rooibos Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 (редактирано) Тоест абсолютно става излишна покупката на таблет, защото човек има 2 в 1.Махайки таблета (или некупувайки го), човек сваля 400-700 грама като тежест и спестява 150-700 евро. Algor, това може обаче да се интерпретира и по друг начин. Прекалено голям за телефон и прекалено малък за таблет. Моето мнение, с което може никой да не се съгласи е телефон с по-малък размер и таблет е по-добре. Хора всякакви и вкусови различни. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Септември 28, 2014 от rooibos Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Добревски, само си чешеш пръстите или?! Не прочете ли какво написах Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Хора, не нпадайте тоя или оня. Аз продължавам да твърдя, че 4 инча ми е най-удобен за използване с една ръка. След като вече няма такъв, ще си купя 4,7 инча и след няколко дни, вероятно ще си променя мнението, но докато не съм ползвал такъв, ще е просто предположение, а не твърдение. Разбира се, много зависи, кой за какво и как го ползва. Имам приятели, които 4 инча и сега им е голям и неудобен, на едните по време на работа, на други по време на лов, риболов или свободното време в планината. В такива моменти си ползват екстра сим и нокия с фенерче. Това в никой случай не означава, че ще спрат да ползват смартфон през останалото време. И понеже вече са убедени в предимството на марката, която коментираме, ще се наложи, и те като мен, да ползват 4,7 че дори някой 5,5 инча. Това разбира се не означава, че ако биха имали възможност за избор, биха го направили. В този случай, с липсата на възможност за избор на по-малко устройство, Apple ще промени мнението на милиони потребители по цял свят, следвайки модата. А във модата има една закономерност, "Всяко ново, е добре забравено старо", повечето си спомняме времето на Сигма Голд и появата на нокиа 8200, вероятно след модата на фаблетите, ще се върнем отново в света на малките устройства, за които няма да е приоритет мястото в което и как ще ги носим, а ще си ги "имплантираме" вероятно някъде. Като заключение щекажа, че устройствоото, което сме избрали да ползваме, трябва да ни носи повече удоволствие като го плзваме, от колкото неудобства. А че няма как всички да са доволни е ясно, на едни екрана, други цвета, трети размера памет, четвърти цената, пети блутута, шести, седми и т. н. п.п. Гледам филм и пиша, дано сте ме разбрали 11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
drjivago Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Тия хора си нямат работа явно 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Днес и аз разцъках 6-цата в Технополис. За мен лично този размер на телефона е перфектен. Педята ми е 25 сантиметра и му пасва като ръкавица. Смятах, че 4.2-4.3 инча е идеално, но Apple успяха да сложат малко по-голям екран без да увеличават самия телефон значително. Напълно споделям казаното от algor, че чувството е невероятно като го държиш в ръка. Много по-добре от 5 и 5S. Все още се колебая за 6+ и то само поради две причини: 1. Много добрата батерия и 2. Това, което algor каза, че донякъде може да замести таблета, което за мен е важно. Няма съмнение обаче, че Apple отново направиха най-добрия смартфон на пазара. Сядането с 6+ в джоба обаче ще е мисия невъзможна. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Хубаво пасва добре в ръката.. А как се справяте със самото ползване на това чудовище с една ръка? Reachability не помага толкова според мен. Доста изпуснати 6+и ще има си мисля.. Петдесет хиляди пъти някои се смяха на глас тук как сме рязали шаблони да видим размера. Еми ще режем като искаме да си съпоставим нещата и да преценим дали ни върши работа или не. Особено като има преордъри и не ни се чака да се появят по магазините, за да отидем лично да ги видим и пипнем, преди да поръчаме и да ги чакаме още 2-3 седмици. 6+ на мен не ми върши работа. Тегля една майна на Епъл само заради батерията и ползвам 6. Да вземат в 6s да сложат двойно по-издържаща батерия и няма да има нужда от друго, наистина! Чакам тая "екстра" от 3-4 поколения! 4-ката беше последният модел с наистина добра батерия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mariankata Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Reachability е доста удобно между другото. Стига човек да свикне с мисълта че я има тая екстра. Поиграх си специално с него ('щото се сетих, че го има) и всичко стигах с една ръка. Само на шестица съм го тествал. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Това според мен една от най-удобните функции на двата модела. Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Септември 28, 2014 Сподели Публикувано Септември 28, 2014 Аз винаги съм смятал, че 4,7 инча е идеалният размер за екран. Естествено според моите нужди. За други е 5.5 Подържах шестицата и ми е супер. За първи път ще направя компромис с показателите на батерията, ама и външна да нося пак ще ми е по-удобно. Утре нагъвам акаунт мениджъра да видим откъде ще ми намери Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 Всяко мнение не по темата и такова от рода на "фурнаджийска лопата", демек провокиращо още мнения не по темата, ще бъдат трити без обяснения и авторът им ще получи автоматично 10 дни почивка. Като си го отнесат 3-4 човека, те горе долу толкова правят кавгите и всичко ще си дойде на мястото. После да не се чудите, защо не може да пишете! 12 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 Много държа след тридневно ръчкане на 6-цата да споделя нещо, което ми се откроява над всичко останало. Не знам как са го правили този апарат, но обхвата и интернета са уникални. (ако е важно - на Мтел съм, но с всички пробвани апарати последните месеци все съм си на тях) Има 4-5-6 места, които посещавам почти ежедневно и на 90 процента от апаратите, с които съм бил са ако не без обхват и интернет, то с обхват на границата (1 чертичка), а интернет забравете. Говоря за паркинга ниво -2 на Сити център - София, Пикадили на същото ниво, Коста кафе в Мол София и пак там автомивката на ниво -3 и т.н. Преди два часа нарочно в Пикадили най в дъното, където е щанда за месото отидохме 4 човека за проба и... Познайте - няма да пиша марките на апаратите, но на 6-цата не само работеше браузването и WhatsApp, а нарочно пратих и мейл с прикачен файл. Направо съм възхитен и това не е тъпа фенщина, а реална преценка, защото както знаете поне апарати съм пробвал бол. пп. За да съм обективен и 4-ката ми беше аут на указаните места, а не само андроидските т.нар. флагмани. ппп. И за да сме обективни в огъването на всякакви флагмани, а не само на 6 и 6+, ето един скромен резултат. 19 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lambreto Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 А в същото време пробва ли и с друг телефон. Да не са сложили някоя клетка наблизо? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
creepbg Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 (редактирано) Потвърждавам за GSM обхвата при iPhone 6. Отдавна не съм имал телефон (iPhone 4, 5 и 5S, Nexus 4 и 5, Moto G), който да няма проблеми с това как го дъжа и колко дълго го държа по определен начин. Може да е грозен отзад, но ефект има! При мен обаче wifi не достига максималните скорости в сравнение със стария ми iPhone 5S (който сега е у жена ми). Тествам ги един до друг, закачени на домашния рутер със Speedtest към един и същ сървър... Редактирано Септември 29, 2014 от creepbg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 А в същото време пробва ли и с друг телефон. Да не са сложили някоя клетка наблизо? В същото време с мен са още 4 марки и модела телефони - просто няма начин да не е всичко еднакво за всеки. А и това, че изредих 3-4 места и спрях не означава, че е само там наблюдението, но да не отегчавам със списъка все пак. Ето и колегата над мен потвърждава, което ме успокоява, че наблюдението ми е вярно. Тестове на скорости на интернет не съм правил никога и не знам защо, но това не ми е критерий за оценка. Важното ми е, че зарежда мигновено и пълни чертичката в миг фиуууууууу... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
carrot Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 (редактирано) Потвърждавам - антените работят много по-добре спрямо 5, особено се усеща при сърфиране през 3G ( с 5-цата често дори минаваше на Edge на най-неподозирани места в града). Покрай еуфорията с iphone 6 пропуснах да си поръчам apple кейс, сега ще трябва да чакам да дойдат в България... телефоните вече ги продават, обаче кейсове няма. Редактирано Септември 29, 2014 от carrot 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 Онзи ден бяха получили кейсове в iabalka в Сити центъра, но още нямаха цени. Опс - сложили са. http://iabalka.eu/sh...e-6-Plus-kalyfi Не са оргиналните, обаче. пп. Гледам, че са сложили цени на 6-цата 1820 лева за 16 гиги, което ме кара да мисля, че всички официални ще продават на тази цена. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
creepbg Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 Принципно съм фен на оригиналните кожени калъфи на Аpple, имам такива на 5 и 5S, както и на iPad Air, но този път взех нещо евтино, ужким за временно, което върши учудващо добра работа: http://dice.bg/artwizz-seejacket-tpu-silikonov-kalyf-za-iphone-6-cheren-item18600 Може би дори ще си остана с него... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
carrot Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 (редактирано) Те и в новмак са сложили кейсове и то не какви да е, а оригиналните apple-ски. Днес пробвах да поръчам, уж ги има, а по телефона ми казаха, че трябва да чакам две седмици, при което аз веднага отказах поръчката. То това им е коронен номер на новмак - вечно продават стока, която в действителност дори не са виждали още. За 6+ в момента няма оригинални кейсове в България, явно ще купувам и кейс от Германия. Редактирано Септември 29, 2014 от carrot 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 (редактирано) Мда и аз съм много разочарован от НовМак. Писах им запитване миналата седмица и дори не отговориха! Огледах какво пускат компаниите като кейсове и просто няма по-добър от Епълския. Може да струва колкото един телефон (с фенерче), но си заслужава. Редактирано Септември 29, 2014 от DreamcatcheR Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
creepbg Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 Аз като им звънях ми казаха 20 дни доставка... направо искрено ме разсмяха по телефона Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
snooperchi Публикувано Септември 29, 2014 Сподели Публикувано Септември 29, 2014 Днес ми пристигна 6цата, черна 16гб... искам да ви кажа, че телефонът е повече от перфектен ! Аз съм впечатлен за пореден път... Смятам, че ако наистина сте доволни от техниката... няма да сте разочаровани. Това е моето мнение. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sarmak Публикувано Септември 30, 2014 Сподели Публикувано Септември 30, 2014 И на мен ми пристигна преди малко черната 6-ца, 64 гигабайта. Усещането като го вземеш в ръце е страхотно. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 30, 2014 Сподели Публикувано Септември 30, 2014 Всички говорите за "черни" телефони! Има ли такива? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
casa Публикувано Септември 30, 2014 Сподели Публикувано Септември 30, 2014 Здравейте,искам да помоля за помощ от запознати.Ако се закупи телефон от US "contract free" ще може ли да работи с БГ карти или няма да може?В магазина на Apple казват,че няма да може.Звъня на оператор и той ми казва няма проблем ще работи.На кого да вярвам? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Септември 30, 2014 Сподели Публикувано Септември 30, 2014 Всички говорите за "черни" телефони! Има ли такива? Ми май не, официално тъмния вариант е сив space gray... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.