индивидуално, както знаем "красотата" е субективно възприятие. Лично аз не възприемам сериозно, когато някой се опитва да се наложи с мнението си, че "нещото" не е красиво… Има, обаче нещо по-различно - дизайна и най-вече до колко е ергономичен, функционален, как стои в ръката и т.н. Защото в този случай отново имаме субективизъм, но освен усещане може да се каже, че съществуват и обективни факти. Но… за да стигнем до там трябва все пак освен чисто визуалното възприятие (в нашия случай дори и това нямаме 100%) да има и физически осезаемо такова или иначе казано - "око да види, ръка да пипне!". Да, аз също си позволих да изкажа мнение, че бих предпочел бутона on/ off да е отгоре, но това е поради причина, че ползвам дивайса най-често със сако и ми е във вътрешен джоб и така мога лесно да изключа звука или директно да откажа обаждане без да го изваждам. А, ако бутона е отстрани… сещате се. Големината… аз също харесвам размера на 4S и го смятам за оптимален, но не бих могъл да съм сигурен, че по-голям не ми би бил удобен. Що касае софт/ хард уеър, колко ще държи батерията и др. подобни дори няма смисъл изобщо да коментираме без да сме пробвали чудото! В интерес на истината iPhoneman малко по-горе каза нещо, което е логично - че ако камерата е изпъкнала при поставяне на дивайса на равна повърхност същия ще е нестабилен. Да, логично е, но… не можем да знаем дали няма още някъде изпъкналост на гърба или дори центъра на тежестта му да е изнесена по начин такъв, че да не позволява люлеенето му. Та… с целия този ферман исках да кажа, че мнения без покритие са безполезни, а в някои от случайте смешни. Нека потърпим до сакралната дата и поне видим, какво са ни приготвили, а когато сме ползвали "джаджата" известно време да си кажем мъката или се похвалим с кефа. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
martin21 Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Никога не бих си взел Самсунг с ябълка отзад Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MMJ Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 (редактирано) Първо голям ви беше а сега нямате търпение да си го вземете... въртите се като фурнаджийски лопати, ама накрая ще викате: яяя колко готино било да си с поднос (5.5"). Ще има да ми сервирате бири другия вторник )) Редактирано Септември 7, 2014 от MMJ 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iPhoneman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Още 48 часа Тоз пакистанец от видеото верно ли ползва iOS8? Някой ако е използвал бетите може ли да потвърди дали има някаква прилика ?? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 7, 2014 Сподели Публикувано Септември 7, 2014 Има приложения от 8. Вижда се на видеото. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Искам часовник-телефона не ме грее какъв размер е-ако не ми хареса ще си стоя с 5-цата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kaizera Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Добре, че има кейсове, за да не му гледам грозния гръб. Откакто Стив Джобс си отиде, лека му пръст, Джонито не е изкарал нищо свястно... Нещата стават все по зле. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
flash40oo Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Ей българите сме егати племето! Супер много се зарадвах на тази тема,и какво да видя, вместо да вземем да се съберем да пием бири и да се изкефим на събитието, започва да се превръща в някакъв безсмислен спор. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
negozanimavai Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 (редактирано) Слушайте бре... пичове играли си с часовници и такива които не са си играли. 5 пари не давам с какво си играете, оставете темата на мира! Евънта който предстои е на епъл и нямам намерение да ви чета ежедневието! П.С. Предлагам на екипа да изчисти излишните мнения и да заключи темата до 20ч утре. На мен лично ми писна 2 дни да чета за андроид при положение, че чакаме евънт на епъл. Редактирано Септември 8, 2014 от negozanimavai 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Часовника ще се свързва с телефона. Когато марката е еднаква, чудесата са гарантирани. Няма нищо по-хубаво от това, с един мах да видиш какво се случва в джоба ти. 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Ей българите сме егати племето! Супер много се зарадвах на тази тема,и какво да видя, вместо да вземем да се съберем да пием бири и да се изкефим на събитието, започва да се превръща в някакъв безсмислен спор. http://bgiphone.com/topic/28908-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-iphone-6/#entry231118 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 8, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Демокрация е. С*рете, щом ви е зор, утре на обяд всички офтопици изчезват, а на най-старалите се - бонус. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kaizera Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Олеле, сега чак гледах клипа и видях изпъкналата камера... ако това наистина е новия iPhone, силно се надявам да е последния в който Джони Айв е замесен. Тази изпъкнала камера сигурно ще служи за закачане.То бива, бива ама чак пък толкова...а и все си мисля, че тези линии няма нормален човек, който да ги сложи умишлено. ОФФ За какво ви е този часовник на ръката? А за какво ти служи обикновенния часовник. Часовника е бил и ще си остане аксесоар, просто в случая са добавени малко функции. Всеки има телефон в джоба, но все пак хората продължават да носят часовници. Не мисля че има нужда часовника да управлява спътник (примерно), да за го ползваш. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Септември 8, 2014 Сподели Публикувано Септември 8, 2014 Според мен това от видеото ще е 6С или каквото име му дадат, но ще е по-евтиния модел. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.