mupo Публикувано Октомври 4, 2014 Сподели Публикувано Октомври 4, 2014 gorgior, не е същото, тъй като ще го закупиш от въпросните оператори с договор. И аз просто си размишлявам и не съм сигурен в това, че би се заключил при активация на contract free телефон от T-Mobile с картата с която идва и тъй като не съм сигурен, за мен това е риск да го активирам с нея. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2014 Автор Сподели Публикувано Октомври 4, 2014 Не. Активираш ли го на територията на Щатите с различна от т-мобайл, после бачка с всички. Евентуално няма да работи gsm(само под LTE) във Върджин, Върайзън и Спринт. Щатските gsm модели нямат cdma трансмитер, освен ако не са изрично направени за посочените оператори. Европейските обаче имат всичко. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Октомври 4, 2014 Сподели Публикувано Октомври 4, 2014 Момчета, тази тема си разводни страшно много и е нормално, разбира се - все пак мина месец почти от събитието и вече доста хора сме с апаратите и прочие. Дайте някъде по разделите да се направи тема за мнения и впечатления от 6 и 6+ (както има за IOS 8) и да се започне там спама. Може и тема, в която да се постват снимки и видео, направени с тези апарати и т.н. Няма да изреждам още, вие си знаете, сещате се и ще прецените. Аз само предлагам. 8 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2014 Автор Сподели Публикувано Октомври 4, 2014 Лични впечатления, мнения, отзиви, критики и хвалби за iPhone 6/6 Plus 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anton Публикувано Октомври 6, 2014 Сподели Публикувано Октомври 6, 2014 Къде изчезна темата за iOS8? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 6, 2014 Сподели Публикувано Октомври 6, 2014 http://bgiphone.com/topic/29232-ios-8/page__st__665#entry234961 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dViktor Публикувано Октомври 7, 2014 Сподели Публикувано Октомври 7, 2014 Другата седмица приятел ще пътува към Лондон и мисля да му дам пари ди ми вземе един. Само се чудя дали има налични бройки в магазините на Apple. Някой чувал ли е нещо, да не са с някакви записвания и тем подобни неща? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
cezare Публикувано Октомври 7, 2014 Сподели Публикувано Октомври 7, 2014 Налични бройки няма,само със поръчки. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dViktor Публикувано Октомври 7, 2014 Сподели Публикувано Октомври 7, 2014 (редактирано) Мисля че това може да е полезно https://reserve.cdn-...ne/availability Редактирано Октомври 7, 2014 от dViktor Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 7, 2014 Сподели Публикувано Октомври 7, 2014 За USA има ли възможност да се проверява? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 7, 2014 Сподели Публикувано Октомври 7, 2014 За USA направо по кода на града търсиш магазини вътре и мисля, че показваше наличности. Добавяш в кошница и направо вкарваш след това кода на града. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
KLM Публикувано Октомври 9, 2014 Сподели Публикувано Октомври 9, 2014 iPhone 6 има ли вграден барометър? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Izzy Публикувано Октомври 9, 2014 Сподели Публикувано Октомври 9, 2014 (редактирано) iPhone 6 има ли вграден барометър? Има Редактирано Октомври 9, 2014 от Izzy Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 9, 2014 Сподели Публикувано Октомври 9, 2014 На 16 -ти ще има представяне на новия iPad, както и ще е официалната премиера на новата ОС на Apple. Екипа ще прави ли пак същата организация, както за iPhone 6? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 9, 2014 Автор Сподели Публикувано Октомври 9, 2014 Мхм. Само не знам при тия масови проблеми с нета, как ще гледаме стрийма? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 9, 2014 Сподели Публикувано Октомври 9, 2014 Всъщност това бе и основната причина да попитам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
koksibg Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Ще има стреам. Потвърдено от Апъл. http://www.apple.com/live/ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Стрийм си имаше и преди, въпроса е че не върви. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Дано са си взели поука, че ако стрийма пак не върви, минавам на Уиндоус... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Октомври 10, 2014 Автор Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 К'о каза, к'о? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 10, 2014 Сподели Публикувано Октомври 10, 2014 Супер, снимай и давай FaceТime, че и ние да видим 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 12, 2014 Сподели Публикувано Октомври 12, 2014 Един групов iMessage с целия форум 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 12, 2014 Сподели Публикувано Октомври 12, 2014 И ще настане групово мазало... Тук си е добре в темата и да е заключена, че да не се пише по време на събитието. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Октомври 12, 2014 Сподели Публикувано Октомври 12, 2014 'що бе, друго си е alive Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Октомври 13, 2014 Сподели Публикувано Октомври 13, 2014 Ако се въведе някакъв ред в iMessage групата, ще стане супер. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.